2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #73 Facebookpagina voor Chocotijd

Facebookpagina

Gisteren had ik weer een productieve dag! Ik ging namelijk aan de slag met een Facebookpagina voor Chocotijd en alles wat daar bij kwam kijken. Ik moest werken, oefende met Jewel en er was geen puppycursus.

Weer een korte werkdag

De woensdag begon met de wekker om kwart over 6, maar die zette ik uit, dat was me toch iets te vroeg. Vervolgens ging hij om 7 opnieuw en besloot ik even later ook op te staan. Jewel en ik gingen aan de slag met het advies van mama en eigenlijk ging dat best goed. Daar was ik enorm blij om! Dat is toch een begin. Vervolgens ging ik aan de slag met Bij Zus en daarna was het alweer tijd om te gaan werken. Het duurde een tijdje eer dat de post er was, dus zaten we met z’n allen op het terras. Dat was prima vertoeven. Rond kwart over 11 kwam het busje eindelijk aanrijden en konden we op pad. Mijn route was weer lekker rustig, dus een uurtje later was ik klaar!

Een Facebookpagina voor Chocotijd

Ik ging langs de winkel voor het avondeten en ingrediënten voor een oranje smoothie. Terug thuis lunchte ik met wraps en een helft deelde ik met een lieve bruin zwarte viervoeter.. Jewel was tegen het aanrecht aangesprongen en had een halve wrap gejat.. Dus toen at ik 1,5 wrap in plaats van eentje. Na het eten liet ik Jewel uit en daarna ging ik aan de slag met de Facebookpagina voor Chocotijd. Het leek me namelijk leuk om een plek te hebben waar ik net wat meer kan delen over eten dan op Instagram. En sowieso wilde ik meer eten gerelateerd gaan posten in plaats van alleen chocolade! Het was een hele middag klussen, maar ik vond het heerlijk om te doen!

Facebookpagina

Trainen, werken en rust

Aan het einde van de middag was het alweer tijd om te koken, want ik zou weer puppycursus hebben met Jewel. Ik bakte aardappeltjes met een schnitzel en sperzieboontjes met ui. Lekker makkelijk! Tijdens het eten werd ik gebeld dat de les niet door ging vanwege het voorspelde weer en een onweersbui die over het terrein zou komen. Ik was er ergens wel blij om, want dan kon ik weer met Jewel proberen op niveau te komen en nog even verder aan Chocotijd. Dus dat deed ik!

Jewel en ik wilde na het eten gaan trainen, zodat we voor de buien thuis zouden zijn. Maar toen ik de voordeur sloot kwam Kenneth thuis! Jewel had het gelijk in de gaten en sprong dus bij Kenneth achter het stuur op schoot. Ze was duidelijk heel blij dat hij er weer was! Kenneth ging naar binnen en wij gingen gauw wandelen. Aan het einde van de wandeling was het weer tijd voor onze training. We oefenden kort het volgen en daarna het zitten en down met blijven. En dat ging redelijk goed! Gelukkig!

Terug thuis ging ik verder met de Facebookpagina en Instagram. Ondertussen keek ik de eerste helft van FC Utrecht – Fortuna Sittard en daarna Samsam. Ook leuk! En zo was de dag razendsnel om!

Het was een fijne dag! Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen met de Facebookpagina. Het lijkt me geweldig om daar ook een groot bereik te creëren. Maar we gaan het zien. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  april 25, 2019 / 7:06 pm

  Eigenlijk jammer dat er een les van de cursus uitgevallen is, maar die zal later wel ingehaald worden. Gisteren was het weer erg warm, maar we hebben de voortuin zo ver klaar gekregen. Nu zijn we blij met de regen, de grond is verschrikkelijk droog. Fijne avond Kelly en succes met het schrijven. Groetjes oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   april 26, 2019 / 10:18 am

   Ik ben er wel blij om! Geeft mij weer wat extra tijd om thuis te trainen. Gelukkig! Ja de regen is fijn voor de grond en de pollen. Niet verkeerd! Groetjes xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: