20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #39 een pittig en vermoeiend dagje

365 days &Zus #39 een pittig en vermoeiend dagje

Het is alweer vrijdagochtend! De donderdag waar ik enorm tegen op keek is voorbij. Hij was niet zo spannend hoor, maar ik had veel werk voor de boeg. Het was een pittig en vermoeiend dagje en ik neem je mee!

Op tijd naar werk

De ochtend begon zoals als gewoonlijk met de standaard dingetjes. Niks mis mee! Ik schreef het dagboek en Jewel kwam kijken. Daar moest ik natuurlijk snel even een foto van maken, want die foto had ik ook al eerder gemaakt. De vorige keer dat ze dat deed kwam ze tot de helft van het scherm. Nu komt ze er al bovenuit. Ongelooflijk! Ik besloot ook even wat lente in huis te brengen. De peer die we hebben staan haalde ik leeg en vulde ik met een soort houten snippers en gekleurde nep eieren. Een gezellig geheel! Rond 10 over 11 kwam er een berichtje op de groepsapp dat alles binnen was op het depot. Dus ik besloot zo snel mogelijk te vertrekken.

Een enorm vermoeiend middagje

Ik begon rond kwart voor 12 denk ik. Er stonden 2 tassen huis aan huis en nog 3 gewone zakken voor mij op het depot. Ik deelde het geheel door 2 en vertrok. Eerst de ene helft en toen ik die had gehad, terug naar het depot en door met de andere helft. Ik had geen eten of drinken meegenomen dus het was even pittig allemaal. Ik moest nog terug naar het postkantoor met een pakketje, dus toen ik me had afgemeld liep ik snel de Kruidvat binnen voor gel en een flesje drinken uit de koeling. Even tanken, want een goed vrouwtje zorgt ook goed voor zichzelf haha. Oh wat heb ik mij rot gevoeld over Jewel, maar gelukkig had zij zich goed geamuseerd volgens mij. Uiteindelijk ben ik een uurtje of 3 onderweg geweest, maar in mijn hoofd voelde het veel langer.

vermoeiend

Ik lunchte met beschuitjes, want een paar uur later was het toch alweer tijd voor het avondeten. Ook goed. En daarna liet ik Jewel een blokje uit. Ik was zo moe dat ik besloot het even rustig aan te doen. Ik kan dan de dingen toch niet goed onder woorden brengen. Kwart op 5 kwam Kenneth naar huis en ging ik koken. Na het eten belde ik even met mama en daarna was het alweer tijd voor de afwas. Ik haalde nog even wat boodschappen en liet Jewel uit, waarna ik op de bank plofte met een bakje chips al kijkend naar The Walking Dead. We maakten de tas klaar, knuffelden nog even met Jewel en toen was het op naar bed.

Het was een pittige dag, enorm vermoeiend, maar goed, dat was gisteren. Het werk is vandaag als het goed is een stuk minder en dan houden we wat meer tijd over. Het weer was wel echt prachtig! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 22, 2019 / 12:01 pm

    gisteren ben ik ook de hele dag bezig geweest, zelfs niet aan fietsen toe gekomen. In de tuin kregen we het zover in orde. Maar daar ben je nooit klaar mee. Het weer was super, zelfs wat warm en vandaag is het nog warmer. Geniet ervan Kelly, gaan wij vanmiddag ook doen. Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: