2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #67-#68 met Olaf de wei in

wei

Het waren 2 volle dagen! Zo had ik een hele pittige werkdag, maar daarna gelukkig een vrije dag waar ik enorm van genoot. Met als een van de hoogtepunten met Olaf de wei in. Ik neem je mee!

Donderdag, 18 april 2019

Onze kleine puber

Volgens mij zijn we met onze Jewel in de puberfase beland, waar we woensdagavond eindigde met een eigenwijze dame, ging ze daar donderdagochtend netjes mee verder. Blijven?! Wat is dat? Down?! I wroofn’t think so! Na onze trainingssessie ging ik aan de slag met het dagboek. Nog best wel een klus! En ik ontdekte dat Jewel verder was gegaan met haar verbouwing. Het is een boefje! Ik had de stille hoop dat ik rond 11 uur een appje zou krijgen met “alles is er!”. Maar het was niet het geval.

Rond half 1 reed ik naar het depot en niet veel later kwam de post. En die was meer dan genoeg! 3 zakken en nog huis aan huis. Ruim 3 uur later was ik klaar. Het was een hele pittige loop. En niet veel later nadat ik met Jewel nog een rondje had gemaakt kwam Kenneth ook al thuis. Voor het avondeten maakte ik een lekkerbekje uit de oven met aardappelen en bietjes. Gewoon simpel!

Na het eten liet ik Jewel uit, kreeg ze haar bakje voer en een uurtje later zetten we haar in de auto. Ze mocht namelijk met ons mee naar de verjaardag van Kevin. Ze vermaakte zich er heerlijk in de tuin en wij hadden het gewoon gezellig! Rond 11 uur gingen we naar huis.

Vrijdag, 19 april 2019

Een vrije dag wel besteed

wei

En dat we laat naar huis gingen was geen probleem, want vrijdag hadden we allebei vrij! We hadden namelijk een afspraak bij de tandarts. Ik moest wel vroeg op, want ik bracht mijn auto naar José. Een constructie, zodat Ger zijn vrachtwagen terug kon brengen naar zijn baas. Dus ik was al vroeg in Roermond en toen kreeg ik een berichtje dat de tandarts had afgezegd, want hij was ziek. Vond ik helemaal niet erg, want ik was bij mama, Jill en Olaf! Dat gaf me de kans om lekker mee te gaan wandelen, nadat ik Olaf een banaantje had gegeven.

Met Olaf de wei in

wei

En de wandeling werd een feestje voor hem! Het was prachtig weer en hij was lekker mee aan het kletsen. We besloten wat verder te lopen en toen zagen we de paarden richting wei gaan. Dat vind Olaf prachtig, dus liepen we wat verder. De eigenaar zag ons aan komen lopen en hij wist dat Olaf gek is van paarden. Hij vroeg of we met Olaf de wei in wilden, nou daar zeggen we voor Olaf geen nee tegen! Dus Jill, Olaf en ik gingen met hem mee de wei in en mama maakte foto’s van buiten de wei. En prachtig dat Olaf het vond! Hij zei alleen maar paardje, paardje, paardje. En hij was ook heel onder de indruk, zo schattig. Olaf durfde wel bij hem op de arm en zo kwam hij nog wat dichter bij het paard. De reactie was priceless!

wei

We liepen via het industrieterrein terug en toen kwamen we een mooie Daf tegen. Toen kwam er alleen nog maar broem, broem uit de wagen. Hij had een lucky day! Bijna thuis kwamen we Ger nog tegen en die snelde naar binnen, want hij had nog wat voor Olaf. Dat bleken 2 vrachtwagens en daar was hij blij mee! Hij begon gelijk met spelen. Ondertussen kwam José aangereden met mijn auto en daarna kwam ook Kenneth met Jewel. Ik hielp José met het uitladen van de auto en daarna ging ik met mama, Jill en Olaf mee. Ik speelde samen met Olaf met de vrachtwagens en daarna was het lunchtijd.

De belastingdienst en een rustige avond

Na de lunch gingen papa en ik aan de slag met de belasting. Een hele pittige klus, maar uiteindelijk waren we er 2 of 3 uur later wel uit. Wat een enorme puzzel. Ondertussen waren Mandy en Olaf al naar huis en kwam mama net binnen van het werken. We aten met z’n allen een bami soepje en daarna ging ik huiswaarts. Of ja, boodschappen doen in het dorp.

Terug thuis ruimde ik de boodschappen op en maakte ik een heel simpel maaltje klaar. Daarna was het tijd voor de afwas en een rondje met Jewel. ’s Avonds zouden Jill en Kevin naar ons toe komen, maar dat liep een beetje scheef. Uiteindelijk heb ik “De film van Dylan Haegens” gekeken op Netflix, youtube filmpjes en daarna nog 3 afleveringen van Kees & Co vroeger. Een rustige avond dus.

En zo waren we er weer 2 dagen om. Deze Rudolf (lang leven de hooikoorts!) hoopt zo te kunnen gaan werken en dan het weekend te verwelkomen. Het waren 2 hele verschillende dagen, maar ik heb genoten. Hoe was jouw vrijdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 20, 2019 / 11:58 am

    Nou Rudolf, onze dagen zijn niet zo wervelend. Wij hebben al veel klusjes gehad m.b.t. de tuin. Gisteren was klusser Lambert er om de bestrating bij de overkapping weer goed te leggen, die was wat verzakt. Het hout voor aan het tuinhuisje is al 2 keer gedaan met een soort verfbeits, volgende week een vervolg. Prachtig, dat jij je weer eens lekker geamuseerd hebt in je dorpje Leeuwen. Veel natuur en aardige mensen. Fijne Paasdagen samen, maar misschien zien we jullie nog wel. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: