20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #52 even samen een dutje doen

Dutje

En toen konden we de woensdag van deze week ook weer afvinken! Het was er eentje met werken, een dutje, uitproberen, schrijven en last but nog least een nieuwe les op de puppycursus. Ik ga je meenemen door mijn dag.

Jewel regelde even de was

Ik begon mijn dag met stomen in de badkamer, want werkelijk alles roggelde. Heel vervelend. Daarna gingen Jewel en ik gauw aan de slag met de orde van de dag. Ik liet haar uit en we oefenden weer voor ‘s avonds. Ik ging aan de slag met het dagboek en Jewel rommelde lekker aan in huis. Zo besloot ze ook even de was te doen in de berging. Heel fijn! Ook probeerde ik haar te borstelen, want ze verhaart enorm, maar dat liep niet helemaal zoals gepland. Wel had ik er gelukkig wat uit gekregen en daardoor is ze nu een stuk donkerder, heel apart. Maar ook heel gaaf! Half 11 vertrok ik gauw naar het depot voor een nieuwe rit. Gelukkig stelde het eigenlijk maar weinig voor en was ik met een dik uurtje klaar. Ik reed nog even langs de winkel voor een paar kleine boodschappen en daarna ging ik thuis lunchen.

Even samen een dutje doen

Dutje

Na de lunch twijfelde ik wat te gaan doen. Ik besloot eerst Jewel weer mee te nemen naar het park. Even lekker wandelen. Dus zo gezegd, zo gedaan! We gingen een stukje door het park en vervolgens gingen we via de winkelstraat terug. En toen kwamen we opa tegen! We kletsten heel even en daarna ging opa een rondje fietsen en ik liep met een omweg naar huis. Onderweg kwam ik nog wat collega’s tegen en we kwamen nog wat vrachtwagens tegen. Dat vond Jewel spannend, maar toch liep ze er keurig langs af.  Terug thuis keek ik wat vlogs en dutte ik even op de bank. Een beetje ter voorkoming dat ik ‘s avonds weer beroerd werd. Dat ging trouwens wel pas nadat Jewel mij nog even grondig had gecontroleerd. Zo schattig! En ze deed zelf ook maar even een dutje mee, uiteraard gewoon op haar matje. Tegen 5 uur werd ik weer wakker en was het tijd om te koken. Ik maakte de quiche waar je gisteren ook al de foodback van kon lezen. Ondertussen deed ik de afwas en na het eten nam ik 2 paracetamols in zodat ik niet weer niet lekker zou worden. 

Weer een nieuwe les

Tegen 7 uur stapte ik in Kenneths auto om op weg te gaan naar de cursus. Kenneth had namelijk mijn auto mee om te gaan tanken en die was later terug. Deze les stond ook weer in het teken van de blijf oefening. We gingen volgen en de eerste ronde ging dat eigenlijk heel goed tot ik een compliment kreeg, toen was het einde verhaal. De blijf oefeningen gingen eigenlijk wel goed. Ook oefende we met tandjes kijken, dat was even een uitdaging toen ik het zelf moest doen. Maar goed uiteindelijk ging het wel. Ik heb wel weer aardig wat lessen gehad gisteren! Ik maakte in feite verkeerd gebruik van de ketting, dus dat was niet zo handig. En ook de rust erin houden is nog een hele uitdaging voor mij,  dat was het de afgelopen keren ook al.  We oefenden nog met verschillende geluiden en gelukkig was Jewel nieuwsgierig en niet bang. Rond half 10 waren we weer thuis, allebei helemaal op! 

Ik dronk me nog wat, Jewel dronk anderhalve bak leeg en een dik half uur later was het bedtijd. Het was me weer een dagje wel. Ik was blij dat we allebei een dutje hadden gedaan, dat scheelde een hoop. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  april 4, 2019 / 11:07 am

  Super wat een band je ermee hebt en die wordt alleen nog maar sterker.
  Hoop dat je je vandaag wat brter voelt. Het is echter een zeer hardnekkige kou. Goed op jezelf letten zoals Jewel op jouw let. Fijne donderdag.
  Donderdag oh Donderdag de mooiste dag der dagen. Smorgens nog een halve week. Smiddags nog maar twee dagen.
  Xxx ❤

 2. oma
  april 4, 2019 / 5:34 pm

  Hoe ging het vandaag met je? Had je vannacht wel goed kunnen rusten? Jewel waakt over je, toch bijzonder. We hopen op een spoedige beterschap, groetjes van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: