2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #58 de kasten opruimen en Jewel doet de was

kasten

Het was een productieve dag gisteren! Ik moest natuurlijk werken, maar ik ging ook aan de slag met een aantal kasten die ik opruimde. Dat was hoog nodig. En Jewel hielp mij met de was op te hangen. Laat ik jullie maar gewoon meenemen door mijn dag.

Ochtendstond goud in de mond

De ochtend begon wat eerder dan normaal. 10 over 6 ging de wekker en moest ik ook op, want ik had Kenneth aangeboden hem naar zijn vrachtwagen te brengen. Daarna bracht ik plastic weg en terug thuis besloot ik nog een kwartiertje te gaan liggen, want toen ging de wekker. Ik stond op en begon aan de dag. Eerst Jewel uitlaten en vervolgens met een bakje yoghurt het dagboek typen van maandag. Daarna begon het brainstormen voor het volgende artikel. Uiteindelijk besloot ik een freebie te maken met donuts!

donut worry

Toen die net ingepland stond kreeg ik een appje dat alle post was aangekomen op het depot. Mooi! Ik besloot gauw mijn fiets te pakken en te vertrekken, zo was ik ook gauw weer klaar. Half 2 was ik thuis en lunchte ik met een lekkere Engelse boterham en een gebakken eitje. Heerlijk dat Engels brood. Daarna ging ik aan de slag met de kasten!

Onze kasten opruimen

Onze kasten zijn eigenlijk stuk voor stuk een rommelboel. Hetzelfde geldt voor de berging. Nu had Kenneth de berging al onder handen genomen, dus ik besloot de 3 ergste kasten eens te gaan opruimen. De 2 voorraadkasten en een keukenkast. Het was even een grotere bende, maar daarna was het heerlijk opgeruimd. Echt super fijn!

Tussendoor haalde we Kenneth nog op bij de vrachtwagen en kreeg ik een telefoontje van de administratie. Of ik nog een tweede route wilde doen vrijdag. Nouja, is goed. Maar achteraf heb ik toch wel een beetje spijt. Het is een kleine route, maar ik ken hem niet en daardoor ben ik dus langer bezig. Daarnaast moet ik ’s ochtends eerst naar Venlo voor een vergadering, dus Jewel zal een stuk langer alleen zijn ben ik bang. Maar we gaan het zien, vrijdag is vrijdag.

Daarnaast moest ik nog de kleren was ophangen en dat kostte meer tijd dan dat nodig was. Jewel kwam me even “helpen”. Ze jatte sokken die ik spelenderwijs van haar terug pakte. Een beetje het ruil principe. Dus het was was ophangen, spelen, was ophangen, spelen en zo verder. Om vervolgens de rest van de middag nog met enige regelmaat sokken uit de tuin te plukken. Hilarisch, onze kleine boef.

Een hele rustige avond

Als avondeten maakte ik de makkelijke goulash van maandag warm. En daar deed ik nog wat bonenmix van Hak doorheen. En zo werd het eigenlijk een soort chili con carne. Na het eten kwam er nog een collecte aan de deur, dus ik deed de deur open met Jewel. Vond mevrouw niet zo prettig, ze zei nee nee doe die maar eerst weg. Achteraf had ik eigenlijk willen roepen “Succes verder!”. Niet zo zeer, omdat ze Jewel spannend vond, maar meer de manier waarop. Nu is dit de enige collecte die wij krijgen voor alle fondsen die er zijn, dus ja, als je eenmalig een kleine bijdrage wilt doen dan moet je wel. Maar ik stond wel even perplex, ik vind het helemaal niet erg als je honden eng/spannend vind, dat kan en mag, maar houd het wel netjes.

kasten

Daarna haalde ik nog wat kleine boodschappen bij de Lidl, liet ik Jewel nog een rondje uit en toen dook ik de bank op. Scrollen op de laptop, Instagram bijwerken en mee Z-Nation kijken. Kwart over 10 was het tijd om de boterhammen te smeren en een foto te maken van de kast. Ik was er zo trots op, haha. Na de boterhammen was het eindelijk bedtijd!

Al met al was het dus een hele productieve dag! Ik ben blij dat ik de kasten onderhanden heb genomen. Geeft toch wat meer rust in het hoofd. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  april 10, 2019 / 11:11 am

  Kasten is hier ook een probleem, probeer het steeds netjes te houden maar na een tijdje moet ik weer beginnen met opruimen, heel vervelend, en een opgeruimd huis en kasten brengen echt wel rust in je hoofd , gr van ons

 2. oma
  april 10, 2019 / 12:00 pm

  Misschien kun jij je aanleren om de kasten netjes te houden, dan heb je eer van je werk. Als de één rommelt, dan rommelt de ander ook (ervaring). Als ik bij iemand aanbel en er komt een grote hond mee naar de deur, dan doe ik ook een stap terug. Je weet niet hoe die reageert! Jewel is al groot. Als je er niet bent, dan waakt ze zeker, veilig gevoel. Een fijne dag Kelly, groetjes van hier xxx

 3. Tante Chris
  april 10, 2019 / 12:07 pm

  goed werk geleverd ziet er weer keurig netjes uit

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: