20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #42 Snuffelen voor kleding patronen

patronen

Wat een heerlijke zonnige zondag hebben we gehad, vind je ook niet? Het was prachtig weer. Voor mij was het vooral ook een rustige zondag. Op jacht naar patronen om kleding te naaien, een bezoekje aan oma en gewoon pas op de plaats. Ik neem je mee!

Kleding patronen om te naaien

patronen

De zondag begon rond half 9, wat een geluk! Jewel sliep een klein beetje uit, dus dat was heel fijn. Ik ruimde even op en daarna gingen we ons blokje om in een heerlijk warm lente zonnetje. Terug thuis deed ik de afwas en daarna was het tijd voor een ontbijtje. Dat werd voor mij een baguette uit de oven met hagelslag en Nutella. Top start van een zondag.

De weekboodschappen waren al gedaan, dus ik dook achter mijn laptopje en ging snuffelen op Pinterest. Voor mijn “Werkboek voor een structuurjunkie in spe” ging ik op jacht naar plaatjes voor mijn visionboard. Ik heb er natuurlijk al een, maar deze zal puur gericht zijn op Bij Zus. En daarna ging ik op jacht naar patronen om kleding en tassen te naaien. Ik ben me een beetje aan het oriënteren op een eventueel naaimachine. Het lijkt me ontzettend leuk om dingen te gaan maken en misschien wel uiteindelijk te gaan verkopen. Maar goed, ik wil niet iemand uit onze straat in de weg zitten, dus ik dub nog even verder.

Lunchen en naar oma!

Tegen 1 uur had ik wel trek in lunch en ik realiseerde me dat ik helemaal niet had gevraagd spullen voor mijn ontbijt mee te nemen. Dus ik reed even naar de winkel voor wat brood, iets van lunch, spullen voor het avondeten en kwark van Optimel. Waarom hoor ik je denken, tenminste dat hoor ik mezelf denken.. Nou, je kreeg er een receptenboekje bij met ontbijtjes van o.a. bloggers die ik volg. Fangirl alert! Ik lunchte met toast en haring in tomatensaus met een glaasje Optimel peer. Heerlijk!

Iets voor 3 sprongen we de auto in en reden we naar oma in het ziekenhuis. Oma lag niet zo lekker en had last van haar hak, dus ik haalde er een verpleegster bij voor de hak. Het niet lekker liggen probeerden we zelf op te lossen en dat lukte redelijk. Na het bezoekje aan oma gingen we nog even bij Ger en José langs en toen heel gauw naar huis. Jewel was aan het piepen toen we vertrokken en ik was vergeten haar te vragen om te plassen als ze moest. Maar eenmaal thuis was de bench nog droog, niks aan de hand dus.

Een rustige zondag

Ik begon aan het avondeten. Dat werd spätzle met kip in een romige saus. Erg lekker! Daarna nog een mini afwas, Jeweltje uitlaten en toen weer op jacht naar patronen voor met een naaimachine. Erg leuk om te onderzoeken! Na het snuffelen begon ik aan dit dagboek en toen was de dag alweer bijna om.

Het was een hele fijne rustige zondag! Ik ben benieuwd of het iets wordt met het naaien of dat ik nu snuffel en er uiteindelijk niks mee doe. Hoe was jouw zondag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 25, 2019 / 8:14 am

    weekend weer voorbij, behalve voor Kelly. Het zonnetje schijnt weer, voor zolang het duurt. Wat heeft jou op de gedachte gebracht om te gaan naaien? Zeker proberen, wie weet hoe leuk het is. Haken of breien is wel gemakkelijker en dan kun je ook heel leuke dingetjes maken, zoals mama!! Geeft niet zoveel troep en als je even tijd hebt, pak je het op. Heel veel succes, het zijn goeie voornemens. Jammer dat de verpleegsters het niet gezien hebben, dat oma een doorlig wondje heeft aan haar hak. Nu zal er wel goed voor gezorgd worden! Kelly, een heel mooie dag, geniet ervan. Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: