2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #54 Pudding voor ontbijt

Pudding

De vrijdag is al weer lang voorbij, mijn favoriete dag van de week. Vrijdag is een korte werkdag, tijd om dingen te doen en anderen hebben ook al of bijna weekend. Ik was gisteren dan ook overal wel even te vinden en ik ontbeet met pudding!

Pudding voor ontbijt

Pudding

De ochtend begon natuurlijk weer met het trainen van Jewel. Terug thuis was het even puzzelen wat ik nu ging eten voor ontbijt. Ik besloot kloppudding te maken, want je moet wat. Zin in boterhammen had ik even niet, dus dan maar zo. Terwijl de pudding in de koelkast stond deed ik de afwas en daarna was het tijd voor mijn ontbijtje. Vervolgens dook ik achter mijn tablet en schreef ik natuurlijk over mijn donderdag. Jewel ging ondertussen weer op onderzoek en ik schrok even hoe groot ze is geworden. Nu kan ze gewoon aan het stopcontact wanneer ze als het ware staat tegen de muur. Nadat ik klaar was met schrijven moest ik heel gauw mijn fiets pakken en richting depot, want anders was ik wel heel laat.

Buurten in Roermond

Het rondje stelde niet zo gek veel voor en binnen een uur was ik klaar. Terug thuis lunchte ik met beschuitjes en een broodje bapao en daarna nam ik Jewel weer mee naar het park. Even een rondje daar doorheen om vervolgens via de weekmarkt terug te lopen naar huis. Jewel was k.o., dus ik zette haar vast en ging zelf even naar Roermond. Gelukkig kwam ik daar Mandy en Olaf nog even tegen, die gingen niet veel later richting huis. Ik bleef bij mama kletsen en papa haalde wat op bij Jill en kwam met lekkers terug van de bakker. Jum!

Jill had last van haar bril en moest even langs Specsavers, dus ik ging wel met haar mee. En daarna snuffelden we nog even in de stad en vond Jill nog een leuke outfit. We haalden hamburgers bij Mc Donalds en toen reden we gauw naar huis, want ik moest rond 6 uur thuis zijn en het was al kwart op 5. De burgers waren lekker en we kletsten nog even. Iets langer dan gepland, maar we hadden lol. Jewel was alleen na 6 uur 4 uur alleen en dat vond ik spannend.

Het leek wel een astma aanval

Uiteindelijk was ik pas 20 voor 7 weer thuis en ze had alles droog gehouden, zo fijn! Jewel stapte bij mij in de auto en we reden nog even terug naar Roermond. Ik had namelijk papa’s pasje nog en die had ik liever te vroeg dan te laat bij papa. Jewel speelde nog even met Mambo en zo zagen mijn ouders en Jill Jewel ook weer. Extra leuk! Daarna ging ik weer gauw naar huis, want Kenneth had broodjes kebab besteld en die waren er al toen ik thuis kwam. We keken tv, Kenneth ging nog even gamen en ik keek verder nog wat tv. Maar toen kreeg ik me toch nog een giga hoestaanval, heel pittig. Het leek wel een astma aanval, uiteindelijk zakte het gelukkig en om 12 uur was het bedtijd.

Al met al was het een heel fijn dagje. Iets gevulder dan ik had gedacht, maar dat vind ik nooit zo erg. En tja, die pudding voor ontbijt deed het hem gewoon. Heb jij wel eens pudding gegeten voor ontbijt?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 7, 2019 / 8:34 am

    Nee, ’s morgens toch geen pudding! Maar bij jou had het een doel. Dat was voor jou een echte Roermond-dag. Je hebt ze allemaal weer gezien en gesproken. En nu weekend, geniet ervan, knuffel oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: