2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #61 even lekker afschakelen

365 days &Zus #61 even lekker afschakelen

Daar gaan we weer! Een beetje later op de dag, maar dat geeft niet. Vrijdag stond in het teken van een vergadering in Venlo en daarna afschakelen/ niet meer nadenken en gezellig met Jewel en Jill naar de stad. Ik neem je mee!

Gas erop!

Vrijdag begon vroeger dan normaal! Kwart over 6 stond ik naast mijn bed, aankleden en hup met Jewel naar buiten. We liepen een goed blokje en tegen 7 uur waren we weer thuis. Ik maakte ontbijt, schreef het dagboek van donderdag en om 10 over 8 sprong ik op de fiets naar het depot. Ik stapte bij een collega in de auto en ging mee naar de vergadering in Venlo. Eenmaal terug wachtten we met z’n allen op de post en toen konden we beginnen. Ik had 2 routes en ik was zoals ik dinsdag al vertelde best bang dat ik lang weg zou zijn. Maar het viel mee! Ik had niet veel extra tijd, dus ik was tegen 1 uur thuis. Echt even met gas erop gewerkt en gelukkig viel de hoeveelheid ook mee.

Afschakelen met Jill en Jewel

’s Middags moest Jill nog even in de stad zijn en ik ging gezellig met Jewel mee. Dat laatste was wel nodig na 5 uurtjes alleen te zijn geweest. Dus Jut Jul, en mini Jul gingen op pad. Het was gezellig en een fijne manier om even te kunnen afschakelen! En we liepen wel geteld 2 rondjes door de stad. Met een frikandel brood je en een milkshake als 4 uurtje. Half 5 gingen we weer richting auto en naar huis. Ik kletste nog even bij, Jewel dolde nog even met Mambo tot dat Mambo het helemaal moe was en tegen kwart voor 6 vloog ik naar huis. Terug thuis at ik een klein bakje nasi en toen kon ik met Kenneth mee!

Naar de nood tandarts

Een 2 weken geleden had hij een wortelkanaalbehandeling gehad en nu had hij weer last van die kies. Dus op aanraden van de tandarts belde hij toen hij bijna klaar was met werken de noodtandarts. Om half 8 waren we daar en werd er naar gekeken. Het was inderdaad die tand en er bleek nog rotzooi in te zitten wat verveelde. Dus een nieuwe behandeling en vrijdag mogen we naar onze eigen tandarts.

Afschakelen

Eenmaal thuis mochten we afval op de aanhanger van de buurman gooien. Die bracht het dan voor ons weg met onze bonnen, want die van hem waren op en hij kon ze nog goed gebruiken. Heel fijn! Ik keek nog even tv, proefde volle yoghurt met salted caramel (aanrader!) en uiteindelijk viel ik in slaap. Kenneth was al boven, dus om half 1 schrok ik wakker op de bank, gauw naar bed!

Het was fijn om even af te schakelen in de stad en te zien dat onze Jewel enorm braaf is als ze mee mag. Het is een duveltje naar Mambo toe, maar dat regelt Mambo zelf gelukkig wel. En dat was het weer! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    april 13, 2019 / 10:00 pm

    je bent weer goed bezig geweest maar wel op een leuke manier

  2. oma
    april 14, 2019 / 8:24 am

    Kelly, elke dag zit vol met diverse voorvallen, daar moet je ook moe van worden. Niet één dag hetzelfde, dat zou ook niks voor jou zijn. Nu weekend en kom tot rust. Een fijne dag, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: