0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 days &Zus #72 bakken, shoppen en aan de slag!

bakken

De eerste werkdag van een korte werkweek zit er op. Het was zo’n dag met een beetje van dit en een beetje van dat. Zo was ik naast werken ook creatief met bakken en productief met Bij Zus en ik ging nog even shoppen in het dorp. Tijd voor een nieuw dagboek.

Aan de slag!

De ochtend begon weer eens normaal, heerlijk na 4 dagen dat het anders was. Jewel en ik liepen een fijn blokje en daarna ging ik aan de slag met Bij Zus. Eerst het dagboek en daarna het weekmenu. Een leuke klus! Momenteel ben ik wat gemotiveerder en creatiever dus daar ben ik blij om! Rond 11 uur kreeg ik een appje dat alle post er was, dus ik vertrok ook op tijd. En ik had geluk, want het was maar 1,5 tas. Heerlijk!

Snuffelen in het dorp

Rond 1 uur was ik weer thuis. Ik handelde wat dingen af en daarna lunchte ik met Engelse boterhammen. Jewel en ik gingen weer eens richting park, heerlijk met het weer dat het was. De kikkers in de vijver hadden het ook maar druk. Onderweg kwamen we nog een collega tegen en ik liep langs opa & oma af. Heel even babbelen en toen weer door. Terug thuis was Jewel behoorlijk moe en had ze het maar warm. Toch wilde ze lekker in de schaduw blijven en daardoor kregen we bovenstaande foto.

bakken

Ik besloot nog even naar het dorp te fietsen. Eerst een pakketje wegbrengen en vervolgens liep ik de kruidvat, hema, zeeman, op=op en jola mode binnen. Bij Kruidvat slaagde ik voor wat make up spullen en sokken voor mijzelf. Bij Jola mode pastte ik 2 coca cola items, maar het zat niet fijn, dus ik besloot ze te laten hangen. En bij de rest slaagde ik ook niet voor wat ik zocht.

Lekker bakken en koken

bakken

Eenmaal thuis begonnen ik aan het maken van koekjes. Daarover lees je vanmiddag meer! Vervolgens keek ik een uurtje YouTube filmpjes en daarna was het tijd om de koekjes te bakken en te koken. Het eten was een simpel AGV’tje en de koekjes kwamen mooi bruin de oven uit! Ik was helemaal blij. Ondertussen keken we Samsam op Videoland, wat ik dus super leuk vind. Back to the old days.

Rond half 8 ging ik met Jewel weer aan de wandel en verder met de training. Dat liep niet helemaal lekker. Het volgen ging prima, maar de blijf oefening is enorm pittig. Niet veel later belde mama en kon ik met haar even kletsen over hoe het ging. Ze gaf me de tip om gewoon weer opnieuw te beginnen vanaf de basis. Dus dat gaan we doen! Na bijna een uur te hebben gekletst hingen we weer op en ging ik verder met Samsam kijken en aan de slag met Instagram voor Bij Zus en Chocotijd.

En toen was de dag weer om! Een geslaagde dag als je het mij vraagt. Ik heb weer genoten van heel veel kleine momentjes. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 24, 2019 / 12:14 pm

    Leuk dat je gisteren langs kwam en Jewel leert ons kennen! Gisteren was ik in de wolken (bezig), zoals je weet. Opa bleef met beide benen op de grond. Wij hebben het gered. Een fijne dag nog, Kelly en succes met alles!! Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: