2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #55-#56 naar België, bezoek en het huishouden

België

Het is alweer maandagmiddag! Jeetje wat gaat de tijd snel! Tijd voor een nieuwe week met nieuwe doelen. Maar eerst natuurlijk het dagboek van afgelopen weekend. Jewel ging mee naar België, we hadden bezoek en ik een huishoud dagje.

Zaterdag 6 april

Met Jewel naar België

Zaterdagochtend begon iets anders dan normaal. Kenneth had ADR cursus, dus die vertrok al vroeg naar Elsloo. Ik maakte weer een rondje met haar en toen ik haar eten wilde geven kwam ik er achter dat het voer praktisch op was. Chips! Ik wilde eerst het dagboek van vrijdag schrijven, dus ik dook achter de computer en toen ik even naar buiten keek zag ik een lading zand op de stoep. Jewel had even een stronk uitgetrokken en daar was ze best wel trots op!

België

Na nog een poging tot schrijven besloot Jewel in de auto te zetten en met haar naar dierenspeciaalzaak Leyen te rijden in België. Die leken namelijk ook Canex te hebben, uiteindelijk bleken zij alleen die voor volwassenen te hebben, dus nam ik maar weer Royal Canin mee. En een grote bak snoepjes. De rit verliep trouwens best wel goed, heen piepte ze bijna niet en ging ze uiteindelijk liggen. Terug vond ze wat moeilijker, maar goed ik had haar ook in de auto laten zitten. Dus dat zal ook wel wat onrust hebben gegeven. Maar ook die ging in zijn algemeenheid goed. Naar België rijden kunnen we dus ook weer afvinken!

Een flink stuk lopen

België

Terug thuis had ik een appje dat alles op het depot was aangekomen. Ik lunchte snel met een boterham en daarna vertrok ik gauw. Hoe eerder je begint, hoe eerder je klaar bent. En het was maar goed ook. Ik had 2 loodzware tassen. Uiteindelijk was ik er ruim 3 uur mee zoet. Terug thuis besloot ik te wachten tot Kenneth thuis was om even samen een rondje te lopen. Dus dat deden we, door het park, door het dorp, langs de supermarkt en toen op naar huis.

Olaf en Jewel

Half 6 kreeg Kenneth een appje dat Jordy, Mandy en Olaf er aan kwamen. Kenneth had frisdrank voor Jordy gekocht en die kwamen ze halen. Maar ze bleven gezellig nog even kletsen en we aten met z’n allen frietjes. Super leuk! Jewel en Olaf ging ook best goed, maar ik heb Jewel ook even buiten gezet en in haar bench. Olaf ging bij de bench zitten en kijken hoe hij kon helpen haar eruit te halen. Zo schattig! Toen ze weer naar huis waren heb ik Jewel nog een rondje uitgelaten, de afwas gedaan en daarna dook ik de bank op met de televisie. Ik keek Kees & Co terug en was uiteraard weer enthousiast. Het is ook zo leuk! Oh en ik schreef toch nog het dagboek van vrijdag.

Zondag 7 april

Kinder ijs gescoord

Zondag mocht ik weer eens de boodschappen doen! Met mijn lijstje en maaltijd planning ging ik aan de slag. Een pittig klusje waar ik uiteindelijk een dik uur mee zoet was. 8 potten Hak gingen mee, lang leven de aanbiedingen. Ik vond Kinder ijs en daar was ik zo blij mee haha. En toen ik daar weg wilde lopen kwam papa op me af gelopen! Zo leuk! Ze hadden hun auto langs die van mij gezet, zo wisten ze dat ik daar was haha. Papa en ik liepen terug naar voor waar mama ook was. We hebben even gezellig staan kletsen en daarna gingen ze gauw verder met hun boodschappen en ik met de laatste loodjes. Dat houdt in dat ik heen en weer door de winkel vlieg om te kijken naar wat ik ben vergeten. Uiteindelijk had ik alles binnen, gelukkig.

Een huishoud dagje

België

Terug thuis maakte ik me saucijzenbroodjes klaar, daarna brownies, om vervolgens aan de slag te gaan met het huishouden boven. Het bed verschonen, stofzuigen en de badkamer weer eens poetsen. Dat was namelijk al een hele tijd geleden. Oeps! Toen dat klaar was dronk ik een glaasje fris en toen was de voortuin aan de beurt. De 2 andere stroken stonden nog vol met onkruid. Het allerergste heb ik er uitgeplukt en je ziet duidelijk verschil. En toen kreeg ik al een telefoontje van José dat ze onderweg waren naar ons. Ze waren een week in Engeland geweest en ik was blij ze weer te zien!

Ook hadden ze hele lekkere souvenirs mee! Bros van Cadbury en 2 soorten fudge. Hmmm! Oh en Walkers chips, zo lekker! En ze hadden de koelkast en magnetron van oma Fien opgehaald. Zij woont nu in een verzorgingshuis om het zo maar te noemen en het huis moest leeg. En deze 2 mochten wij hebben. Heel fijn! Toen die in de berging stonden dronken we samen wat en aten we de brownies. Die waren erg geslaagd.

Blended kijken

Ger en José gingen weer naar huis en ik maakte een soepje warm met stokbrood. Na het eten lieten Kenneth en ik samen Jewel uit en vervolgens deed ik even niks meer. Moet ook kunnen. Ik nam als toetje eindelijk een Kinder Bueno ijsje en die zijn zo lekker. Het was de allereerste keer, na zo lang wachten. Volgens mij ben ik er al jaren op aan het azen en gisteren was dan eindelijk het moment. Yes! Er kwam een leuke film op tv, Blended en die hebben Kenneth en ik samen helemaal afgekeken. Een wonder! Maar de film is dan ook echt een aanrader. En toen was de dag weer voorbij!

We hebben een fijn weekend gehad. Vol met van alles en nog wat. Met Jewel naar België, Mandy, Jordy en Olaf op bezoek, papa en mama tegen komen, Ger en José weer zien en Blended kijken waren toch wel de hoogtepunten van dit weekend. Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    april 8, 2019 / 5:10 pm

    inderdaad een druk weekend knuf

  2. oma
    april 8, 2019 / 7:13 pm

    fijn Kelly, om te lezen dat je een fijn weekend hebt gehad. En de maandag zit er ook al weer op. Het was mooi weer en daar hebben we ook van genoten en papa en mama waren gistermorgen hier, heel gezellig. Wat een leuke foto’s van Olaf met Jewel. Allebei fotogeniek, leuk. Volgens mij kan Olaf al heel goed met honden overweg. Een fijne avond nog, groetjes en een knuffel xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: