2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #47 mindful, opruimen en een vieruurtje

vieruurtje

Wat een weer hadden we gisteren zeg, prachtig! Een groot verschil met een paar weken geleden en jeetje wat is dat lekker. Mijn hooikoorts is weer lekker bezig, maar dat mag de pret niet drukken. Ik neem je mee naar mijn vrijdag gevuld met mindful, opruimen en een lekker vieruurtje.

Mindful de dag starten

We begonnen de vrijdag een klein beetje anders. Ik deed namelijk een mindful sessie terwijl ik wakker werd. Het concentreren ging niet zo lekker door een verstopte neus, (lang leven de hooikoorts!) maar het feit dat ik het deed gaf me een goed gevoel. Eenmaal beneden deed ik de afwas en toen was het tijd om Jewel uit te laten. Natuurlijk oefende Jewel en ik ook weer het volgen, dit ging redelijk goed! Het blijven wilde weer niet echt lukken, maar we houden vol. Ik ontbeet snel met een bakje Griekse yoghurt en cruesli en daarna ging ik aan de slag met het “een beetje pech” dagboek. Ondertussen was Jewel natuurlijk weer foto slachtoffer, want ze is ook zo schattig!

Toen het dagboek online stond pakte ik gauw mijn fiets, zette ik Jewel in haar bench en was het op naar het depot. We hadden heel weinig werk en dat vond ik eigenlijk niet zo heel erg. Ik genoot van het weertje, hielp nog een hond vangen en met een uurtje was ik klaar. Thuis lunchte ik weer met bolletjes vlokken, jum! Vervolgens besloot ik Jewel weer een blokje uit te laten, daar hadden we allebei wel zin in. Gewoon even lopen!

Grondig stofzuigen en een keukenkastje opruimen

vieruurtje

We kwamen thuis en ik bedacht me dat ik even dringend de stofzuiger door het huis moest halen, dus zo gezegd, zo gedaan! Ik ging aan de slag met de stofzuiger, eerst deze zelf schoonmaken en toen de benedenverdieping eens grondig onderhanden nemen. Banken aan de kant, in de bank, op de bank, wat meer kiertjes en hoekjes, ik nam het allemaal even mee. Vervolgens was het tijd voor het keukenkastje boven de inductie. Ik nam een kijkje door mijn kookboeken, maakte een nieuw voornemen en toen alles was opgeruimd kwam ook Kenneth al thuis. Het was pas half 4, dus dat was vroeger dan ik had verwacht.

Tijd voor een vieruurtje

Om 12 uur had ik geluncht, dus tegen 4 uur had ik enorme honger. Ik moest nog naar de winkel en Kenneth gaf me het idee om een vieruurtje te halen. Dus ik haalde op de fiets het avondeten, worstenbroodjes en cake voor het bezoek ’s avonds. Die worstenbroodjes waren een aangenaam vieruurtje! En toen kon ik aan de slag met het artikel over de kookboeken. Een leuke klus. Iets na 6 uur was ik klaar en Kenneth had me ondertussen mijn maaltijdsalade klaargemaakt. We keken even de Walking dead, dat was weer enorm spannend. En daarna liet ik Jewel voor de laatste keer uit. Volgen ging volgens mij gewoon weer redelijk, maar het blijven was opnieuw een dingetje. Maar goed, het komt wel goed uiteindelijk.

Tegen half 8 kwamen Ger en José op bezoek. Even bijkletsen en afscheid nemen! Ze zijn naar Engeland toe en ja natuurlijk ben ik daar best wel jaloers op haha. Rond 10 uur gingen ze weer naar huis en keken wij nog even Netflix. Om kwart voor 12 vond ik het toch echt bedtijd, mij vielen namelijk de ogen dicht!

Al met al was het een prima vrijdag. Heerlijk met die zon! Hoe was jouw vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    maart 31, 2019 / 9:04 am

    knap, dat je elke dag op papier zet met alles erop en er aan. Ik zou het je niet na kunnen doen. Ga je alles een keer bundelen? Als je het jaren later leest, dan zou ik je wel eens willen zien kijken! “Kelly’s leven”!
    Een fijne zondag samen, groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: