2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #85 een dag met chocolade

chocolade

De maandag is ook weer voorbij. Een fijne vrije dag waarbij ik aan het werk was voor Bij Zus en Chocotijd, maar ook even ging buurten in Roermond en ik eindigde de dag met brownies. Deze dag had wat chocolade nodig. Kijk je mee?

Aan het schrijven voor Bij Zus

chocolade

De ochtend begon met wandelen door de miezelregen. Niet ideaal, maar hey, Jewel moet toch echt uitgelaten worden. We trainden even en daarna vluchtten we gauw naar binnen. Ontbijten en aan de slag voor Bij Zus. Ik begon met het dagboek en vervolgens ging ik verder met het weekmenu. Maar ik had mijn telefoon in de buurt, dus het duurde allemaal iets langer dan dat nodig was. Zo maakte ik tussendoor nog even een paar Instagram stories en een post. Oh en ik genoot van een maffe Jewel die het terrarium van Jaapie aan het bekijken was. Uiteindelijk was ik rond 11 uur klaar.

Even knuffelen met de kleine vriend

Jewel lag nog heerlijk te slapen van het drukke weekend, dus ik zette haar in de bench en ging zelf even naar Roermond. Had zij haar rust en ik kon door met het volgende klusje. Ik moest namelijk even langs de apotheek en wat afgeven bij mijn ouders. Dus zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk heb ik een paar uurtjes genoten van momentjes met Olaf, filmpjes kijken, chillen, spelen en knuffelen. Niet te omschrijven wat die kleine vriend met je doet. En natuurlijk ook gewoon even kletsen met papa, mama en Jill.

Zin in chocolade

Terug thuis wandelde ik een groot blok met Jewel en daarna ging ik verder met Chocotijd. Ik had het namelijk in mijn bol gekregen om van die leuke invulstories te gaan maken voor Instagram. En daar heb ik mij toch aardig wat uurtjes aan vermaakt. Rond 6 uur kon ik de kantonese rijst van zaterdag opwarmen, want Kenneth was onderweg naar huis.

chocolade

Na het eten maakte ik brownie om mijn chocolade behoefte te stillen. Vervolgens was de afwas aan de beurt en liet ik Jewel nog even uit. Terug thuis was het tijd voor het toetje. Brownies met aardbeien, terwijl we Samsam keken en ik nog even verder ging aan de Instastories. Zo leuk! De avond was zo weer voorbij, tijd voor een nieuwe dag.

Het was een dag die chocolade nodig had en een portie lol met Olaf en lol met Jewel. Missie geslaagd! Hoe was jouw maandag? Had je ook chocolade nodig?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  mei 7, 2019 / 11:04 am

  Het was een gezellig druk dagje met veel turbulentie. Bedtijd voor we het in de gsten hadden al vielen mn luikjes eerder dicht.
  Op naar een nieuwe dag met weer nieuwe dingen en Chocotijd.
  Life without chocolat is no life toch?
  Intens
  Xxx ❤

 2. oma
  mei 7, 2019 / 12:23 pm

  Jij boft de laatste tijd met zoveel mooie momenten. En je geniet ervan, het komt niet terug. Het mocht onderhand ook wel weer eens om naar de familie “thuis” te gaan. Het verbaast ons ook iedere keer weer, wat Olaf doet, hoe hij reageert en altijd met een heel lief lachje en opvallend clever. Zo’n grote schat! Soms heb ik ook wel een dip, maar dan pak ik liever een stukje fruit, gisteren perzik, choco stopt., groetjes oma xxx
  Een fijne dag Kelly, hou het droog. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: