0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 days &Zus #29 Een dag met geluksmomentjes

365 days &Zus #29 Een dag met geluksmomentjes

Een nieuwe werkweek is begonnen voor mij. Maar eerst sluiten we het weekend af, met de zondagse maandag die wat geluksmomentjes bevatte. Ik ging even knuffelen met Olaf, mocht met onze Jewel naar de dierenarts en ik probeerde te plannen. Kijk je mee?

Een van mijn favoriete geluksmomentjes

Ik besloot de ochtend wat eerder te beginnen met een warme douche. Die had ik wel nodig met de spieren in mijn nek. Daarna liet ik Jewel uit, ontbeten we samen en begonnen we aan de dag. Ik schreef het dagboek over de uitwedstrijd naar Amsterdam. Daar was ik rond half 11 mee klaar. Jewel lag lekker te tukken in de bench en ik besloot dat ik even naar Roermond wilde om met Olaf te knuffelen. Ik liet Jewel even naar buiten, maar ze deed niks, dus hup terug de bench in en toen op naar mijn ouders.
geluksmomentjes

Mama en Olaf deden samen de deur open. Olaf uiteraard met een trein in de handen, zo ontzettend leuk. Het wordt nu echt een klein mannetje met praatjes, dat zelf loopt en zijn eigen dingetjes doet. Mama maakte warme chocolademelk voor me klaar en ze had nog brownies die Jill had gemaakt. Heerlijk! Olaf wilde even bij mij op schoot en zo zaten we gezellig samen te kletsen en te spelen. Tegen half 1 ging mama met Olaf lopen en besloot ik naar huis te rijden. Olaf zwaaide me uit vanuit de wagen, zo ontzettend schattig!

De 12 weken enting

Ik lunchte even en daarna begon ik aan het artikel over het weekmenu. Om half 2 deed ik Jewel haar harnas aan en gingen we richting auto. Jewel had een afspraak bij de dierenarts voor de 12 weken enting en rabiës. Ze zag er goed uit, woog 10,2 kg en ze deed het weer super goed. De spuitjes waren peanuts volgens mij, zeker met de afleiding van brokjes. Het zijn van die momenten dat je nog even trotser dan trots bent. Alleen was ik haar paspoort vergeten, dus ik kon nog een keer terug. Ik bracht Jewel naar huis, liet haar even buiten uitrazen en daarna ging ik weer terug. Ze schreven alles bij, de stickertjes erin en toe ik weer gaan. Over 3 weken mag ze dus mee naar het buitenland. Op naar België en Duitsland en hopelijk volgend jaar Engeland!

Na het bezoekje bij de dierenarts reed ik nog even naar de winkel voor brood. Dat was nog nodig voor deze week. Terug thuis gingen Jewel en ik een blokje om en niet veel later dan dat ik achter mijn laptop zat kwam ook Kenneth thuis. Gezellig! Ik rommelde nog even op de computer en maakte het artikel met het weekmenu af. Ook probeerde ik mijn dagen in te plannen, maar het kwam niet uit de verf zoals ik wilde. Dus daar moet ik nog eens echt goed voor gaan zitten hoe ik dat aan moet pakken. En daarna was het tijd om het eten klaar te maken. Chinees van zaterdag, we hadden nog zoveel over en als je dat goed verwarmd kan het nog prima een dagje. Dus we smulden er nog een keer van.

Een kleine reünie

Na het eten reed ik nog even naar de winkel voor een toetje. Note to self, haal wat meer toetjes in huis. Dit keer haalde ik yoghurt van kokosmelk bij de Lidl, achteraf een grote miskoop.. Totaal niet onze smaak, terwijl wij wel gek zijn op kokosmelk. Terug thuis deed ik het laatste rondje met Jewel en toen kwamen we de fokker van haar tegen! Ik had al gezien dat ze aan het werk was, dus ik had een iets ander rondje genomen met het idee ze misschien wel tegen te komen. En dat gebeurde! Jewel moest even nadenken wie het ook alweer waren, maar het kwartje viel niet veel later en toen was het kusjes, kusjes, kusjes. Echt geweldig om te zien!

Jewel en ik kwamen thuis en Kenneth stond tijdens een eitje bakken de afwas te doen. Heel fijn! Ik maakte de afwas af en daarna dook ik de bank op met mijn laptop. Rond een uurtje of 10 gingen we naar bed. Een prima dagje!

En dat was mijn zondagse maandag alweer. Een dag met van die geluksmomentjes, daar hou ik van. Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  maart 12, 2019 / 10:16 am

  Zo ontroerend om t filmpje re zien van Jewel met Yoni. Echt mooi
  Enne vanmorgen… het was heel gezellig xxx

 2. oma
  maart 12, 2019 / 12:05 pm

  weer eens fijn naar mam en Olaf geweest, het kan niet anders of je mist het. Fijn, dat Olaf zich zo goed ontwikkelt! En Jewel doet het ook heel goed. Dat is ook iets om blij van te worden. Een fijne dag Kelly, gelukkig waait het niet meer zo hard en een sjaal omdoen voor je spieren. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: