2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #66 trainen om positief te denken

positief

Je hebt zo van die dagen dat je op de een of andere manier je mindset heel bewust kan instellen. Met training lukt dat vaker en gisteren besloot ik het dus te oefenen, positief denken. Of het me lukte lees je in dit dagboek!

Positief denken trainen

Jewel en ik begonnen de dag weer met trainen, dat ging eigenlijk redelijk goed. Ze was wat eigenwijs, maar goed, ze deed uiteindelijk wel wat ze moest doen. Daarna wilde ik eigenlijk op tijd beginnen met de planning, maar ik kwam weer eens niet vooruit. Ik probeerde het eens om te draaien en er positief mee om te gaan. Uiteindelijk kwam alles uit de vingers en genoot ik nog van een Jewel die bekeek hoe ze bij de buren deden lossen.

Ik moest wachten op een pakketje, dus ik bleef thuis tot deze er was! Het bleek ook nog een brievenbuspakketje te zijn.. Fijn, gewacht voor iets wat niet hoefde. Kwart voor 11 sprong ik op mijn fiets naar het depot en wat bleek, ze zaten nog te wachten. En daar heb ik een half uur aan meegedaan en toen kwam het spul eindelijk. Ik hoopte op 2 pakketten post en wat bleek, 2 pakketten post! Mooi! Iets minder dan een uur later was ik klaar.

Terug thuis lunchte ik met de restjes van gisteravond. En daarna liet ik Jewel een fijn blokje uit om haar vervolgens nog even eten te geven en te laten chillen! Ondertussen kreeg ik nog top nieuws van Kenneth. Dus dat hielp het positief denken wel. Tegen 2 uur zette ik Jewel weer vast en bracht ik het afval weg om vervolgens naar Roermond te rijden.

Even op pad met de kleine boef!

positief

Ze hadden me gevraagd of ik even kon helpen, geen probleem! Ik nam Olaf onder mijn hoede en samen gingen we op pad. Eerst naar de Action aan de ene kant van Roermond, vervolgens door naar het winkelcentrum op de Donderberg (een wijk in Roermond) en daarna nog naar de andere Action in Roermond. Tja, je moet wat als je dingen nodig hebt. We hadden in ieder geval lol! Olaf mocht aan de hand lopen op zijn fancy Adidas schoenen en daar paradeerde hij trots mee rond door de winkel. Het was een uitdaging, maar het fenomeen “kijken met de oogjes” begrijpt hij enorm goed. En de auto’s en de ballen bij de Action vond hij prachtig. Hij was helemaal verliefd op een auto, maar die was voor 6+, dus ik heb hem beloofd dat hij die over 5 jaar mag hebben. Ik heb genoten van de quality time met mijn kleine vriend.

Tegen 5 uur waren we terug bij papa en mama. Ik gaf Olaf z’n yoghurtje en daarna liet ik hem nog even lekker Bing kijken op de telefoon. We waren allebei best moe van ons ritje, dus uitrusten was fijn. Ik dronk nog een glaasje fris, deelde een Kinder reepje met Olaf en tegen 10 voor 6 reed ik heel gauw naar de Burger King. Koken ging ik namelijk niet meer halen, dus haalde ik 2 menu’s en reed ik gauw naar huis. Even eten en iets na 7 uur zaten Jewel en ik in de auto!

Op de helft van de puppycursus

Het was tijd voor les 7 van de puppycursus! We zitten alweer op de helft. We waren wat vroeg, dus gingen we bij de schapen en ezel kijken. Jewel vond het enorm spannend. Schapen die behoorlijk wat geluid produceerden en een ezel die graag dichtbij kwam kijken.

De cursus ging redelijk. We deden oefeningen met het zitten blijven en in principe ging het redelijk. Ook het volgen vond ik redelijk gaan. Maar na de pauze was mevrouw helemaal klaar. Het principe “blijf down” wat ze ’s ochtends nog begreep, liet ze nu helemaal varen. Terug thuis was ik ook helemaal op. We gaan weer verder met trainen en dan komt het vast goed. Ik kletste in ieder geval nog even bij met Kenneth en daarna was het bedtijd.

Al met al was het een dag met een positief randje! Het positief denken heb ik best goed weten vol te houden. Maar we hebben ook weer genoeg leuks meegemaakt! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    april 18, 2019 / 12:03 pm

    was leuk om te lezen, hou dat positief denken erin, dat is altijd beter dan alles wat donker te zien. En Olaf met schoentjes, ook fijn dat hij er parmantig op loopt. Kelly, vandaag weer zo’n dag! Groetjes oma xxx

  2. Tante Chris
    april 18, 2019 / 4:04 pm

    Weer een leuk verslag en je ziet Jewel groeien Wens jullie fijne Paasdagen geniet ervan aan het weer zal het niet liggen knuf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: