2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #37 genieten van de zon en fotograferen

fotograferen

Gisteren was een heerlijke zonnige dag en daar heb ik tussen het werken door gebruik van gemaakt. Jewel fotograferen, zitten in het zonnetje, wandelen en ’s avonds nog even bezig voor Bij Zus, ga je mee?

Aan de slag met fotograferen

Mijn ochtend begon met een snelle douche. Ik wist namelijk dat zodra er geluid beneden te horen was Jewel wakker zou zijn. Dus nadat ik me snel had klaar gemaakt begon onze dag. Eerst een blokje om en daarna ontbijt! Jewel een bak brokken en ik een bakje rijstepap. Lekker. Het zonnetje scheen heerlijk naar binnen en ik begon het dagboek van maandag te schrijven. Een dagboek met veel woorden, maar ook weinig woorden. Daarna wilde ik iets schrijven voor de middag, maar ik wist niet goed wat. Ik maakte wat foto’s van Jewel met mijn telefoon en toen besloot ik dat ik mijn camera erbij moest pakken en wat moest gaan fotograferen. Ook leuk voor de blog!

fotograferen

En weer de fiets op

fotograferen

Dus zo gedacht, zo gedaan. Ik ging aan de slag en al snel was ik een kwartiertje/twintig minuten verder met een 200 foto’s. In de sport stand klik je nog wel eens door, dat geeft natuurlijk foto’s die niks zijn, maar het geeft ook hele leuke shots. Al met al was ik heel tevreden. Al gauw was het 20 voor 12, tijd voor lunch. Gewoon boterhammen, niks spannends. Ik maakte de foto’s alvast klaar voor het mini fotoshoot artikel en daarna was het tijd om te gaan werken.

Het waren 4 tassen die ik mee moest nemen. Best wel wat dus! Gelukkig was er bovenstaand beestje dat me hielp met inladen. Wel zo gezellig! Onderweg kwam ik opa nog tegen, maar die fietste rustig door. En erachteraan kwam een collega. Humor! De wind was weg en het zonnetje scheen bij enige regelmaat, dat was fijn. Ik dacht veel langer bezig te zijn, maar het viel gelukkig mee! Ik had maar 20 minuten meer tijd. Onderweg naar huis stopte ik even bij de supermarkt en haalde ik spullen voor pannenkoeken!

Wannabe foodblogger aan het werk

Terug thuis liet ik Jewel uit en daarna schreef ik het artikel over de mini fotoshoot. Ik keek wat Youtube filmpjes en daarna was het tijd om te gaan bakken. En normaal gesproken gaat mij dat niet zo lekker af, maar dit keer.. Ik ben heel trots op het resultaat en ik kan niet wachten het te delen met jullie! Gelukkig is dat vanmiddag al. Daarna stond nog een interessante rommel op mij te wachten, tja als je je gedraagt als een foodblogger heb je daar ook de gevolgen van haha. Na het afwassen lieten Kenneth en ik samen Jewel uit. En daarna keken we een documentaire serie en ging ik ondertussen nog verder met bloggen. We sloten de dag af met de dagelijkse dingetjes en toen was het weer tijd om te slapen.

Het was al met al een fijne dag. Vooral het fotograferen was erg leuk! En natuurlijk het bakken voor een nieuw artikel, dat vond ik geweldig om te doen. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 20, 2019 / 8:15 am

    leuk beschreven Kelly! Heel fijn, dat je er van genoten hebt en vandaag ook weer “goed weer”.
    wij zijn weer bezig met de tuin, rustig aan, maar het geeft weer een beter gevoel! En bewegen moet!
    Een fijne dag Kelly, een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: