2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #81 een hele volle donderdag

365 days &Zus #81 een hele volle donderdag

Donderdag was een hele volle dag, maar desalniettemin hartstikke leuk! Jewel en ik oefenden het blijven, samen met Olaf en Jill terroriseerde ik de Action en we ontvingen een prachtige foto op hout.

De story continues

donderdag

Waar we woensdagavond waren gestopt met het trainen pakte ik donderdag de draad weer op. Het was net alsof mijn recorder op repeat stond “zitten blijven!”. Maar hey, effect had het wel! En daar was ik toch zo trots op! Eenmaal op de bank geploft ging ik uiteraard aan de slag met het dagboek. Maar dat had nog wat voeten in aarde, want mijn laptop was traag. Uiteindelijk stond het er volgens mij op kwart over 10 op. Prima! En niet veel later stond de DPD bezorger aan de deur. In samenwerking met foto op hout ontving ik namelijk een geweldig pronkstuk! Een waar ik later nog op terug kom in een andere blog, maar ik was sprakeloos! (En dat is best knap..)

Een hele enthousiaste Jewel

De rit van gisteren was prima te doen. 1,5 zak en nog wat pakketjes. Na iets meer dan 2 uur werken was ik klaar. Terug thuis smeerde ik een boterham en die at ik al wandelend met Jewel op. Aan het einde van de wandeling zag Jewel Yoni, de fokster, in de tattoostudio staan. Ze hield het niet meer en moest echt even gedag zeggen, gelukkig kwamen Yoni en Dennis even naar buiten. Ze kon haar geluk niet op leek het wel! Terug thuis gaf ik haar haar brokjes en liet ik haar weer even rustig worden.

Want ik wilde rond 3 uur in Roermond zijn! Ik had met Jill en Olaf afgesproken naar de Action te gaan, maar ik moest ook nog met papa kaartjes bestellen voor de volgende uitwedstrijd. 12 mei gaan papa en ik naar FC Groningen – Fortuna Sittard! Can’t wait! Na de kaartjes te hebben besteld, even gekletst te hebben en gespeeld met Olaf, gingen Jill en ik met hem op pad.

De Action terroriseren

Ik mocht met papa’s auto gaan, een hele uitdaging voor zowel papa als mij. Ik rij niet gauw in die auto, dat doet papa eigenlijk altijd, waarom precies weten we allebei denk ik niet. Maar goed, we gingen en we hadden enorme lol! Olaf liep keurig de hele winkel door aan de hand. Hij gedroeg zich eigenlijk voorbeeldig. Zelfs zijn plagende tantes kon hij gedogen, want een overdreven koningsdag cowboyhoed vond hij goed om even op te hebben!

Bij de speelgoedafdeling was hij er heilig van overtuigd dat een soort suprise bal een bal was. Een voetbal.. Hij vond het prachtig, maar kreeg hem maar eens zover dat hij snapte dat dat niet de bedoeling was. Zonder dat hij boos werd of gefrustreerd raakte. Uiteindelijk kregen we het balletje geruild met een grote Avengers bal en die mocht van mij ook mee. Rond 5 uur waren we weer thuis, mission accomplished!

Een rustige avond

donderdag

Ik was zelf eigenlijk te laat thuis om nog te koken. Dus we besloten wat te bestellen. Net zo makkelijk! Wel maakte ik het eten klaar dat we eigenlijk zouden eten, zo hoefde ik niks weg te gooien en stond het eten voor de volgende dag al klaar. Onder het eten keken we weer Samsam en daarna ging ik afwassen, Jewel uitlaten en weer trainen. En dat ging opnieuw goed! Gelukkig vrouwtje hier! Terug binnen keken we nog even Samsam en ondertussen hield ik me bezig met Instagram en toen was de avond ook weer om.

Al met al was het een hele leuke donderdag! Ik ging moe maar voldaan naar bed. Een goed teken dus. Hoe was jouw donderdag? Inmiddels is het alweer vrijdagavond, tijd gaat snel! Ik wens je een fijn weekend.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 4, 2019 / 7:12 am

    leuk om te lezen! Olaf maakt ook van alles mee met z’n tantes. Maar met die foto heb je mij, en ik denk ook meer volgers nieuwsgierig gemaakt. Dat is ook de kunst. Vandaag zien we je nog wel, maar in ieder geval ook een fijn weekend! Knuffel oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: