2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #25 Wat storm met je dag kan doen

365 days &Zus #25 Wat storm met je dag kan doen

Donderdag, 7 maart, was een pittig dagje! De ochtend was voor Bij Zus en bijna de hele middag ben ik weg geweest voor de post. Lang leven de storm. Ik brouwde weer wat lekkers in elkaar en hield een rustige avond. Ik neem je mee!

Lekker schrijven

storm

’s Morgens amuseerde ik mij met het dagboek van woensdag. Een hele klus, want een duidelijk onderwerp had ik niet. Ondertussen was ik blij dat bij vlagen de zon scheen, wellicht een goed teken voor mijn rondje ’s middags. Ook hield ik me bezig met onze kleine duvel. Goed moe maken, want ik wist dat ze een hele tijd alleen zou zijn. Rond half 12 was het weer tijd voor de lunch. Heel simpel met boterhammen en daarna was het op naar het werk.

Een flinke storm

Zoals de meeste wel gemerkt hebben was er toch wel sprake van een storm die over kwam. Geloof mij maar, als je post hebt voor alle, ik herhaal, alle adressen dat dit enorm pittig is. Letterlijk ieder adres kreeg minimaal 1 ding in de brievenbus, dus de tassen waren zwaar, maar ook het lopen was pittig. Nu vond ik het niet erg om te doen, maar je voelt het wel haha. Er kwamen nog 2 buien over me heen en mijn fiets is ook nog een 2 tal keren omgekiept. Gelukkig was ik daar wel op voorbereid! De fietstassen had ik dicht gedaan met meer dan de klittenbandsluiting en de mand had ik andersom in mijn fietsmand gezet. Uiteindelijk ben ik 3,5 uur onderweg geweest, een lange loop!

Eenmaal terug thuis dronk ik snel een mok aanleng leeg en toen was Jewel aan de beurt voor haar rondje. Even razen door de storm en een stukje oefenen met volgen. Dat ging gelukkig vrij goed! Het was lastig met al die vliegende blaadjes en andere dingen, maar ze heeft het toch even voor elkaar gekregen gelukkig.

De rust erin

Ons avondeten was niet bijzonder, een soepje met brood en kippenvleugeltjes. Maar dat brood heb ik wel even zo gekruid en gedaan dat het super lekker was. Ik hoop er vanmiddag het recept van online te kunnen zetten. Na het eten reed ik even naar de winkel voor wat lekkers bij de thee. Ik haalde wat chocolade, moet kunnen na een dag van ongeveer 13 km lopen. Ik liep nog een blokje met Jewel, deed de afwas en toen plofde ik op de bank. Met snackbakje, een glaasje cola in plaats van thee en Mama mia op Netflix. Heerlijk! Na de film smeerde ik nog even de boterhammen en toen was het bedtijd!

Een hele gewone dag, maar met die storm had het toch even een ander accentje. Beetje pittiger. Hoe was jouw donderdag? Al klaar voor het weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 8, 2019 / 5:49 pm

    Dat was een flinke werkdag met al die post en daarbij de storm. En het blijft maar hard waaien. Maar vandaag was het droog tijdens je werk. En toch wel fijn van Jewel, dat zij zich dan rustig houdt, maar o zo blij als zij haar vrouwtje ziet. Een fijne avond Kelly en groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: