2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #78 met Olaf en Jill naar de stad

stad

Gisteren had ik nog mijn vrije maandag. Dat was fijn! Ik had een to do lijstje voor het huishouden en ik sprak spontaan af met Jill om samen met Olaf naar de stad te gaan. Heel leuk dus! Ik neem je mee!

‘Een huishoud to do lijstje

De ochtend begon weer lekker op tijd. Door mijn hooikoorts slaap ik slecht en was ik weer op tijd wakker. Lekker wandelen met onze boef, oefenen voor de puppycursus en daarna aan de slag voor Bij Zus. Ik schreef de 2 artikelen voor de dag en daarna ging ik aan de slag met mijn huishoud to do lijstje. Dat was boven stofzuigen, bed verschonen en de badkamer schoonmaken. Om vervolgens beneden de stofzuiger er door te halen en de dweil. Toen dat klaar was nam ik Jewel achterom mee naar buiten wandelen, zodat de vloer kon drogen.

Terug thuis was het alweer lunchtijd! Jewel had nog steeds niet gegeten (achteraf heeft ze ’s ochtends iets verkeerd gegeten), dus ik hoefde alleen voor mezelf lunch te maken. Gewoon wat simpele boterhammetjes. Daarna ruimde ik de afwas op en deed ik een nieuwe afwas, zelfs met een huishouden van 2 mensen houdt dat niet op. Humor!

De stad in met Olaf en Jill

Tegen 2 uur reed ik naar Roermond. Ik had namelijk met Jill afgesproken om samen met Olaf naar de stad te gaan. De eerste keer met hem alleen op deze leeftijd. Super gezellig! En dat was het ook, we vertrokken wat laat, want toen ik in Roermond aan kwam was Olaf net wakker. Even lekker een boterhammetje smeren, tante Kelly a.k.a ik verschoonde de luier en daarna was het jasje en schoentjes aan. Auto inladen was ook nog even een klusje. Lang verhaal kort, we liepen pas om 10 voor 4 de stad in. Een beetje laat, maar toch kregen we het voor elkaar om er alles uit te halen wat er in zat. Het was zo gezellig!

stad

Eerst naar de Hema, waar ik nog veel te leuk servies scoorde voor Chocotijd en een gietertje voor Olaf. Daar lekker een ijsje gescoord, wat Olaf dus niet zo heel lekker vond. En toen op naar de Plantage, een leuke boekenwinkel. Olaf was in de tussentijd “Pakken, pakken.” aan het zeggen. Dus ik haalde hem er maar eens uit en we lieten hem wandelen. Dat vond hij echt geweldig! Hij heeft een behoorlijk stuk gewandeld, in de boekenwinkel nog een hoop en vervolgens ook nog naar de bieb. Daar nam ik hem op de arm en gingen we gauw naar boven, want ik wilde het basis bakboek halen. Missie geslaagd!

Heel snel naar huis!

Op de weg naar buiten in de lift kreeg ik hem in de wandelwagen, mooi, teken dat hij een beetje moe zou zijn. We liepen gauw naar Mc Donalds voor wat lekkers en toen bleek Mandy al bij papa en mama te zijn. Gelukkig ook iets later dan normaal, maar hoogtijd dat wij thuis zouden komen. Dus hup hup hup, op naar de auto en toen heel gauw naar papa en mama. We laadde Olaf over in de auto bij Mandy en toen gingen ze naar huis. Jill en ik hebben genoten met Olaf in de stad.

stad
stad

Ik at gauw nog wat kipnuggets bij papa en mama en toen was het alweer half 7. Gauw naar huis dus, gelukkig was Kenneth er al wat langer. Boffen! Maar ik kletste nog even met mama, José kwam ook nog naar buiten en toen was het alweer 7 uur toen ik weg reed. Bij de Appie haalde ik verse ravioli met verse saus en rucola die ik thuis maakte. En toen was het alweer half 8 geweest. Jewel had gelukkig 2 bakjes op. Goed teken wat betreft ’s ochtends. Ze was ook enorm moe, dus ik liet de boel de boel en we bleven lekker thuis. Nog even Samsam kijken, daarna Kees & Co en ondertussen Instagram en snuffelen in het bakboek. Een fijn avondje!

Oh en we hebben een kiesje gevonden met het spelen! Dat is dus tand nummer 2 die we van Jewel hebben. Trotse humom hier!

En zo was een gezellige dag met het uitje naar de stad weer voorbij. Ik heb enorm geboft met een heerlijk weekend en dat voel je natuurlijk als HSP’er. Met een grote lach en een kleine traan beginnen we weer aan een werkweek. Ooit is die traan niet meer nodig, ooit! Fijne dag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  april 30, 2019 / 11:02 am

  Mooi echt quality- time
  Zo waardevol. Gewoon geweldig.
  Weet je, je gaat dat nog vaker doen hoor dus
  Don’t cry because its over but smile because it happened
  Xxx ❤

 2. oma
  april 30, 2019 / 12:17 pm

  wat mama schrijft is positief en ook helemaal waar! Heerlijk, dat je dit mee mocht maken, ik kan het me helemaal voorstellen. Jewel heeft een mooie slaaphouding! Wat Olaf betreft, mag de tijd nu wel een poosje stilstaan, wat boffen we toch allemaal met hem. Een fijne dag Kelly, knuffel oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: