2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #44 oefenen in Adobe lightroom

365 days &Zus #44 oefenen in Adobe lightroom

Mijn eerste werkdag zit er weer op! Het was een dagje rommelen met Jewel, 2 uurtjes werken en vooral in Adobe lightroom oefenen en de functies ontdekken. Al met al een drukke dag, maar wel leuk!

Rommelen met Jewel

oefenen

De ochtend begon redelijk op tijd, half 8 stond ik naast mijn bed. Klaarmaken en de dag beginnen! Ik liet Jewel uit, oefende het volgen en daarna was het tijd voor een ontbijtje. Jewel was zoals altijd weer lekker druk bezig met haar speelgoed. Toen mijn ontbijt op was en ik wilde beginnen aan het dagboek van maandag kwam ze me steeds een speeltje brengen. Nu weet ik dat ik daar niet op in mag gaan, dus ik wachtte even en pakte daarna zelf een speeltje om met haar te spelen. Even een momentje qualitytime. En daarna ging ik snel aan de slag met het dagboek. Ondertussen maakte ik nog een Instastory klaar en rond 10 uur ging de blog online. Ik scrolde nog een uurtje over het internet en las wat blogs.

10 over 11 kreeg ik bericht dat alles binnen was, dus ik at me gauw een boterham en vertrok richting depot om te beginnen. Het waren gelukkig maar 2 zakken en nog wat pakketjes. Ik ben een kwartiertje langer bezig geweest dan er voor stond, dus dat valt me reuze mee! Na het werk reed ik nog even langs de Plus voor een paar boodschappen. In theorie had ik alleen een uitje nodig, maar ik nam ook brood, broodvlees, cruesli en yoghurt mee. Dingen die ik was vergeten de laatste keer dat ik in de winkel was.

Oefenen met Adobe Lightroom

Terug thuis werd ik weer lekker enthousiast begroet door onze Jew. Dit is trouwens een actie shot van al springend en rennend op me af komen vliegen, nadat ik de fiets heb opgeruimd. Ons ritueeltje zeg maar. Ik ruimde de boodschappen op en daarna lunchte ik met nog een boterham en vervolgens ging ik aan de slag met de tweede gratis achtergrond om te downloaden. Eerst een foto maken van het wegenboek van Engeland en vervolgens bewerken. In eerste instantie probeerde ik Photoshop uit, maar dat gaf niet het gewenste resultaat. Vervolgens ging ik googlen en kwam ik op Adobe Lightroom uit. Die heb ik al eens vaker gebruikt op de telefoon en nu besloot ik hem online ook eens uit te proberen. Het was even oefenen, maar uiteindelijk gaf het een veel beter resultaat! Ondertussen was Jewel weer mijn aandacht aan het vragen, dus ik besloot even een blokje met haar te gaan lopen. Terug thuis schreef ik de tekst voor het artikel en toen was het alweer tijd om te koken!

Rauwe speklappen

Ik maakte op verzoek friet speciaal met frietjes uit de oven. Daarnaast maakte ik speklapjes uit de oven. De marinade waarmee ik ze klaarmaakte was met dezelfde producten als de aardappeltjes van een dag eerder. Erg lekker! Echter ging er ergens iets mis.. De friet was heel lekker, de salade die Kenneth erbij had gehaald ook, maar de speklappen waren voor een gedeelte nog rauw. Oeps! Toen we daar achter kwamen had ik de mijne al op, dus dat was even interessant! Maar goed, de rest smaakte wel!

Na het eten maakte ik eerst het “Follow your dreams, they know the way” artikel af en probeerde deze op Pinterest te plaatsen. Maar mijn laptop werkte niet mee en ondertussen was het alweer bijna half 8. Ergernis tot en met, dus ik nam Jewel mee voor haar laatste rondje. Even uitrazen! Vervolgens de afwas, waarbij van alles viel en daarna opnieuw beginnen terwijl we de Walking dead keken. En toen lukte het gelukkig wel! Ik scrolde nog wat op internet, plaatste mijn Instagram posts en voor ik het wist was het 10 uur. De tijd vloog weer eens voorbij!

En zo was de dinsdag al weer om! Het oefenen in Lightroom ga ik wat meer doen, eens kijken of ik het niet kan kopen. En nu is het tijd voor woensdag, vanavond mogen we weer naar de puppycursus! Wish us luck!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 27, 2019 / 10:17 am

    Kelly, succes vanavond met de cursus voor Jewel! Een fijne dag en doe het rustig, niemand jaagt jou. Een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: