2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #7 de berging opgeknapt

365 days &Zus #7 de berging opgeknapt

Zo, daar zijn we weer, een nieuwe week! Zondag, 17 februari, was een hele gezellige drukke dag. We kregen (puppy) visite en we gingen aan de slag met onze berging. Ik neem je gezellig mee!

Ik mocht uitslapen tot half 9 en toen moest ik toch echt gauw naar beneden. Ons dametje wilde heel graag uit de bench en naar buiten. Snap ik wel als het zonnetje lekker je bench in schijnt. Ik ruimde nog even de afwas op en daarna gingen we gauw buiten een blokje om. Ik oefende weer met volgen, maar nog steeds is het lastig. Nu had ze de focus, maar begon ze te springen. Ook niet de bedoeling! Maar goed, maakt niet uit, woensdag hebben we weer les en we oefenen nog even vrolijk verder. Na het wandelen ging ik koopzegels plakken voor de boodschappen. Altijd handig wat extra korting!

De berging opknappen

Kenneth was ondertussen begonnen met het opruimen van de berging. Een interessant klusje! Toen hij daar mee klaar was deed ik de stofzuiger en de dweil door het huis, want het was weer nodig. En daarna begon ik aan het weekmenu. Gewoon een hou vast om niet te veel boodschappen te doen. Uiteindelijk had ik nog een hele waslijst, dus vertrok ik maar gauw. Eerst afval wegbrengen en daarna de boodschappen. En op de een of andere manier leek het uren te duren. Ik kwam er niet doorheen. Maar uiteindelijk liep ik weer met alles naar buiten.

Ger en José kwamen op hetzelfde moment aan als ik. Gezellig! José en ik lieten Jewel even uit en Ger hielp Kenneth wat op te hangen. En toen was het tijd voor pauze. We boekten de vakantie naar Gran Canaria! De enige “weg ga” vakantie die we gepland hebben dit jaar. Helemaal prima! Daarna gingen Ger en Kenneth aan de slag met de berging. Ik kletste even bij met José. En toen kwamen Toine, Angelien en de kids om Jewel te bewonderen en even bij te kletsen! Toine kon gelijk Ger en Kenneth gaan helpen die probeerden het deurtje van de diepvries te draaien. Humor hoe die dingen gaan. Daarna was het tijd voor koffie, vlaai en bijkletsen!

Een bourgondisch geheel

Kenneth kwam met het idee frietjes te halen, maar we hadden net een behoorlijke portie friet voor in de diepvries gekregen. Snacks hadden we nog genoeg in de diepvries, dus leek het mij slimmer om de frietpan te gebruiken. Ger hielp de frietpan schoon te maken en ik ging snel met Angelien naar de winkel voor nieuw frietvet. En daarna kon er worden gebakken. Het was een lekker chaotisch, bourgondisch, gezellig geheel. Heel leuk!

berging

Rond kwart voor 8 gingen de dames, om het zo maar te noemen, met Jewel een blokje om en de heren gingen de berging in om rekjes op te hangen. En daar hadden ze de grootste lol mee toen we terug kwamen. Er kwam een hoop gelach uit de berging. Het was gewoon een ouderwets gezellig geheel! Jewel lag al helemaal op in de bench, (niet gek van al het spelen en de trucjes die ze leerde), maar nog even uitzwaaien wilden ze wel. En daarna was de avond ook zo voorbij. Moe, maar voldaan gingen we naar bed.

Het was een gezellige bourgondische middag. 
Een waar ik zelf altijd veel energie van krijg. 
En de berging ziet er nu heel verzorgd uit, dus dat gaan we nu zo proberen te houden! 
Hoe was jullie zondag? Ook zo genoten van het weer?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 18, 2019 / 12:11 pm

    Het was een heel mooie zondag, ook fantastisch weer voor 17 februari. ’s Morgens kwamen jouw pap en mam en dat was weer even gezellig bijkletsen, zoals jij dat ook noemt. Alleen Olaf was niet lekker door de spuiten, en ik ben na het eten naar de Bakheide gefietst, dat voelt dan goed. Geniet vandaag ook van het mooie weer, Kelly. Een heel fijne dag, groetjes aan Kenneth en geniet er samen van! Knuffel oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: