2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #57 een fijne thuis werkdag

thuis werkdag

En toen was mijn weekend ook weer voorbij. Het was een fijne thuis werkdag, waar ik heerlijk aan de slag ging met van alles en nog wat. Het was een productief en creatief dagje met een gezellig avondje film kijken toe.

Niet op gang komen

De start van de maandag was iets minder. Ik kwam laat uit bed, wilde eerst nog douchen en daarna moest Jewel natuurlijk ook weer eruit. We liepen een groot blokje en daarna was het ontbijten en aan de slag. Maar dat laatste liep niet zo lekker. Ik kreeg mezelf niet van de bank en uiteindelijk was het 11 uur toen ik aan de slag ging. De koelkast/diepvries die we hadden gekregen had nog een sopje nodig, gewoon even om te verfrissen. Toen dat klaar was dook ik achter de grote computer voor het dagboek.

Een fijne thuis werkdag

thuis werkdag

Tegen 1 uur was dat klaar en was het tijd voor bruine bolletjes met vlokken. Ik ging verder met rommelen achter de computer. Aanmelden bij verschillende programma’s voor mijn blog, dingen checken en ik filmde een kort stukje voor op Facebook. Die bewerkte ik nog, maar online is hij nog niet gekomen. Er kwam wel een nieuwe Facebook cover online! Dat was ook wel weer nodig, want de oude klopte niet meer helemaal. Kenneth was ook weer vroeg thuis, dus kwart over 5 besloot ik maar eens te gaan koken!

Makkelijke goulash en gezellig film kijken

Voor het avondeten maakte ik makkelijke goulash. Een recept van 24 Kitchen waarover ik al vaker goede verhalen had gehoord. En inderdaad, het was erg lekker! Na het eten liet ik Jewel weer een rondje uit, dat was ik ’s middags vergeten. Maar gelukkig had zij zich de hele middag goed buiten geamuseerd. Na het wandelen was het tijd voor een Kinder Bueno ijsje als toetje en om het weekmenu te schrijven. Ondertussen keek ik met Kenneth mee naar Grown Ups. Een super leuke film, maar dat wist ik al. We maakten er gewoon wat gezelligs van. Tegen 10 uur was het tijd om de boterhammen te smeren en Kenneth besloot nog snel de berging op te ruimen. En ik deed nog even de woonkamer en keuken, uiteindelijk lag ik pas na 11 uur in bed. Oeps!

Al met al was het een fijne thuis werkdag. Ik heb me goed vermaakt. Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    april 9, 2019 / 11:32 am

    inderdaad weer een drukke dag maar laten jullie Jewel niet meer uit voor je naar bed gaat??

  2. oma
    april 9, 2019 / 12:16 pm

    en zo vliegen de dagen voorbij, let maar op vandaag ook!! Groetjes oma en een fijne dag xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: