2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #26 internationale vrouwendag

365 days &Zus #26 internationale vrouwendag

Gisteren, 8 maart, was het internationale vrouwendag. Iets wat je toch overal wel tegen kwam. Onder de collega’s was het in ieder geval een onderwerp en ook op social media kwam ik mooie dingen tegen. Ik neem je mee op mijn vrouwendag!

Internationale vrouwendag bij Kelly

Laat ik maar gelijk voorop stellen dat mijn internationale vrouwendag een dag was zoals alle anderen. Alleen de ochtend verliep iets anders. Het begon met een spiertje van mijn schouder naar mijn nek, iets scheurde/knakte, het was in ieder geval heel vervelend en dat hield eigenlijk voor de rest van de dag aan. Ik liet Jewel rechtstreeks vanuit de bench uit, niet mijn beste keuze, maar het idee was goed. Daarna ontbijten, even bloggen en toen op naar het depot voor een kort tourtje.

vrouwendag

Eenmaal daar hadden ze het erover dat het internationale vrouwendag was. De een vond het onzin, de ander kon er wel om lachen, eerlijk gezegd vind ik dat het iedere dag een soort van vrouwendag moet zijn. Maar ik vind vrouwendag een verkeerde bewoording. Gewoon de dag van de mens. Dat we allemaal lief zijn naar elkaar en elkaar het beste gunnen. Iedere vrouw en man heeft zijn eigen interne bullet journal en die verdienen allemaal een tapeje, een vrolijk kleurtje, een lief gezegde en al dan niet meer. Hebben we daar een speciale dag voor nodig?

Mijn tourtje viel al met al reuze mee! Met een uurtje was ik klaar en kon ik weer richting huis. Alleen, er ontbrak een pakketje in mijn zak en ik vertrouwde het niet helemaal. Dus fietste ik terug naar het depot om te kijken of ik niks over het hoofd had gezien. Toen bleek dat het echt niet zo was ben ik naar de winkel gefietst voor wat dingetjes voor het avondeten. En daarna lekker naar huis!

Thuis lunchte ik, ging ik verder met rommelen op de computer en probeerde ik een foto te maken voor de internationale vrouwendag. Om te delen op Instagram, alleen Jewel had er niet zoveel zin in, dus werd het een foto van mijzelf. Daarna gingen we samen het volgen weer oefenen, wat eigenlijk weer goed ging. Op natuurlijk wat interessante afleidingen na.

Heel veel gelopen

Kenneth was ook weer op tijd klaar, dus konden we ook op tijd eten. Het werd kantonese rijst van Lekker en simpel. Echt een aanrader, bijna hetzelfde als die van de Chinees. We hadden nog zin in een toetje, dus wandelde ik naar de Appie, want voor de zoveelste keer naar de Plus vond ik geen optie. Op de terugweg was ik niet alleen, ik belde even met mama, altijd gezellig. Ook liet ik Jewel nog even uit en daarna heb ik de rest van de avond rustig aan gedaan. Ik keek Isn’t it romantic op Netflix, voor als je het nog niet wist, echt een aanrader!!

Hoe was jouw internationale vrouwendag? Heb jij er nog een bepaalde mening over? En nu is het weekend. Lekker! Heb jij nog plannen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  maart 10, 2019 / 9:01 am

  We hoeven inderdaad niet n speciaal lintje maar als ee trrug kijken in de geschiedenis is het niet gek dat er voor gekozen is. De positie van vrouwen is nog niet zo heel lang verbeterd. Pak kiesrecht sinds 1929 pas?…..
  Te gek toch
  Fijne zondag meis was weer mooi leesvoer
  Xxx

 2. oma
  maart 10, 2019 / 9:46 am

  Vrouwendag heb ik zien staan, maar het deed me niks. Nu ben je alle dagen wel druk bezig, vervelend dat het weer zo tegenzit. Een mooie dag Kelly, groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: