2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #46 een beetje pech

pech

Het is alweer vrijdag! Heerlijk toch? Ik moet hierna nog een dagje, maar goed, dat mag de pret niet drukken. Gisteren had ik een klein beetje pech. Een rot gevoel, het werk zat even niet mee en Bij Zus was uit de lucht. Maar uiteindelijk sloot ik de dag af met een lach.

Een leer voor de volgende keer

We begonnen de dag heel gemotiveerd met het oefenen van het volgen. En dat deed ze super goed. Ik was zo trots! Ik maakte zelf wel een foutje, er kwam een hondje tegen moet op de kruising waar ik langs moest. Alleen bleef mevrouw staan.. Ik besloot door te zetten met volgen en haar te corrigeren indien nodig, achteraf had ik dat beter niet kunnen doen. Een leer voor de volgende keer! Daarna oefende we het blijven zitten, maar dat liep nog niet zo lekker, dus daar moet ik even wat meer energie in gaan steken. Maar het is ook best lastig als je weet dat er mensen op je aan het letten zijn en mevrouw weigert opnieuw te gaan zitten.

Dubbel pech

pech

Goed, na onze wandeling en ontbijtje ging ik aan het werk met het dagboek. Een die ik zelf ontzettend leuk vond om te schrijven. Of vooral door het filmpje dat ik er in wilde delen. Ik was bijna klaar en toen bleek dus de server van mijn hosting eruit te liggen. Dat was even pech hebben. Rond 11 uur kreeg ik een appje dat alles binnen was op het depot, dus ik besloot mezelf een schop onder de kont te geven en te gaan. Eenmaal daar bleek er niks te staan.. Dubbel pech! Dus terug naar huis, verder met Bij Zus, wat het al snel weer niet deed en toen ging ik maar even lunchen. Daar had ik gelukkig dan weer geen pech mee, want dat waren witte bolletjes met pure chocoladevlokken. Jum!

Een maffe werkdag

Iets na half 1 reed ik opnieuw naar het depot en guess what? Toen stonden de zakken er wel.. Geen idee wat er is gebeurd.. Ik vond het in ieder geval heel, heel, heel raar. Maar goed, ik probeerde het te laten gaan en ik ging aan de slag. Mijn hoofd begon ondertussen lekker te malen, niet zo handig. Ik bracht post bij een bedrijf binnen, dat moet ik wel vaker, alleen bij die zaak krijg ik standaard de kriebels. Laten we het erop houden dat het een degelijke lingerie en badmode zaak is, iets wat de verkoopmedewerkers ook uitstralen. Ik voelde me er al niet prettig, maar nu bonjourde ze me naar buiten met “we hebben nu ook een brievenbus buiten”. Het was een druppel die er voor zorgde dat ik het liefste gelijk naar huis was gereden. Maar dat ging natuurlijk niet! Uiteindelijk heb ik me weten te herpakken en ging het daarna weer goed. Achteraf was het eigenlijk heel weinig post! Ook wel lekker op een donderdag.

Na mijn ritje haalde ik nog even een pakketje voor Jewel op die we van The Dog Pen hadden gekregen. En ik haalde even afwasmiddel. Terug thuis ging ik aan de slag met het dagboek online zetten, eindelijk deed hij het weer en ik at even ontbijtkoek met vlokken als tussendoortje. Heel lekker! En daarna ging ik weer aan de slag met Jewel. Blokje lopen, oefenen met volgen en oefenen met blijven. Dat eerste ging goed, het blijven weer iets minder. Maar we houden stug vol. Eenmaal thuis keek ik even tv en toen vond ik het tijd om te gaan koken. Dat werd shoarma! Natuurlijk met wat ditjes en datjes, maar dat zie je maandag.

Chantal komt werken kijken

Na het eten keek ik even naar RTL boulevard, omdat ik graag het stukje over “Chantal komt werken” wilde zien. Maar net op dat moment, besloot Jewel dat ze even niet zo lekker was. Ik ruimde het op, maar merkte aan haar verder helemaal niks. Daarom ging ik maar gauw het laatste rondje lopen, zodat we dat wel nog hadden gehad en toen kwam Kenneth ook thuis. Toen we binnen kwamen moest Jewel nog een keer wat kwijt, maar opnieuw was er verder niks te merken. Ik besloot haar halsband ook af te doen, wellicht dat deze een beetje drukte, want hij was al wat klein. Maar gelukkig hield het daarna op. Ik maakte Kenneth z’n eten warm en ondertussen gaf ik hem de instructie wat te doen met Jewel. Ik deed de gekookte rijst die ik nog over had in het bakje en hij mengde dat met een klein bakje brokken. Alles ging op en we kregen niks meer terug. Gelukkig!

pech

Kenneth ging rond half 9 naar bed en ik keek Chantal komt werken op RTL 4. Ik vond het geweldig en kan niet wachten op de volgende aflevering. Echt hilarisch, maar ook met gevoel! Als je het nog niet hebt gezien, het is een echte aanrader. Ondertussen lag Jewel heerlijk te chillen onder de tafel, tenminste zo leek het wel. Ik denk dat ze gewoon even te druk is geweest of iets verkeerds heeft gegeten. Na de aflevering deed ik nog even wat aan mijn Instagram en Pinterest en rond kwart over 10 ging ik Kenneth zijn tas klaar maken. Ik besloot wat liefdevolle humor toe te voegen aan zijn trommel. Ik printte een foto van mij en Jewel uit en legde deze in zijn broodtrommel. En daarna ging ik gauw naar bed!

pech

Het was me een dagje wel met de, ja ik noem het maar pech. En alle ditjes en datjes. Maar goed, ook die dagen horen er natuurlijk bij! Hoe was jouw dag? Blij dat het bijna weekend is?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 29, 2019 / 11:52 am

    Wat is pech, Kelly? Dit valt allemaal wel mee. Maar Jewel niet lekker was vervelend. Jij trekt je het doen van anderen nog teveel aan, dat is jammer want je mag er zijn, hoor! Ga gewoon je eigen gang!! Een heel fijne dag, geniet van het mooie weer. Liefs van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: