2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #65 Een dinsdag die voelt als vrijdag

dinsdag

Het is alweer tijd voor een nieuw dagboek! Het was zo’n dinsdag die voelde als een vrijdag of zaterdag. Heel vreemd! Een rustige ochtend waarbij ik op tijd kon werken, een gezellige middag en “Marie Kondo” avond.

Dinsdag voelde als vrijdag

Ik werd wakker met het gevoel dat het weekend was of vrijdag, zo vreemd op een dinsdag, als je nog niet eens hebt gewerkt. Het kwam denk ik ook doordat Kenneth vrij had, die had namelijk examen voor de herhaling van het ADR. Jewel en ik deden ons ding en daarna begon ik met schrijven van het dagboek. Ik kwam niet vooruit, maar goed, uiteindelijk had ik alles op papier. Ik kreeg een appje dat alles was aangekomen op het depot, dus ik ging gauw op pad. Toen ik de tassen zag kreeg ik even paniek, ik wilde namelijk op tijd klaar zijn en het leek veel te zijn. Maar dat was het in de verste verte niet. Het was 1,5 tas en wat pakjes. Nou, dat stelde dus niet zoveel voor, met 2 uurtjes was ik klaar.

En zo was ik dus op tijd om Kenneth succes te wensen en uit te zwaaien, want die ging naar Maastricht. Ik wandelde met Jewel door het park en daarna haalde ik brokken voor haar en nog eten voor ons bij de Lidl. Ondertussen belde Kenneth mij met het goede nieuws dat hij het had gehaald! Gelukkig!

Aranka op bezoek

Ik had de auto net thuis geparkeerd toen Aranka aan kwam rijden. Timing! Met haar had ik afgesproken weer even bij te kletsen. Altijd gezellig. Het viel gelukkig mee met de spannende dingen die we te vertellen hadden. Aranka bleef gezellig eten en ik maakte Mexicaanse wraps met guacamole en een salade. Erg geslaagd! Ondertussen keken we nog Deurwaarders UK en rond half 8 ging Aranka naar huis. Ik ging met Jewel nog een keer oefenen en wandelen.

Late night opruimen

dinsdag

De rest van de avond heb ik achter de computer gezeten om te kijken of ik een leuke printable kon maken. Die missie was redelijk geslaagd! Jewel liet me nog schrikken, die had vermoedelijk een regenworm in haar drinkbak gelegd. Dus dat zag heel vreemd uit en we hebben haar gelijk weer ontworming gegeven. Kenneth kreeg nog even de Marie Kondo opruimkriebels en ging weer verder met de berging opruimen. Ik ruimde de keuken nog een beetje op en smeerde de boterhammen. De opruimkriebels deden wel goed zijn werk, het ziet er nu stukken beter uit! En uiteindelijk lagen we om half 12 in bed.

Het was weer een fijne dag! Ik ben blij dat Kenneth zijn ADR weer heeft gehaald, dat de wraps die ik maakte smaakte en dat het opruimen een mooi resultaat heeft gekregen. Op naar een fijne woensdag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 17, 2019 / 12:07 pm

    Kelly, je moet me een keer uitleggen wie “Marie Kondo” is. Die kennen we niet, Marie Kock wel! En wat is een printable, wij lopen achter!!!
    Een beetje raar, maar ik dacht vanmorgen dat het zondag was. Wij hadden ook stroomuitval, weten nog niet waardoor, misschien overbelasting. Kenneth, proficiat met het behaalde doel! Een fijne dag Kel en een knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: