2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #71 een rustige tweede paasdag

Tweede paasdag

Pasen is weer voorbij! Gisteren was een echte soort zondag. Lekker rustig, op bezoek bij oma en we eindigde de dag met onze eerste barbecue van het jaar thuis. Ga je mee op onze tweede paasdag?

Zo’n rommelochtend

tweede paasdag

Jewel meldde zich rond half 9 en dat vond ik eigenlijk heel netjes! Ik maakte me gauw klaar om de dag te beginnen en daarna konden we aan de slag. Mijn dag begon trouwens met een geluksmomentje, ik droeg namelijk het jurkje dat ik kocht op Gran Canaria als rokje en daaronder mijn sandalen die ik kocht op Gran Canaria. Ik was helemaal in mijn nopjes. Het ontbijt bestond uit hetzelfde als eerste paasdag, maar dan net ietsje kleiner. Daarna poetste ik even de benedenverdieping en verzorgde ik Kiko weer eens. Ik had geen rust in mijn kont, dus ik ging gelijk door naar de boodschappenwinkel voor barbecue spullen!

Tweede paasdag bij oma

Eenmaal thuis lunchte ik met beschuitjes, schreef ik een nieuwe blog en keek ik wat Youtube filmpjes. Tegen 3 uur was het tijd om naar oma Fien te gaan. Dat vond ik best spannend, want hoe zou ze er een weekje later uitzien?! Ze lag te slapen toen we de kamer binnen kwamen, dus draaide we ons om en wachtten we op Ger en José in de “huiskamer”. Niet veel later kwamen Ger en José binnen en werd oma ondertussen wakker gemaakt.

Ze wilde graag in bed blijven liggen, dus zaten we bij haar op de kamer. Bij vlagen klonk haar stem zo helder, daar kreeg ik kippenvel van. Het is net alsof het schakeltje tussen oren, hoofd en mond een enorme optater heeft gehad en het niet meer zo goed werkt. Anyhow, ze zag er redelijk uit! Alleen hoorde we van de begeleiding ook al dat ze achteruit gaat, sneller dan gedacht. Er kwam nog een vriendin van oma op visite en die had framboosjes meegebracht. Dat ging er in als koek bij oma! Leuk om te zien. En rond kwart voor 5 gingen we weer naar huis.

De eerste barbecue thuis

Voor tweede paasdag deden we verder niet veel bijzonders. Wel hadden we onze eerste barbecue thuis! Samen met Kevin en Jill, die op bezoek kwamen. Lekker in het zonnetje, parasol op en gezellig samen eten. Precies waar je mij blij mee maakt! Als toetje had ik M&M ijs meegenomen, een soort Magnums met stukjes M&M. Erg lekker, maar een Magnum met nootjes is net zo lekker! Na het eten deed Kenneth de afwas en Jill, Kevin en ik lieten Jewel uit. Daarna hebben we nog even op de bank gezeten en tegen 9 uur, kwart over 9, gingen Kevin en Jill weer naar huis. Wij keken nog 2 afleveringen SamSam en daarna was het voor ons ook weer bedtijd.

Het was een gezellige tweede paasdag. Ik ben niet enorm geschrokken van oma, je ziet dat ze achteruit gaat, maar ze had meer kleur als de vorige keer. En de barbecue was zeer geslaagd! Op naar de volgende. Hoe was jouw tweede paasdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 23, 2019 / 12:00 pm

    dit was weer leuk om te lezen, het (hapte) nee, las zo heerlijk weg. Gelukkig datje een beter gevoel hebt over oma, misschien knapt ze toch weer op. Ook heel leuk dat Jill en Kevin er zijn geweest, voelt goed!
    Ik denk dat je weer aan het werk bent, wij zijn voor de leibomen aan het snoeien en rond 14.00 uur komen Tilly en Dave. Een fijne dag verder, Kelly! Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: