2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #38 Stemmen met Jewel

stemmen

De laatste dag van de winter is alweer voorbij! En die vulde ik in met voornamelijk veel leuks! Zo ging ik na het werk even naar Roermond voor boodschappen en even te buurten bij mijn ouders. Ik ging stemmen en nam Jewel mee.

Werken, werken, werken

De woensdag begon met een lekkere wandeling. Het was frisser dan de dag ervoor, dus we werden er lekker wakker van. Het dagboek stond al online en het artikel voor de middag over pannenkoeken maakte ik even af en plande ik in. Zo had ik nog een uurtje over waarin ik best veel kon, maar niet deed. Achteraf een beetje jammer, maar goed ook die momenten mogen er zijn. Ik moet nog even op jacht naar een goede manier om te plannen. Rond half 11 reed ik naar het depot voor de post. Kwart voor 11 was het denk ik wel binnen, inladen en gaan! Het was niet zoveel, dus een uurtje later was ik klaar en had ik zelfs een pakketje naar het postkantoor gebracht. Winning!

stemmen

Terug thuis liet ik Jewel uit en daarna was het tijd voor lunch. Een boterham, een beschuitje en een pannenkoek. Jum! Ondertussen was Jewel stilletjes de achterdeur aan het slopen en op de een of andere manier wist ze dat ik kwam kijken. Ze ging zo netjes naast de deur zitten. Humor! Ik wist dat ik nog naar de winkel en de apotheek moest in Roermond, dus zodra Jewel een beetje moe werd besloot ik haar in de bench te doen met een kauwstaaf, een bakje water en brokken.

Gezelligheid in Roermond

Ik reed naar Roermond, haalde mijn spulletjes en ging nog even langs bij mijn ouders. Mama, Jill en Olaf waren thuis! Gezellig! Olaf moest even nadenken wie ik was en ik kan hem geen ongelijk geven. Gelukkig viel het kwartje vrij vlot en kreeg ik een trein in mijn handen geduwd. Zo leuk! We kletsten even bij met een mok thee en een muffin. Daarna bleef ik nog even hangen, wat spelen met Olaf en ik gaf hem z’n yoghurtje. Dat was ik gelukkig nog niet verleerd!

Ik dronk nog een glaasje fris en wachtte tot Mandy ook kwam. Die had ik al bijna een maand niet meer gezien. Papa kwam terug van een cursus, dus die zag ik ook nog even. Hij had het heel leuk gehad, dus dat was mooi om te zien. Niet veel later kwam ook Mandy binnen en na een korte babbel ging ze weer naar huis. Ik rende nog even met Olaf over het plein, als je hem eenmaal vast hebt is loslaten heel lastig haha. Maar mijn armbandje sprong kapot en Mandy pakte hem over, tijd om dag te zeggen! En rond 10 voor 6 vloog ik ook met een vaartje naar huis!

Jewel was 4 uurtjes alleen geweest en ze was nog lekker lui toen ik binnen kwam. Een goed teken! Haar bench was droog, dus ik was blij! Het leek dat ze haar kauwstaaf volledig had opgegeten, maar ik kwam haar net nog tegen met de staaf, dus dat is niet het geval. Ik was apetrots op haar!

Stemmen met Jewel

Als avondeten maakte ik een maffe maaltijd, want Kenneth was nog lang niet thuis. Daardoor zat ik ook een beetje met het stemmen. Ik twijfelde of ik wilde gaan stemmen, want ik wist niet goed op wie. Maar ik wilde mijn stem niet verloren laten gaan, dus ik besloot gewoon te gaan. Ik nam Jewel mee in de auto naar het stembureau, niet wetend of ze naar binnen mocht liet ik haar even alleen in de auto en ook dat ging heel goed. Gelukkig! Eenmaal terug liet ik Jewel weer uit en daarna was het lekker chillen binnen. Kenneth kwam tegen kwart voor 9 thuis met o.a. een Mc Flurry voor mij! Een lekker toetje. We keken nog even naar The Walking Dead en toen was het bedtijd.

Het was een gezellige dag! Blij met alles wat ik heb gedaan en dat het stemmen weer is gebeurd. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  maart 21, 2019 / 10:40 am

  Gezellig dat je er was en wat knap van Jewel
  Een toppertje. Net als zijn vrouwtje xxx ❤

 2. maart 21, 2019 / 2:57 pm

  Wat een schatje is Jewel! En leuk dat je ook in de buurt van Roermond woont!

 3. oma
  maart 21, 2019 / 6:25 pm

  Dat was ook een leuke dag voor jou, meerwaarde doordat je even naar “huis” kon gaan. Olaf knuffelen en ermee spelen, prachtig! En Jewel leert goed bij, mooi! Fijne avond Kelly, liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: