2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #8 Een Bij Zus maandag

365 days &Zus #8 Een Bij Zus maandag

Zo de maandag is alweer voorbij! 
Een maandag waarbij Kenneth en ik samen vrij hadden. Gezellig! 
Ik had het druk met Bij Zus en met onze kleine rebel. Ga je mee?

Een rustige maandag

maandag

Om nou te zeggen dat maandag heel spannend was, nee, dat viel wel mee. Kenneth had nog een dagje vrij en zo hadden we nog een extra dagje weekend. Jewel liet me uitslapen tot half 9, dat vond ik heel lief van haar. En daarna was het gauw op, even naar buiten en vervolgens een blokje om. Het volgen ging weer een klein stukje beter. Toppie! En eenmaal terug was het tijd voor ons ontbijt. Ik mijn yoghurt en Jewel haar brokjes. Ik ging aan de slag met het dagboek en daar was ik toch wel even mee zoet. Zondag was namelijk een hele volle en gezellige dag, dat is soms lastig om op digitaal papier te zetten. Uiteindelijk kon hij om 12 uur online en was het tijd voor lunch!

Rust na het werk

Daarna keken Kenneth en ik even samen Family Guy. Daar kunnen we echt belachelijk lang naar kijken. Zo leuk. Na mijn pauze ging ik weer aan de slag met het volgende artikel. Het weekmenu! Kenneth die ging rond half 4 weg voor een gesprek en Jewel en ik gingen weer een blokje om. Waar ze ’s ochtends lekker meewandelde ging dat gistermiddag iets anders. Volgens mij wilde ze gewoon graag van de zon genieten. Want na een paar meter ging ze weer zitten. Eenmaal thuis wilde ik nog even aan de slag gaan voor Bij Zus, maar de inspiratie was op. Dus ik heb even afgeschakeld met wat YouTube filmpjes en ondertussen kwam Kenneth weer thuis.

Lekker kneuterig

Na 5 uur ging ik aan de slag met de kookpot. Ik maakte wraps en ik kookte nog een kipfilet die ik over had voor kip kerrie salade. Na het eten ging ik aan de slag met de salade en de afwas en daarna lieten we Jewel uit. Het laatste blokje om voor het slapen gaan. Eenmaal thuis dronken we heel kneuterig een mok thee en we hadden nog een stukje vlaai. We keken nog even tv en daarna was het boterhammen smeren en bedtijd!

En dat was onze maandag. 
Een lekker kneuterig, rustig, Bij Zus dagje. Helemaal prima als je het mij vraagt! 
Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 19, 2019 / 11:54 am

    en zo vliegen de dagen voorbij, het was mooi weer en dat was fijn. Nu is het ook prima, wel wat frisser, maar goed genoeg om, net zoals gisteren, even te fietsen. Daarna de bestrating spuiten tegen het groen en de dag is weer zo om. Ik ben wel heel benieuwd hoe het vanmorgen met je gegaan heeft!! Groetjes en liefs van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: