2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #45 keyboard spelen en puppycursus

365 days &Zus #45 keyboard spelen en puppycursus

Zo gisteren was eigenlijk een heerlijke en goede dag! Na het werk ging ik even zelf naar Roermond en heb ik me geamuseerd met Olaf en het keyboard. ’s Avonds gingen Kenneth en ik samen met Jewel naar de hondenschool voor les 4. Hoe het is gegaan? Ik vertel het je!

Schrijven en bezorgen

De ochtend begonnen we weer zoals alle anderen. Tijdens het uitlaten oefende ik weer met Jewel het volgen. Dat ging redelijk. Terug thuis was het ontbijten en daarna het dagboek schrijven. Rond 10 uur was het klaar en ging ik even aan de slag met Pinterest, Instagram en een onderzoekje naar de kosten van Lightroom CC. Het is een super handig programma en gelukkig kun je het 7 dagen gratis testen, dus dat ga ik doen en als het bevalt neem ik denk een abonnement.

Om half 11 was het weer tijd om te gaan werken! Het viel allemaal reuze mee, met iets meer dan een uurtje was ik klaar. Ik kon zelfs even een vermoedelijk papa helpen.. Die was zijn trouwboekje verloren inclusief geboorteakte. Er stond een geboortebord in de tuin en daardoor had ik dubbel de bevestiging wie het was. Tja, zelfs als je voor de 2e keer ouders word kun je de kluts even kwijt raken haha. Aan het einde van de rit moest ik nog even langs Bruna om een pakketje te brengen en toen zat mijn ritje er weer op.

Een gezellige middag

Ik haalde een kleine boodschap bij de Plus en daarna was het lunchtijd! Tijdens de boodschappen had ik honger dus ik nam ook witte broodjes mee en chocolade vlokken. Ik was vergeten dat ik een eitje had gebakken en die ook nog in de koelkast lag. Dus ik had een bolletje met vlokken en een bolletje met wat ei. Lekker!

Jewel kwam me een t-shirt brengen, dus het was hoog tijd dat ik even de was van het rek ging halen. Dus dat deed ik! Ik rustte even uit, dubde over een extra artikel voor ’s middags en daarna besloot ik Jewel uit te laten. Ik was wat aan het rommelen om het huis, want ik was mijn voordeursleutel kwijt. En mee fietste opa langs! Dus daar kletste ik even mee en toen ging ik op jacht naar de sleutel. Die bleek op de achterdeur te zitten. Na de wandeling besloot ik richting Roermond te gaan en Jewel even thuis te laten!

keyboard

Mama, Jill en Olaf waren thuis en niet veel later kwam ook papa terug. Het was gezellig! Gewoon lekker bijkletsen, filmpjes kijken met Olaf en even chillen. Heerlijk hoe die kleine man nu kan babbelen. Zo gezellig. Ik gaf hem z’n yoghurtje en toen kreeg hij de huistelefoon te pakken. Hij ging druk bellen en vervolgens ging hij de grond op met de telefoon en liep hij rond druk kletsend. Iets met mama en morgen en trein en al dan niet meer.

Keyboard spelen met Olaf

Ook zette hij het keyboard weer aan en drukte hij op de DJ knop. Hij vind het liedje prachtig! Het leuke bij die kleine man is dat wanneer je het keyboard uit zet hij snel terug komt gewandeld en hem weer aan zet. Dus dat probeerde ik uit en inderdaad hij kwam terug en zette het keyboard weer aan haha. Ik besloot mijn rock ’n roll deuntje te spelen en toen kwam hij terug met de telefoon (die had hij nog steeds). En begon hij met de telefoon mee te spelen, oh wat een lol hebben we gehad. Hij is toch ook zo grappig! Ik heb het filmpje hieronder neergezet.

Mandy kwam thuis en hij had het nog steeds zo druk met bellen, echt hilarisch! Papa belde hem met zijn mobiel op en zijn reactie was zo leuk. Echt zo van huh? nu gaat hij af. Mandy nam hem voor hem op en toen begon hij er weer druk tegen te kletsen. En dat doet hij altijd met de achterkant tegen zijn oor aan. Jill probeerde het daarna ook nog een keer en toen kwam hij gelijk de telefoon naar Mandy brengen. Hilarisch! Mandy en Olaf gingen naar huis en ook ik ging er gauw van door. Olaf begon trouwens opa/papa te knuffelen tijdens zijn jasje aan doen en daarna ging hij mij knuffelen op de arm. Zo lief en schattig met zijn Winnie the Pooh jasje!

keyboard

Terug thuis waren de aardappelen al geschild, want dat had Kenneth al voor me gedaan en hoefde ik de wortelstamppot alleen nog aan te zetten. Ideaal! Daarbij maakte ik de speklapjes warm die wel gaar waren en 15 minuten later konden we eten. We keken een aflevering van de Walking dead en toen was het tijd om snel af te wassen. Kenneth maakte zijn tas klaar en toen konden we op naar Melick voor puppycursus les 4 (meen ik?!).

Toch aan de slipketting

Het was tijd voor de blijf oefening, maar eerst een rondje volgen. En dat ging zoals verwacht niet echt lekker. Jeanne, de instructrice, kwam met het voorstel om de slipketting te proberen. Ik had er eentje bij, maar die was niet goed, dus probeerde we er een van haar. Het was even niet zo leuk voor Jewel, maar uiteindelijk lukte het Jeanne wel haar mee te krijgen. En toen was ik aan de beurt! Aan het eind van de les had ik het volgens mij wel redelijk onder de knie. De blijfoefening ging ook redelijk goed, ik was soms te snel en aan het eind van de les was Jewel helemaal gaar. Ik trouwens ook, want ook met mij heeft ze het druk gehad qua instructies geven.

Tijdens de pauze controleerde Jeanne de tandjes van Jewel en wat bleek.. Mevrouw heeft op de hoektanden en misschien wat kiezen na alles al gewisseld! Wij hebben eigenlijk niks gemerkt, zo apart! Ik ben in ieder geval heel trots op ons moppetje. Het voelde een beetje als falen met de slipketting, maar het is wel effectief en wie weet kunnen we over een jaar over op iets anders. We gaan het zien! Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen met oefenen.

En toen was de dag alweer om! We reden nog even door de drive voor een kleine snack, thuis dronk ik me nog even wat en toen was het bedtijd. Het was al met al een hele leuke dag! Ik heb genoten van onze kleine vriend Olaf met het keyboard en de telefoon en ik ben blij dat we met Jewel een oplossing hebben. Alles komt goed, one way or another!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    maart 28, 2019 / 3:55 pm

    Je bent weer druk bezig geweest maar wel productief knuf van Tante Chris

  2. oma
    maart 28, 2019 / 5:23 pm

    Dat was weer een gevarieerde dag, Kelly! Dat filmpje van Olaf is grappig, het wordt al zo’n wijsneusje. Heerlijk, dat je er tussendoor even van gaat genieten. Olaf was moe gespeeld, lijkt zo op de foto. Een fijne avond, morgen is het al weer vrijdag. Groetjes en een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: