2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #41 een gezellig speelkwartier

speelkwartier

Zondagochtend en er staat een dagboek voor jullie klaar! Of eigenlijk twee als je die van gisteravond nog niet hebt gelezen. Een hele prestatie na een gezellige drukke dag. Jewel had een speelkwartier en ik ging vroeg werken. Ga je mee?

Lekker vroeg werken

Vrijdagavond had ik nog even bij de Albert Heijn broodjes gemaakt, dus toen Jewel mij rond half 9 uit bed riep kon ik vrijwel gelijk aan de slag met het ontbijt. Uiteraard moest er eerst een rondje worden gewandeld, maar dat was geen probleem. Ik kookte eitjes (ja, mama, je had gelijk, het is gelukt!) en daarnaast bakte ik een stokbrood en croissantjes. Een zondagsontbijtje voor de zaterdag. Jewel lag ondertussen heerlijk te spelen met een kauwstaaf in de tuin. We hadden qua beleg niet zo gek veel in huis, dus Kenneth besloot de weekboodschappen te gaan doen na het ontbijt. Heel fijn! Ik kreeg rond 20 over 10 een appje dat alles al binnen was op het depot. Dus ik vloog in mijn jas en naar het depot om te beginnen.

Echter zaten er wat pakketjes bij die totaal niet bij mijn route hoorden, gelukkig hielp een collega mij en legde ze me uit wat ik moest doen. Gewoon even stoppen bij het postkantoor en ze daar op de post doen met een herstel sticker. Toppie, dus zo gezegd, zo gedaan. Ze keken me vreemd aan op het postkantoor, maar toen ik zei dat ik echt niet naar Venlo ging fietsen snapte ze me wel. De route zelf verliep eigenlijk goed. Ik had de hoeveelheid post als op woensdag of vrijdag en daarnaast nog de huis aan huis. Uiteindelijk ben ik ruim 2,5 uur onderweg geweest. Maar, ik was wel al om half 2 thuis, normaal was ik pas tussen 3 en 4 thuis.

Een gezellig speelkwartier

speelkwartier

Eenmaal thuis plofte ik op de bank en was het even tijd om te relaxen. Iets met een behoorlijk pittige werkweek.. Ergens na 2 uur kreeg ik een berichtje via messenger van Yoni, de fokker van Jewel. Ze vroeg of we thuis waren, want er was een andere pup op de zaak en misschien was het leuk om ze samen te laten spelen. Dus dat deden we. Jackie kwam op bezoek samen met haar vrouwtje, Yoni en Dennis. In eerste instantie was het even aftasten, maar eenmaal achterom los was het een dolle boel. Een tijdje later gingen zij weer verder. Jewel was helemaal total loss van het speelkwartier, dus die heeft de hele middag heerlijk geslapen en ik hing op de bank al kijkend naar de Veed awards. Een soort oscars onder de Youtubers.

speelkwartier

Even rustig aan

Als avondeten bestelden we een broodje kebab, maar dat was toch iets te weinig, dus bakte we nog wat frikandelletjes na. Daarna liet ik Jewel nog een rondje uit, want die had weer wat energie. En toen was het de bank op met Winnie the Pooh, My big fat greek wedding 2 en Ratatouille op tv en laptop op schoot. Een hele fijne zaterdagavond.

Het was een hele drukke werkweek en daar moet ik dit keer toch iets meer van herstellen. En nu hebben we heerlijk weekend. Hoe was jouw zaterdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 24, 2019 / 8:36 am

    Na een drukke week, maar op zaterdag vroeg klaar met je werk, dat vergoedt veel. Nu heb jij je weekend nog voor de boeg en geniet ervan. Op het moment stralend weer. Fijne dag samen en groetjes van oma xxx

  2. Tante Chris
    maart 24, 2019 / 10:19 am

    weer een leuk verhaal van je

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: