20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #35 theeleuten bij opa en oma

theeleuten

De zondag is weer voorbij. Natuurlijk stond mijn wekelijkse uitje naar de supermarkt weer op de planning. We kregen puppyvisite en ik ging nog even spontaan theeleuten. Ga je mee?

Mijn wekelijkse uitje en puppyvisite

De dag begon met mijn wekkertje om 8. Ik heb nog even gesluimerd en toen was het opstaan geblazen om te beginnen aan mijn to do lijstje. Eenmaal beneden was het was opruimen, Jewel even laten rommelen en vervolgens een rondje om met haar. Daarna stofzuigen, dweilen, beetje opruimen en door naar de supermarkt. Onderweg zag ik dat Kim van Alboe.nl mijn Instagram was gaan volgen na een reactie op een video van haar op Instagram. Zo leuk! Fangirl hier! Dat was gelukkig met een half uurtje geregeld. Terug thuis deed ik de laatste dingetjes en lag Jewel lief te chillen op haar hondenbedje. En toen kwamen Mieke en Henk al aangereden. De oom en tante van Kenneth kwamen op puppybezoek. Heel gezellig!

Theeleuten bij Opa en Oma

Rond 1 uur gingen ze weer naar huis en gingen wij lunchen met croissantjes. Jum! Daarna liet ik Jewel uit en zag ik Opa in de verte fietsen. Die was ik jammer genoeg net mis gelopen. Maar terug thuis, toen ik even van mijn telefoon opkeek, zag ik Opa langs fietsen, dus ik zwaaide! En Opa kwam even bij ons de stoep opgereden, dus ik liep snel naar buiten. We kletsten even en ik haalde Jewel erbij. Ik kwam op het idee dat ik ook prima even kon gaan theeleuten. Dus ik vroeg Opa, maar die zei dat ik beter dan Oma even een berichtje kon sturen. Alleen wist ik dat Oma dat niet op tijd zou lezen, dus ik besloot Jewel binnen neer te zetten en gewoon er naar toe te lopen. Even spontaan!

theeleuten

Gelukkig vond Oma dat ook een goed plan haha. Die had mij namelijk al willen bellen toen ze het van Opa hoorde. Timing! Dus ik heb een uurtje of 2 zitten theeleuten en gekletst over van alles en nog wat. Gezellig! Half 5 was ik weer thuis, even “samen” met Jewel de folders doorlezen. Ook daarmee is het net Jive. En toen was het echt tijd om mijn dagboek te schrijven! En tussendoor het avondeten van zaterdag op te warmen.

Rustige zondagavond

Na het eten zette ik het dagboek online, liep ik het laatste blokje met Jewel en daarna ging ik verder achter de laptop met schrijven! Altijd leuk! Jewel besloot tussendoor om de hondendeken voor de 2e keer onderhanden te nemen, dus ik kon weer met naald en draad aan de slag en toen kwam poging 3. Die poging heeft ze uiteindelijk opgegeven. Yes, I won, this time. Humom to the win! En voor de rest was het nog een rustige zondagavond.

En toen was de zondag om! Ik heb nog lekker een dagje weekend, heel fijn! Schrijven, schrijven, en wat er verder nog meer langskomt lees je dinsdag. Hoe was je weekend of heb je ook nog een dagje vrij?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 18, 2019 / 12:00 pm

    Het weekend was hier ook weer snel om. En zondag was het ook heel gezellig! ’s Morgens en ’s middags hebben we kinderen op bezoek gehad. En weer eens gezellig bij kunnen praten. En ’s morgens ook met Olaf kunnen spelen en het is toch zo’n leuk menneke! Mooi om allemaal mee te maken. En vandaag is het weer al beter, Kelly! Een heel fijne dag, een knuffel van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: