2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #27 Een goede lading spierpijn

365 days &Zus #27 Een goede lading spierpijn

Zaterdag, 9 maart, was me toch het dagje wel hoor. Na het spiertje in mijn nek van vrijdag kwam er aan het einde van de zaterdag nog even wat spierpijn bij! Maar gelukkig waren er ook nog positieve dingen zoals een bezoekje aan de Action!

Even snuffelen bij de Action

Zaterdag was ik weer rond 8 uur op. Gelijk met Jewel een blokje om en daarna rustig ontbijten en wakker worden. Tegen half 10 moest Kenneth naar fysio vertrekken en daarna zou hij nog langs de Action gaan. Eigenlijk wilde ik graag mee naar de Action, dus besloten we Jewel even alleen thuis te laten. Het was weer heerlijk om door de Action te snuffelen! We namen er allerlei huis accessoires mee, snoep en chips en nog wat andere handige dingen. Met een goede buit gingen we weer richting huis. Maar eerst maakten we nog een kleine pitstop bij Bufkes voor een broodje.

Overal spierpijn

Rond 12 uur waren we thuis, dus ik moest gauw eten en toen door naar het depot. En op het depot lag een behoorlijke lading voor mij klaar! Maar liefst 4 zakken en nog een zak huis aan huis post. Natuurlijk ging niet alles mee, dus ik moest na 2/3 nog een keer terug naar het depot. Al met al was het echt een hele pittige werkdag. Niet alleen door de hoeveelheid werk, ook door de wind en de regen. Ik kwam met spierpijn overal naar huis. En daar waren Ger en José ook, want die brachten de oude tuinset van oma. Oma gaat verhuizen, dus spulletjes gaan weg of worden onderverdeeld. Ons kwam onder andere deze tuinset heel goed uit. Dus daar waren we blij mee!

Even een avondje niets

Toen zij weer naar huis waren reed ik naar de Chinees. Ik had nog kantonese rijst over, maar dat alleen was te weinig. Daarnaast moest Kenneth ook nog eten hebben voor de zondag, dus besloten we wat bijgerechten te halen bij de Chinees. Met kaarten die we hadden verzameld en een aantal combinatie gerechten kwam ik thuis. Ideaal!

spierpijn

Na het eten reed ik nog even gauw naar de Plus voor de weekboodschappen, want daar heb ik morgen, voor jullie vandaag, ook geen tijd voor. Eenmaal thuis nog een blokje met Jewel en toen was het tijd om op de bank te relaxen met mijn laptop. Even rust met wat macarons en chips. Heerlijk! En Jewel, die dacht ongeveer hetzelfde, zo lief! Ik maakte trouwens onderstaand filmpje van haar, van 0 tot 13 weken, zoveel veranderd, maar ook bijna niets!

En nu is voor mij het weekend begonnen! Vandaag, zondag, ben ik de hele dag weg en maandag hebben we een afspraakje bij de dierenarts. Ik wens je een fijne zondag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 10, 2019 / 9:31 am

    dankjewel Kelly en ook een heel fijne zondag. Het filmpje werkte niet, maar het is ook leuk om de foto’s te zien. Groetjes oma xx

  2. Tante Chris
    maart 10, 2019 / 11:59 am

    Goede morgen Kelly inderdaad het filmpje werkte niet Maar wat een leuke foto,s zeg je ziet haar met de dag groeien Geniet van het weekend en van elkaar Kiss van mij

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: