2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #84 een typische zondag

typische zondag

We hebben het weekend er weer op zitten samen en dat sloten we heel gezellig af. Zondag was namelijk echt een typische zondag. Lekker thuis rommelen, maar ook even met familie op pad. Heel gezellig! Ga je mee?

Een typische zondag

typische zondag

De ochtend begon natuurlijk gewoon weer met wandelen en trainen. En dat ging gelukkig heel goed. Daarna ruimde ik in huis de boel op, was het hoog tijd voor een stofzuiger, de afwas moest nog worden gedaan en ik maakte een uitgebreid ontbijtje. Broodjes uit de oven, zelf geperst sinaasappelsapje en aardbeitjes. Nou dat was smullen! Toen alles gedaan was kroop ik achter mijn laptop en kon ik lekker aan de slag voor Bij Zus. Eerst het dagboek en daarna de boodschappen shoplog. Ondertussen had Kenneth contact met Ger en José, die wilden namelijk een kop koffie komen drinken, maar wij wilden even naar een supermarkt aan de grens en Bij Stox, dus vroegen we ze mee!

typische zondag

Heel goedkoop blikjes drinken

Met z’n vijven vertrokken we richting de grens waar we een bezoekje brachten aan supermarkt Rothenbach. Ger bleef buiten met Jewel en José, Kenneth en ik liepen naar binnen. We kochten 3 trays blikken drinken en wat Amerikaans snoep. En voor die traytjes met in totaal 72 blikken waren we €32,- kwijt. Helemaal niet veel dus. Toen we de winkel uitliepen kwam er net een stortbui over, dus moesten we even schuilen. Toen het wat minder werd jaagde we ons naar de auto en reden we door naar Bij Stox. Daar mocht Jewel wel naar binnen. Heel fijn!

Binnen trainde ik met Jewel het volgen en ik was oprecht onder de indruk. Ze was volledig gefocust op mij en het koekje. Zo ontzettend knap! Echt heel gaaf. Eigenlijk gingen we er heen voor Advantix, maar die kon ik niet vinden, dus dat hield op. Buiten namen we nog lekkere chocolade wafels mee en die aten we bij Ger en José op. Jewel kreeg een koe van hun op bij hun te spelen en daar ging ze lekker mee los. Heel schattig! We bleven spontaan nog Chinees eten en in de tussentijd dat de heren het gingen halen trainde ik samen met José Jewel op het blijven. Op het pleintje bij mijn ouders voor het huis gingen we aan de slag en ik durfde haar ook los te laten. En dat ging goed! Ik was weer heel trots!

typische zondag

Nog een beetje opruimen en serie kijken

Rond 7 uur gingen we weer naar huis, zodat Jewel ook lekker kon eten. Ik deed de afwas en samen ruimde we nog wat dingen op. Zo kon ik vandaag lekker fris beginnen, zonder dat ik nog van alles en nog wat moest opruimen en doen. We keken nog even gezellig Samsam, een caberatier en ondertussen was ik bezig met Instagram. Stiekem kost dat namelijk ook best wel wat tijd. Foto bewerken, tekst erbij schrijven, delen en dan ook even actief zijn op Instagram. En rond 9 uur begonnen we met boterhammen smeren, laatste dingetjes doen en op naar bed! Waar ik nog even alle was opruimde en toen was het echt tijd om te slapen.

Al met al was het een prima dag! Echt zo’n typische zondag met huishoudelijke dingen, tijd voor jezelf en tijd met familie. Leuk! Hoe was jouw zondag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 6, 2019 / 5:23 pm

    dat dacht ik al, ik had vergeten te reageren, och och. Ik heb het wel gelezen, maar wist niet wat ik geschreven had. Ik had leuke foto’s gezien, die van Kelly van bijna 22 jaartjes geleden. Je was op een mooi feestje, leuke herinneringen. Toen kon je ook al genieten van het eten. Toch enig!! Verder was je dag gezellig. Een fijne dag verder, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: