20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #74 Na een jaar weer bij de kapster

kapster

Een nieuwe dag met nieuwe herinneringen. Tijd voor een nieuw dagboek! Gisteren had ik de artikelen nog niet klaar, dus daar was ik druk mee. Ik probeerde weer wat nieuws uit in de keuken en de kapster kwam langs. Ga je mee?

Trainen, arme wc rol en schrijven!

De ochtend stond in het teken van trainen met Jewel en schrijven, schrijven, schrijven! Oh en wc papier opruimen, Jewel had namelijk een rol compleet gesloopt in de achtertuin.. En trots dat ze was, ze snapte niet dat ik het begon op te ruimen. Dat zie je aan de foto hierboven. Ik moest het dagboek nog schrijven en op het moment heb ik wat moeite met beginnen. Als ik eenmaal bezig ben komen de woorden zo mijn vingers uitgerold, maar de weg er naar toe duurt wat lang. Nadat ik het dagboek had ingepland ging ik aan de slag met het 2e artikel, maar daar wist ik de opzet nog niet zo goed van. Dus ik ging aan de slag met de afwas, want die stond nog te wachten.

Ondertussen kreeg ik een pakketje binnen en toen ik net klaar was met de afwas kreeg ik een appje dat mijn spullen er waren. Op naar het depot! Het was een normale hoeveelheid, dus een dikke 2 uur later was ik klaar. Ik ging even langs de winkel om ingrediënten te halen voor het avondeten en daarna reed ik gauw naar huis. Even lunchen en weer met Jewel naar buiten.

Schrijven en rommelen in de keuken.

We maakten een fijn rondje en we oefenden nog even met de blijf oefening. Om vervolgens aan de slag te gaan met het 2e artikel voor de dag. Een puppy update over Jewel. Rond 5 uur kon deze online en ging ik gauw koken. Het werd kantonese rijst met Javaanse boontjes, balletjes in saus en kroepoek. Lekker! De Javaanse boontjes maakte ik klaar met kokosmelk, een geslaagde combinatie! Na het eten moest ik nog wat uit de koelkast pakken en Jewel zag haar kans schoon. Ze nam de ham mee naar buiten, dus daar konden we met 2 man al achteraan, de duvel! We aten al vroeg, want de kapster kwam weer langs en dit keer heel vroeg op de avond.

De kapster weer op bezoek

Iets na 6 was papa er en de kapster belde om kwart over 6 aan. Toppie! Papa ging eerst, vervolgens was ik aan de beurt en daarna Kenneth. Bij mij heeft ze iets meer dan de punten eraf gehaald. Mocht ook wel weer, want het was ongeveer een jaar geleden dat ze me een lange bob had gegeven en daarna ben ik niet meer geweest. Mijn doel van dit jaar is om toch wat vaker de puntjes bij te laten werken. Hopelijk groeit het dan wat sneller weer mooi lang.

kapster

De kapster ging weer naar huis, Jewel en ik maakte een rondje door de motregen. Ondertussen belde ik nog even met mama en daarna dook ik de bank op met een blikje drinken en een zelfgemaakt koekje! Nog een paar afleveringen Samsam en een Kees&Co, waarna de dag weer om was!

Al met al was het een prima dag. Ik ben blij dat onze kapster me weer de puntjes heeft bijgewerkt. Ziet toch net iets beter uit. We grapten nog over het feit dat ik ze zo weinig laat knippen, ze komt ook bijna nooit (iedere 6 weken ongeveer). Humor! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    april 26, 2019 / 12:06 pm

    Wat vond Jewel ervan dat jullie achter hem aan gingen, ik had het wel willen zien. Hahaha! Kun je het merken dat de puntjes van je haren af geknipt zijn? Ik moet er onderhand ook eens wat aan doen.
    Ik heb even naar de foto van jou van zondag gekeken, maar het is echt te zien ook! Goed gedaan!
    Een fijne dag Kelly en daarna een lang weekend! Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: