2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #62-#63 Jewel’s eerste keer camping

camping

Het is tijd voor een terugblik op een heel fijn weekend. Hij begon heel chaotisch, er was een derby, ik heb me uren geamuseerd op de camping met mijn camera en Jewel en we gingen naar ABC! Ga je met me mee?

Zaterdag, 13 april Een dag met chaos

De sleutel in Elsloo

Zaterdag had Kenneth cursus voor zijn ADR in Elsloo. Ik moest natuurlijk weer werken en ’s middags zou ik op tijd naar Roermond gaan voor een derby. De dag begon lekker rustig, rondje wandelen, ontbijten, wakker worden en daarna wilde ik mijn fiets buiten gaan zetten. De sleutel was alleen niet te vinden en vrijdagavond had Kenneth de sleutel gehad om de garage poort te sluiten. De sleutel was dus mee naar Elsloo. We’ve got a problem! Ik moest namelijk op tijd vertrekken om op tijd klaar te zijn en naar Roermond te kunnen gaan.

In de tussentijd kwam Ger nog langs met 2 dozen wraps. Die had hij gekregen en aangezien wij heel graag wraps eten kwam dat heel goed uit. Ondertussen kreeg ik andere ideeën toegeworpen om de post toch op tijd bezorgd te krijgen. Dus zo gezegd, zo gedaan. Het lukte en rond de middag kon ik weer mijn eigen fiets nemen. Heel fijn! Uiteindelijk was ik rond half 4 klaar, hallelujah!

“Jewel Post, Jewel Post, met haar bot, verdient de kost.” Ik had de onjuiste post nog thuis liggen, samen met nog wat huis aan huis boekjes, dus ik moest nog een klein rondje en ik besloot Jewel mee te nemen. Dan had zij ook haar grote blokje weer gehad en hoefde Kenneth nog maar een kleintje. We bezorgden de boekjes en deden de onjuiste post in de brievenbus en toen wandelden we weer naar huis! Ik maakte gauw het dagboek van vrijdag en om kwart voor 5 jaagde ik in mijn grijze bolide naar Roermond.

Derby Fortuna Sittard – VVV Venlo

Ik at een bordje mee bij papa en mama en om kwart voor 6 zaten we in de auto naar Sittard voor een derby. Fortuna speelde namelijk tegen VVV en die wedstrijd moesten ze winnen. We waren uiteraard ruim op tijd en moesten tot kwart voor 9 wachten. Er werd een supporters actie gehouden waarbij we met met “mooie” vlaggen de club aanmoedigde. De wedstrijd begon spannend! En al snel viel de eerste goal, yes 1-0 voor! Na de pauze kwam 2-0, maar die werd afgekeurd, balen!! En toen kwam de 1-1 en die is het gebleven. Beter dan verliezen, maar eigenlijk hadden wij die andere 2 punten heel hard nodig. Een maal terug dronk ik nog een mok warme chocomel en tegen 12 uur reed ik naar huis.

Zondag 14 april, Jewel’s eerste keer camping

Jewel en de zuivelspread

camping

Jewel liet me uitslapen tot half 9, dat was wel fijn! Daarna begon de dag natuurlijk weer met een goed blokje lopen en trainen. Want dat is op het moment gewoon het belangrijkste. Tot mijn verbazing kwam Kenneth niet veel later naar beneden en kwam hij met het idee om toch met Jewel naar de camping te gaan. Nouja, waarom niet?! We ontbeten met wraps en Jewel wist het zuivelspread bakje van het aanrecht af te pakken. Dat gaf zo’n leuk gezicht. Ze liep heel trots met het bakje rond door de tuin. Dus het was even puzzelen om hem af te pakken. Mevrouw had nog geen kruimel in het bakje achtergelaten. Hij was hartstikke schoon!

Na het “spelletje”met Jewel deden we eerst nog even samen de weekboodschappen. Daarna pakte we onze spullen bij elkaar en vertrokken we met Jewel op de achterbank richting Venlo. Eerst langs Bij Stox, daar haalden we een lange lijn voor Jewel waardoor ze lekker wat ruimte had om rond te rennen. 6 meter om precies te zijn! We maakten een pitstop bij de winkel voor een cadeau voor José en toen gauw naar de camping.

Jewel’s eerste keer op de camping

camping

José is vandaag jarig en we gingen dus gisteren met z’n drieën er naar toe om het alvast te vieren! Het 6 meter koord was een succes! Ze moest even wennen en even de grenzen verkennen, dat ging ook met een handstand gepaard, maar daarna viel het kwartje. We hebben ons een hele tijd geamuseerd! Ik had de camera mee en heb op een uurtje of 3/4 toch ongeveer 175 foto’s geschoten. José en ik gingen nog even met Jewel een stuk wandelen en daar zag ik een strook met bloemetjes. Ik besloot Jewel commando down te geven en er een foto van te maken. Maar toen ik haar vrij had gegeven en wilde opstaan schoot ze me weg. Gelukkig niet ver, ze maakte een klein bochtje en kwam toen al terug waardoor José en ik haar konden vangen. Wat een geluk!

camping

Rond half 4 gingen we weer naar huis. Kenneth ruimde de berging verder op en Jewel en ik chillde even in huis. Ik moest me nog gauw even omkleden en toen konden we door naar Sevenum!

Uiteten bij ABC Sevenum

Voor de verjaardag van José gingen we met z’n vieren uiteten bij ABC in Sevenum. En we hebben weer zitten smullen. Wat ik allemaal heb gehad lees je vanmiddag in het weekmenu, maar de 2 uurtjes zaten er in ieder geval zo op. Daarna kwamen Ger en José nog even mee naar ons en rond 9 uur gingen ze weer naar huis. Kenneth ging slapen en ik keek nog even Youtube. Rond half 11 smeerde ik de boterhammen en toen vond ik het ook weer bedtijd.

Al met al was het een heel fijn weekend. Ik heb genoten van het foto’s maken van Jewel op de camping. Dat was zo leuk om te doen! Waarschijnlijk verschijnen er donderdag een aantal foto’s op Bij Zus, maar her en der zal je ze alvast zien op Social Media. Hoe was jouw weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 15, 2019 / 12:17 pm

    Mooi Kelly, ondanks het koude weer, heb jij je goed vermaakt en is alles goed gekomen. Jewel laat zich mooi fotograferen, maar de fotograaf doet ook een duit in haar zakje! Proficiat met je schoonmama. Groetjes oma en een fijne dag! xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: