20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #49 bagels, tuinieren en koorts ?!

Koorts

Het weekend is weer voorbij! En we hebben weer een leuke dag gehad. Lekker thuis rommelen, met Jewel bezig zijn en we gingen nog even langs in het ziekenhuis bij oma. En aan het einde van de dag dook ik met (ik denk) koorts de bank op. Ga je mee?

Bagels brouwen

Jewel meldde zich rond half 9, dus dat was aardig op tijd! Ik maakte me klaar en begon de dag met een blokje lopen en weer oefenen. Dat volgen ging prima, maar het lijkt er op dat het kwartje ‘blijven’ nu ook begint te vallen. Het ging in ieder geval een stuk beter. Terug thuis begon ik met het bagel avontuur. Leuk om te doen zo vroeg op de morgen. Na het bakken was het tijd voor ontbijt! Om vervolgens aan de slag te gaan met het artikel over de bagels.

Toen dat klaar was en ingepland ging ik aan de slag in de voortuin. Onze voortuin heeft namelijk weer behoorlijk wat onkruid en om te voorkomen dat het vol kwam te staan was het hoogtijd om aan de slag te gaan. Ik besloot het eerste strookje onder handen te nemen en ik kwam er al gauw achter dat onder de steentjes een compleet netwerk van wortel ligt. Bovenop de worteldoek. Uiteindelijk nam ik de schoffel, haalde een stuk los en vervolgens plukte ik het onkruid eruit. Dat werkte een stuk effectiever! Maar ik moet wel zeggen, de kattenstaart waar we zoveel last van hebben gehad, die zie je bijna niet meer terug. Gelukkig! Toen het strookje klaar was stopte ik er weer mee. 3 emmers vol onkruid had ik gehad en ter voorkoming dat ik pijn zou krijgen vond ik het goed geweest.

Lekker softijsje delen

Rond een uurtje of 3 reden we naar oma in het ziekenhuis. Het ging gelukkig redelijk met haar! Het vocht is al een heel eind weg en het ziet er naar uit dat ze dinsdag of woensdag mag verhuizen naar haar nieuwe stekje. Ze zei niet veel, maar ze zag er wel beter uit. Om 4 uur was het bezoekuur afgelopen, we haalden een softijsje in het restaurant en dat deelde we terwijl we naar de auto toe liepen.

We stopten nog even bij de Plus voor wat dingen die niet op het boodschappenlijstje hadden gestaan toen Kenneth zaterdag de boodschappen deed. En uiteraard kwamen we met meer thuis! Terug thuis liet ik Jewel weer uit en daarna ging ik koken. Ik maakte gevuld stokbrood waarvan ik het recept binnenkort nog deel. Onder het koken werd ik niet lekker, hele koude pijnlijke rillingen en gewoon echt niet fit. Ik had ook geen zin om nog wat extra dingen te maken, terwijl ik dat normaal wel zou doen. 

Het leek wel koorts

Na het eten ging het nog steeds niet beter. Het leek wel of ik koorts had. Hele pijnlijke rillingen, koud en warm, heel vervelend. En ik weet dat ik inmiddels een week aan het hoesten ben, maar daar geef ik de hooikoorts de schuld van, net als de nachten met een volle neus. Maar het lijkt erop dat het toch iets anders is. Dus inmiddels heb ik de billen bijeen dat ik oma niet heb aangestoken.

Koorts

Maar goed, ik liet Jewel nog een rondje uit in de hoop dat ik me beter zou voelen, maar dat was niet zo. Dus terug thuis was het douchen, pyjama aan en daarna een ibuprofen. Dat hielp gelukkig wel een beetje, ik zette nog een kleren was aan samen met Jewel. Die is tegenwoordig gek op de was doen. En daarna dook ik de bank op met mobiel voor Instagram en mijn Werkboek voor een structuurjunkie. Kenneth hing de was op en toen kwam Jewel uiteraard weer kijken in de hoop sokken of andere was te vangen. Kleine boef! En om 10 uur was het bedtijd. Nog even de was samen opvouwen en slapen!

Al met al was het een fijne dag! Een beetje jammer van de koorts, maar goed, dat is gelukkig weer gezakt. Ik vermoed dat het rondom mijn longen even niet zo lekker zit. Als het te lang duurt ga ik gewoon even langs de huisarts. Hoe was jouw zondag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 1, 2019 / 12:03 pm

    Aan het eind van zo’n mooie dag, voelde jij je niet goed, wat vervelend. Je weet dat er een akelige verkoudheid heerst, toch maar even een pas op de plaats, Kelly. Mooi weer, maar toch weer veel wind. We hopen dat het mee valt, beterschap met een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: