2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #79 hele dag werken en zelf pizza maken

pizza

Gisteren was eigenlijk een korte dag, tenminste, zo voelde hij wel. De hele middag was ik aan het werk, de ochtend kon ik besteden aan Bij Zus. En ’s avonds was ik helemaal op, maar ik wist wel nog zelf pizza te brouwen! Ga je mee?

De hele dag gewerkt

pizza

Nadat we de dag zoals altijd waren begonnen met trainen was het tijd om aan het werk te gaan. Allereerst bloggen voor Bij Zus, dat werd uiteindelijk alleen het dagboek. Ik had meer willen doen, maar ik kwam er niet aan toe. In de tussentijd moest ik enorm lachen om Jewel! Die ging op haar kont zitten al over de leuning kijkend. Ze wordt groot! De post kwam pas laat, dus achteraf had ik tijd genoeg om meer te doen aan Bij Zus, maar vanaf half 11 zit je toch meer op het puntje van je stoel om te gaan.

Ik lunchte met boterhammen en ik liet Jewel nog even snel uit. Dan had ik daar geen schuld gevoel van. Met 2 bakken water en een bak brokken in de bench kon ik haar wel achter laten voor een tijdje. Ik wist namelijk dat ik het druk ging krijgen. Op mijn post app zag ik namelijk dat we de stempassen thuis bezorgd zouden krijgen. Dan moest ik ze ook bezorgen. En dat klopte! 4 tassen vol stonden voor mij klaar, dus ik mocht nog een keer extra terug fietsen naar het depot. 10 over 1 begon ik en bijna 3,5 uur later was ik klaar. Een lange, lange dag. Gelukkig belde Kenneth mij rond 3 uur op dat hij onderweg was naar huis, dus Jewel is niet zo gek lang alleen geweest.

Zelf pizza maken

Terug thuis dronk ik me wat en daarna ging ik richting winkel. We hadden zin in pizza, maar ik wilde ze niet kant en klaar kopen. Ik wilde ze graag zelf beleggen. Dus ik haalde een kant en klare deeg uit de koeling met saus en verschillende toppings. Vervolgens kon ik nog een keertje terug voor de strooikaas. Mijn hoofd zat even ergens anders. De pizza was gelukkig erg geslaagd en ondertussen keken we Samsam. Een van onze favoriete programma’s! En we speelden met Jewel, continue een speeltje over en weer en Jewel maar kijken waar ze heen moest. Humor.

pizza

Na het eten was het nog tijd voor de afwas, een wandeling met Jewel en ik moest nog een kleren was ophangen. Uiteraard had Jewel dat gauw genoeg in de gaten en werden de wollen sokken van het rek gehaald. Ze begreep totaal niet wat er niet goed aan was, dus ik kreeg bovenstaande blik. “Humom, i don’t sniff the problem!”. Jordy stuurde ons nog wat grappige filmpjes van Tiktok, een app waar je een filmpje kan maken met muziek eronder. Erg leuk! Ik probeerde het uit met Jewel en dat gaf onderstaand resultaat. Wel grappig!

Uiteindelijk gingen we heel op tijd naar bed. Even bijtanken van een letterlijk bewegelijke dag. De pizza was in ieder geval een geslaagde actie. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 1, 2019 / 5:48 pm

    Inderdaad, de hele middag gewerkt en op de been, ik denk dat je ook heel goed geslapen hebt, de buitenlucht doet goed! Elke dag verschillend, je maakt van alles mee en hebt heel veel plezier van Jewel. Een heel fijne avond met een dikke knuffel van opa en oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: