2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #40 genieten van de zon

zon

Zo, de dag liep iets anders dan gepland, dus het dagboek is helaas wat laat vandaag. Maar ik heb genoten van de zon na de dichte mist, ging op pad met Jewel en ik ging langs oma. Ik neem je mee door de vrijdag!

Hele dichte mist

Het was goed mistig toen ik al om kwart over 7 op stond. Jewel was wat eerder dan normaal. Geen probleem, want dan heb je ook wat meer aan de dag. Ik ruimde even de afwas op en daarna liepen we ons blokje om daarna aan de dag te beginnen. De dichte mist was behoorlijk aanwezig, een beetje spooky, maar het gaf ook mooie plaatjes. Tegen half 11 was het weer tijd om te vertrekken. Er was niet zo gek veel, dus ik calculeerde ongeveer een uurtje werk. En dat was ook zo! Mooi! Op naar huis.

Genieten van de zon

Thuis lunchte ik met een boterham en daarna deed ik wat huishoudelijke klusjes beneden. Stofzuigen, dweilen en nog een keer dweilen, want Jewel vind de dweil nu leuk en ging hem met haar zandpoten na en de wc werd ook even gepoetst. Oh en ik maakte alvast de pastasaus voor het avondeten. Niet veel later pakte ik alle spulletjes bij elkaar en vertrok ik met Jewel naar Roermond. Jill ging met Jewel aan de slag en ik knuffelde even met Olaf. Hij had z’n yoghurtje nodig en omdat Jill wel op Jewel wilde letten kon ik hem die geven. Altijd leuk! Olaf gaf kusjes aan Nijntje die op

Mandy kwam thuis en samen met Olaf en Jewel gingen we even op pad. We hadden namelijk afgesproken een ijsje te gaan eten, Jill kon jammer genoeg niet mee, want die was met blaasontsteking thuis. Mandy en ik hadden allebei niet zo gek veel tijd, dus we reden naar Bij Stox, keken diertjes, wandelden de winkel door en wilden toen een ijsje eten in het restaurant. Maar ze hadden er alleen die van Ola, super lekker, als je ze zelf koopt in de winkel. Dus besloten we bij de Burger King ijsjes te halen voor iedereen.

zon

We wandelden even naar de Lidl, die ligt langs Bij Stox en daar deden Mandy en Olaf even boodschappen. Mocht je ooit complimenten nodig hebben over je puppy raad ik je aan daar te gaan staan. Ik kreeg een lading complimenten over Jewel, ontzettend leuk! Daarna reden we even naar de bank en vervolgens door naar Burger King voor ijsjes. En die aten we gezellig bij papa en mama met z’n allen op. Mandy en Olaf gingen weer naar huis en ik ging een 20 minuutjes later ook. Een beetje te laat, maar goed, dat krijg je als het gezellig is. Het avondeten werd voor mij pastasaus met brood, want een kwartiertje nadat ik thuis was moest ik weer terug naar Roermond!

Op bezoek bij oma

Ik had met José afgesproken om kwart voor 6. We gingen weer even naar oma in het ziekenhuis. Donderdag had Kenneth me gezegd dat oma sterk achteruit ging en dat het kon vriezen of dooien. Gelukkig ging het dooien en voelde oma zich vrijdag een stuk beter. Haar nierfunctie was zwaar gezakt en de medicijnen sloegen niet aan. Logisch als je door de ader heen prikt. Dat ging nu wel goed en dat zag je duidelijk aan het vocht. Wat een geluk! Na ons bezoekje aan oma bleef ik nog even een glaasje fris drinken bij José en toen reed ik weer richting huis. Even rustig aan en toen op naar bed!

Al met al was het een heerlijk dagje waarbij ik enorm heb genoten van de zon. En natuurlijk het ijs en het mooie nieuws van oma. Heb jij nog genoten van de zon?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Roos Smeets
    maart 23, 2019 / 9:59 pm

    Wat een verhaal weer. Klasse verwoord. Ga zo door .

  2. Tante Chris
    maart 24, 2019 / 10:13 am

    weer een drukke dag voor je en heel veel beterschap met je Oma

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: