2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #51 met Jewel naar het park

Park

Another day, another story, zo ook vandaag weer! Gisteren was een gemengd dagje. Ik moest werken, niet zo heel ideaal met longen die op z’n kop staan. Maar ik ging ook met Jewel voor het eerst naar het park! Ik neem je gewoon mee door de dag.

De oplaadkabel kapot

‘S Ochtends deden we gewoon ons ding. Uiteraard oefenden we weer het volgen en blijven zitten en dat ging eigenlijk best wel goed. Ik was er in ieder geval trots op. Jewel ging daarna verder met haar voetbal. Die bal die ik maandag had gekocht was ‘s’ avonds al gesloopt, maar spelen wilde ze er nog wel mee. Ik ging aan de slag met het dagboek, maar ook dat ging niet zonder slag of stoot. De kabel van de laptop heeft een kleine breuk en daardoor laad hij niet meer op. Dus momenteel schrijf ik via mijn iPad en dat gaat prima. Maar als deze ook leeg is wordt het allemaal wat lastig. Het gevolg was dat pas om 11 uur het dagboek online ging. Maar goed, hij kwam online! 

Met Jewel naar het park

Niet ver daarna kreeg ik een appje dat alle post er was, dus ik pakte gauw mijn fiets en ging richting het depot. Inladen en beginnen aan de rit. Uiteindelijk was ik iets langer dan 2 uur onderweg. Ook kreeg ik de eerste klacht binnen, gelukkig een waar ik niks aan kon doen, maar het was wel gek om mee te maken. Rond 2 uur was ik weer thuis. Ik lunchte met bami soep en beschuitjes, lekker gemakkelijk. En daarna besloot ik Jewel mee te nemen naar het park, de eerste keer voor haar!

Park

Het was natuurlijk een hele hoop snuffelen en ze poseerde zelfs even voor me. Dat gaf bovenstaand plaatje. Lief is ze hè? En gegroeid, ongelooflijk, ze is pas 16 weken en je zou haast niet meer zeggen dat ze een puppy is. Maar gelukkig zie je aan haar doen en de schattigheid dat ze het wel is. Een mooie ondeugende lieverd. We wandelden het park door en daarna gingen we via de andere poort naar buiten richting huis. Ik zag opa in de tuin aan het werk, dus ik besloot even daar langs te lopen. Oma kwam ook naar buiten, dus dat was even gezellig. En volgens mij vond Jewel het ook leuk! Daarna liepen we naar huis en besloot ik het even rustig aan te doen en Jewel die ging natuurlijk weer haar eigen gang.

Weer niet fit

Tegen 6 uur kreeg ik een telefoontje dat Kenneth op weg was naar huis. Dus ik maakte een makkelijk maaltje klaar. Mie gewokt in teriyaki saus met broccoli en balletjes in satésaus. Lekker. Daarna liet ik Jewel uit en oefenden we even. Vervolgens de afwas en toen gauw weer de bank op want er kwam weer een koorts gevoel opzetten. Tegen een uurtje of 11 smeerde ik nog even de boterhammen en daarna was het voor mij ook bedtijd. Eerder was slimmer geweest, maar ik had al die tijd geen zin om op te staan. Maar goed, daarna sliep ik wel vrij snel!

En dat was het weer voor de dinsdag. Lekker gemengd met de leuke dingen en de minder fijne dingen. Vandaag les 5 van 14 op de puppycursus, maar eerst vanmorgen even werken. Ik wens je een fijne woensdag en ik hoop vanmiddag nog een leuke “In de keuken” te kunnen plaatsen.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 3, 2019 / 12:15 pm

    leuke foto’s van Jewel, een grappige puppy. Daagt je uit en loopt dan weg. Als je zo door de verkoudheid heen komt, dan mag je blij zijn. ’s Avonds kun je ook naar bed, als je wilt. Een fijne dag en succes op de cursus, het is te hopen, dat je vanavond nog fit bent. Een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: