2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #43 een dagje luieren

luieren

Gisteren hadden Jewel en ik een heel rustig dagje. Een beetje luieren, een beetje werken aan Bij Zus en ik amuseerde me met de kookpot. Ik neem je mee door mijn dag.

Weer actief oefenen met volgen

We begonnen de dag rond half 8. Ik deed mijn dingetjes en daarna liet ik Jewel uit. We oefenden weer met volgen, want dat was ik de afgelopen tijd vergeten. Heel eerlijk, absoluut niet handig, want nu heeft ze een paar keer in 3 weken tijd geoefend. Maar goed, we gaan het zien op de hondenschool. Ze deed het in mijn ogen in ieder geval vrij netjes. Terug thuis was het tijd voor ontbijt. Na het ontbijt deed ik even de was en vervolgens ging ik de bank op met mijn laptop. Een uurtje scrollen over het internet. Daarna besloot ik even het nuttige te gaan doen! Het weekmenu schrijven en Pinterest bijwerken. Heel belangrijk!

Plannen in mijn Leuchtturm

luieren

Rond kwart over 12 had ik pauze. Ik deed wat boterhammetjes in de broodrooster en maakte een tosti met ham. Een lunch voor een dagje luieren. Na de lunch pakte ik mijn bullet journal spulletjes er weer eens bij. Ik besloot voor Bij Zus wat dingen te gaan plannen in mijn Leuchtturm. Een gepuzzel, maar wel leuk. Ondertussen hield ook Jewel mij lekker bezig met een hoop gepiep en naar binnen en naar buiten. Rond een uurtje of 3 besloot ik weer een blokje met haar te gaan lopen. Even bezig zijn en oefenen met volgen. Ook dit keer deed ze het netjes. Terug thuis ging ik eindelijk aan de slag met een klusje dat al behoorlijk lang stond te wachten.. Kiko’s kooi verschonen!

Vervolgens ging ik weer verder met plannen, ondertussen keek ik wat vlogs en tegen 5 uur kreeg ik een telefoontje dat Kenneth onderweg was naar huis. Ik begon aan het eten wat aardappeltjes uit de oven werd met een schnitzel en een salade. De aardappeltjes marineerde ik met een recept van Lekker en Simpel. En die salade haalde ik toen Kenneth weer thuis was samen met nog wat andere groentes en vla flip! We proberen nu iedere dag toch wel een toetje na het eten te nemen. Anders zitten we al vrij snel aan andere snoepjes e.d. Dus gisteren werd het vla flip met een beetje hagelslag eroverheen. Lekker!

Vooral luieren

Daarna deed ik de afwas en liet ik Jewel voor de laatste ronde uit. We oefenden nog even het volgen, maar net op dat moment begon het te regenen en waaien, dus na 1 keer versnelden we onze pas naar huis. Terug thuis ging ik verder in mijn werkboek en snuffelde ik op internet. Echt zo’n dagje met vooral luieren en scrollen. Ook maakte ik de Instagram posts en ondertussen keken Kenneth en ik naar “Er ist wieder da!” op Netflix. Tegen 10 uur was het gauw boterhammen smeren, althans dat deed Kenneth, ik liet Jewel naar buiten en toen was het alweer bedtijd.

Het was echt zo’n dag met meer luieren en scrollen dan wat anders. Maar goed ook die dagen mogen er zijn. Achteraf baal ik altijd een beetje, alsof je een dag hebt weggegooid. Maar aan de andere kant, deze dagen zijn ook nodig! Heb jij een drukke maandag achter de rug?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Tante Chris
  maart 26, 2019 / 10:26 am

  och een luie dag hoort er ook bij Lees je trouwens al die reacties knuf

  • BijZus
   Auteur
   maart 26, 2019 / 10:43 am

   Jazeker lees ik die! Ik vergeet alleen soms de tijd te nemen te reageren.

 2. oma
  maart 26, 2019 / 3:28 pm

  Het was voor jou nog een deel van je weekend, Kelly. Nu ben je weer aan het werk. Een fijne dag verder met een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: