2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #75-#76 een vrije dag wel besteed

vrije dag

Het waren 2 hele volle dagen en daarom deel ik nu pas met jullie mijn dagboek. Vrijdag was een hele zware werkdag, waarna ik uit ben gaan eten! En ik had een heerlijke vrije dag die ik echt wel heb besteed.

26 april 2019 een zware werkdag

Jewel moet het leren

Vrijdag was echt een pittige werkdag. De ochtend begon weer met een goede wandeling en een kleine training, vervolgens ging ik aan de slag met de afwas en het maken van rijstepap om vervolgens te gaan schrijven aan mijn dagboek. En toen was het alweer bijna half 11. Tijd om naar het depot te gaan! 20 voor 12 werd de post eindelijk gebracht en tegen 12 uur kon ik eindelijk vertrekken. Ik had paniek, want ik kon nooit op tijd thuis zijn voor Jewel. Maar Kenneth stelde me gerust, “Jewel moest dit ook leren”. Dus zo gezegd, zo gedaan. Ik had 1,5 wijk en tussendoor moest ik 2 keer terug naar het depot. Een keer om de tassen voor de volgende wijk te vullen en daarna om nog bij te vullen.

Gezellig tapas eten

Om 4 uur was ik eindelijk weer thuis, eindelijk weer bij Jewel. En ze had het echt top gedaan! Wat was ik daar blij mee! We gingen gauw wandelen en daarna kreeg ze een welverdiende bak voer. Kenneth kwam toen we net terug waren van het wandelen ook thuis. Heel fijn! Ik ging om kwart over 5 de auto in, op naar Venray! In Venray had ik met Michelle afgesproken bij ’t Zusje. Om 6 uur hadden we gereserveerd en uiteindelijk liepen we om 10 uur weer naar buiten. In de tussentijd hadden we 10 gangen tapas gehad. Heel lekker! En terug thuis was het even bijkomen en toen op naar bed!

27 april 2019, een vrije dag

Zaterdag had ik eindelijk een vrije dag! Het voordeel van bij een Koninklijk bedrijf rondrennen. En daar maakte ik even volop gebruik van. De vier potige wekker ging om 10 over 8, dus ik had heerlijk uit mogen slapen. (Laat ik de verschillende tijden dat ik wakker was door de hooikoorts achterwege.) Eenmaal uit bed was het aankleden, klaar maken en hup weer naar buiten! Terug thuis begon ik met baguettes af te bakken en de afwas op te ruimen. En ondertussen was Jewel weer de bank op en af aan het springen. Ik besloot het speeltje te pakken en haar eraf te trekken als het ware. En toen liet er een hoektandje los! Hebbes, eindelijk een tandje! Alleen voelde ik me daarna zo schuldig, want dat was absoluut niet de bedoeling.

vrije dag

Ik ontbeet trouwens met een half stokbroodje hagelslag en een halfje met een oranje zoen. Een aanrader, van die chocolade zoenen op brood.

Payback time van Jewel

Jewel besloot payback time in te lassen voor vrijdag en ging aan de slag. Eerst een half stokbroodje pindakaas van Kenneth, vervolgens een wrap zonder iets erop en daarna besloot ze nog een wc rol mee naar buiten te nemen. Je begrijpt dat Kenneth haar heel even in de bench heeft gezet in het kader van even rust. En ik vertrok op mijn fiets naar opa en oma! Daar waren namelijk Jordy, Mandy en Olaf. Jordy ging namelijk opa helpen en ik zag mijn kans schoon om even bij te kletsen met opa, oma, Mandy, Jordy en Olaf. Erg gezellig! Ik heb genoten van Olaf die met een blauwe gieter door de tuin zijn “bing ding”deed. (Hij is gek op Bing, een konijn.) En de onderonsjes tussen opa en oma en Olaf. Zo mooi!

vrije dag

Mijn vrije dag wel besteed

Uiteindelijk was ik half 1 weer thuis. Ik besloot de weekboodschappen alvast te gaan doen en een grote zak brokken te gaan halen voor Jewel. Dat laatste was namelijk helemaal op! Eerst naar de Welkoop voor een 15kg zak, Jewel kan dus even vooruit. En vervolgens naar de Plus. Terug thuis lunchte ik met een boterham en de nieuwe Optimel spread. Erg lekker! Kenneth en ik hadden het erover om even naar de grens te gaan, maar uiteindelijk besloten we het niet te doen. Kenneth bleef lekker thuis bij Jewel en ik ging met mijn autootje op pad. De auto vroeg om benzine, dus die kreeg een beetje en mijn brein vroeg om leuke dingen van de Action.

Een productieve avond

vrije dag

Bij de Action kwam ik allerlei leuke dingen tegen! Voor in huis, voor op de wc en voor Chocotijd. Zo leuk! Binnenkort komt er een shoplog online. Half 6 was ik er klaar en ging ik nog even langs bij papa en mama. Dat even was ook letterlijk even, een uurtje later ging ik weer naar huis. Thuis ging ik aan de slag met het maken van gado gado wraps en nog een restje van de afwas. Na het eten liet ik Jewel uit om vervolgens nog een keer de afwas te doen. Kenneth deed ondertussen de was en samen hingen we een aantal nieuwe dingen in huis op. Om vervolgens lekker te gaan chillen en bloggen.

vrije dag

Het was een hele fijne vrije dag die ik echt enorm goed heb benut voor mijn gevoel. En daar ben ik enorm blij om. Hoe was jouw Koningsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  april 28, 2019 / 8:35 am

  Het was weer heel leuk om te lezen wat je deze dagen mee gemaakt hebt. In Venray gegeten met een vriendin, waar we ruim 8 jaar gewoond hebben, mooie plaats, leuke foto! Gisteren hebben we ook allemaal genoten, Olaf stal (onbewust) de show weer, we vinden het zo geweldig! Ook een dikke pluim voor Mandy! Het was gezellig en Jordy heeft fijn samen gewerkt met opa. Fijn, dat jullie er waren!! Een mooie dag Kelly en een knuffel van opa en oma xxx

 2. Dorothé
  april 28, 2019 / 9:10 am

  Vezellig en nog bedankt voor de foto met het Venrays boompje. Geboren-geen herinneringen, maar wel dat gevoel van…
  Apart xxx❤

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: