20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #30 Mayonaise kan vliegen

365 days &Zus #30 Mayonaise kan vliegen

Gisteren was een interessant dagje. Ik moest natuurlijk weer werken en ik probeerde een to do lijstje af te vinken. Ook leerde ik dat mayonaise kan vliegen in bepaalde omstandigheden en papa kwam langs voor de kapper. Ga je mee?

What to do today?

Ik stond eerder op, deed mijn dingetjes die ik moest doen en daarna zette ik me achter de laptop die ik op het bureau had gezet. Kijken of dat beter werkt dan vanuit de bank. Ik had een to do lijstje gemaakt met van alles op en dat wilde ik graag afwerken. Ik schreef het dagboek en daarna begon ik aan mijn visionboard voor 2019. Een leuk klusje en een beetje spannend, maar dat leg ik je nog wel uit als ik het bord zelf deel. Al snel was het half 12 en was het tijd voor lunch. Dat deed ik bij de tv, even afschakelen voor ik weer mocht beginnen aan de post.

Een nieuw tourtje

20 op 12 zat ik op mijn fiets naar het depot. Ready voor een nieuw dagje! Ik had mijn collega’s gevraagd of ze me konden appen als mijn route al bij de vroege rit zat. Eenmaal daar bleek dat ze dat niet hadden gedaan, terwijl hij er wel bij zat. Ik baalde, maar goed, lang had geen zin, ik kon in ieder geval al vertrekken. De rest moest wachten tot de overige post kwam. De rit zelf verliep eigenlijk vrij goed. Het was niet zo gek veel en ik was er gelukkig zo doorheen. Een dikke 2 uur later zette ik de route stop en was het weer voorbij.

Eenmaal thuis lijnde ik Jewel aan en liep ik even alle frustratie eruit. Het is fijn een woef te hebben die dat helemaal niet erg vind. Terug thuis dook ik weer achter mijn laptop, dit keer voor de Jewel update. Jewel relaxte op de bank, een zoekplaatje! Kenneth kwam ondertussen ook thuis en die begon een uurtje later met koken. Heel fijn! Zo kon ik even verder met Bij Zus, waar ik inmiddels van afgedwaald was.

Mayonaise kan vliegen

Kenneth had boomstammetjes met rode kool en gebakken aardappeltjes gemaakt. Bij die gebakken aardappeltjes is een beetje mayonaise best lekker! Dus ik nam de pot, deed met een lepel er een schep op en daarna wilde ik de deksel dicht doen en hem weer in de koelkast zetten. Dat laatste deed ik al lopend en ergens ging er met de hand coördinatie iets fout.. De pot viel op de grond, gelukkig van plastic, maar de mayonaise schoot via de grond, muur, deur, zo richting plafond. Oeps.. Mayonaise kan dus vliegen. Wist ik niet haha. Na het eten was het tijd voor de afwas en daarna ging ik nog verder aan mijn visionboard. Ondertussen werd ik gebeld door een energiemaatschappij, ik vond hem zelf heel vervelend, dus ik schoof hem door naar Kenneth.

mayonaise

Terwijl Kenneth dat afhandelde kwam papa binnen, want de kapper zou weer komen! Het was leuk om te zien hoe enthousiast ze reageerde op papa. Ze is zo blij als er bezoek komt! Niet veel later kwam de kapper en die had toevallig hondensnoepjes in de zak. Nou dat had het dametje vrij snel in de gaten haha. Ik zette Jewel in de bench en dat deed ze eigenlijk enorm goed. Met een flinke kauwstaaf amuseerde ze zich prima. Alleen toen papa vertrok en ook ik uit zicht was vond ze het even allemaal niet zo leuk. Ze houdt er niet zo van als mensen de roedel verlaten. Maar dat herstelde vlug. De kapper ging weer, ik maakte mijn visionboard af en vrij snel daarna was het weer bedtijd!

Een lekker vol dagje eigenlijk. Om terug te komen op mijn to do lijstje.. Ik heb amper wat afgestreept, maar daar is vandaag weer voor. Het komt goed! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 13, 2019 / 12:01 pm

    jullie leventje verschilt veel met dat van ons, maar wij hebben zo overdag ook altijd verschillende karweitjes. Soms kom je er ook gewoon bij uit. Gisteren heb ik genaaid, echt niet mijn hobby, maar ik had het me al zo lang voor genomen en omdat ik een verkoudheid onder de leden heb, was dat het moment van to-do.Vandaag is het helemaal geen weer om buiten wat te doen. Jij gaat zo al weer op pad, een fijne dag verder, groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: