0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 days &Zus #86 vooral heel moe

moe

Een nieuwe dag, een nieuw dagboek. Gisteren was ik vooral heel erg moe, maar goed er moest natuurlijk gewoon gewerkt worden. Verder hield ik me bezig met Jewel en met Instagram. Kijk je mee in mijn dagboek?

2000e foto voor op Instagram

De ochtend begon eigenlijk nog relatief fit. Ik werd niet helemaal uitgeslapen wakker, maar het viel me qua moeheid nog mee. Jewel en ik gingen weer een wandelen en trainen. Toen we op de hoek van de straat kwamen bleef Jewel weer staan. Daar ligt namelijk de tattoostudio van haar fokker Yoni. Ze is gek op haar en haar vriend Dennis en ze hoopte ze te spotten. Maar om 8 uur is de tattoostudio echt nog dicht lieve Jewel.

moe

Terug thuis ging ik aan de slag met het schrijven van het dagboek en tussendoor scrollde ik op mijn telefoon. Ik realiseerde me dat ik de 2000e foto zou gaan delen op Instagram. Vanaf 2012 ben ik al bezig met Instagram. Uiteraard met ups en downs qua regelmatigheid in het delen van content, maar dan kun je wel nagaan hoe lang ik al bezig ben. De veel hoogte en diepte punten hebben een plekje in mijn feed. Ik besloot een selfie met Jewel te willen delen en daar achteraan wat belangrijke of leuke foto’s van het begin tot nu. Dus ik maakte alvast een gedeelte klaar, dan hoefde ik ’s avonds alleen nog te schrijven!

Zo ontzettend moe

Om 11 uur had ik nog geen bericht dat er post voor mijn wijk was. Kortom, dat werd ’s middags op pad. Een beetje balen, want ik had geen brood in huis en ik wilde Jewel niet vast zetten. Dus ik lunchte met het laatste sneetje Engels brood en 3 beschuitjes. 10 over 12 liet ik Jewel nog een rondje uit, zodat ze daarna lekker kon gaan slapen als ik werken was. Half 1 waren we terug, ging Jewel zonder pardon de bench in en ging ik werken. De hoeveelheid viel me eigenlijk wel mee, maar net na de helft was ik niet meer vooruit te branden. Zo moe! Een hele gekke gewaarwording, maar gelukkig was ik in werkelijkheid niet langzamer.

Heel even pas op de plaats

Terug thuis besloot ik op de bank te ploffen met een glaasje limonade en een koekje. Wat Youtube filmpjes kijken, scrollen op de telefoon en maar gewoon accepteren dat ik even niet meer kon dan dat. Gelukkig was Kenneth ook al vroeg klaar, dus mijn bezoekje aan de winkel kon ik doen voor dat ik ging koken. En zo hoefde Jewel niet in haar bench. Na de boodschappen ging ik aan de slag met het avondeten. Dat gaf weer wat energie! Gemarineerde aardappeltjes uit de oven met gemarineerde speklapjes en spruitjes. Super simpel, maar wel heel lekker.

 Je inleven in je puppy

moe

Na het eten was het tijd voor de afwas en daarna nog een wandeling met Jewel. Terug thuis wilde ik graag de Instagram post klaar maken, maar ik had nog niet echt de geschikte foto met Jewel. Dus besloot ik mij in te leven in het leven van mijn puppy. Ik ging naast haar over de bank heen hangen en naar buiten kijken, in de hoop dat ik uiteindelijk een leuke selfie met haar kon maken. En gelukkig lukte dat! Ik maakte de post klaar, keek nog naar Samsam op Videoland, speelde samen met Jewel en Kenneth op de bank en tegen half 11 was het weer bedtijd.

Zo moe als gisteren was ik alweer een hele tijd niet meer geweest. Ik heb zo’n vaag voorgevoel dat het vele lopen hier een mede oorzaak aan heeft. Van niet super veel naar vrijwel dagelijks 10.000 stappen ga je toch een keertje voelen lijkt mij. Maar goed, komt goed! Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  mei 8, 2019 / 10:32 am

  Komt het vaker voor Kelly? Probeer zelf eens te achterhalen waar het aan ligt, dat je zo vroeg op de dag al moe bent, niet goed voor iemand van jouw leeftijd. Slaap je voldoende, eet je voldoende groenten en vlees? Anders eens bloed laten prikken. IJzer tekort?? Een fijne dag, groetjes oma xxx

  • BijZus
   Auteur
   mei 8, 2019 / 8:15 pm

   Nee, ik heb er op het moment weer meer last van. Maar ik ga wat meer producten eten met ijzer, misschien trekt het dan wel weer bij. En als het langer aan houdt ga ik wel even langs de dokter! Groetjes xxx

 2. mei 8, 2019 / 11:18 am

  Hallo Kelly als je regel matig zo moe bent is het beter om even je bloed te laten controleren Had het zelfde als jou vaak moe bleek in suiker te hebben dat veroorzaakt moeheid Dus gewoon even laten controleren. Leuke foto zo van jou en Jewel Knuf en xx

  • BijZus
   Auteur
   mei 8, 2019 / 8:14 pm

   Hallo tante Chris, zal ik zeker doen als het langer aan houdt! Knuf xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: