2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #88 een hele middag lopen

middag lopen

Het was me het dagje wel hoor gisteren. De stemlijsten moesten worden bezorgd en ik had 1,5 wijk. Het werd een hele middag lopen! Be prepared voor niet zo’n spannend dagboek.

Een beetje op gang komen

De ochtend verliep eigenlijk niet zo als gepland. Normaal begin ik de dag met opstaan, klaar maken, Jewel uitlaten, trainen, eten en dan schrijven. Maar het lukte niet, dus ik was blij toen het half 11 was en ik naar het depot kon om te gaan werken. Ik dacht “dan hebben we dat tenminste gehad en dan zien we het wel weer voor de rest van de dag”. Maar eenmaal op het depot, 3 keer raden, waren mijn spullen er nog niet! Ik kon terug naar huis.

Ik besloot het nuttige met het aangename te combineren en ging naar het dorp. Even wat dingen halen voor Moederdag, inspiratie op doen en brood scoren. Die missie slaagde en toen ik terug thuis kwam voelde ik me gelijk een stukje beter! Ik knalde met een uurtje het dagboek uit mijn vingers, at mijn lunch en ging weer terug op pad.

De hele middag lopen

Half 1 was ik terug op het depot en toen bleek ik mijn telefoon thuis te hebben laten liggen, dus hup weer naar huis. Kwart voor 1 was ik weer terug, even wachten en toen kwam het busje aangereden. De post zelf viel me eigenlijk wel mee, maar omdat we overheidspost moesten verspreiden moesten we ieder huis af. En als je dan iets na 1 kan beginnen en anderhalve wijk hebt, tja dan ben je de sjaak.

middag lopen

Op zich heb ik er nog niet zo gek lang over gedaan, ik heb in totaal een uur moeten plussen. Maar voor de een stonden dik 2 uur en voor de ander 1 uur. Half 6, ik herhaal, half 6 klokte ik uit. In de tussentijd heb ik gelopen en gefietst, wellicht dat je je kunt voorstellen hoe ik me voelde. Nog even langs het postkantoor voor een overname en om een pakketje te halen maakte dat ik kwart voor 6 eindelijk thuis was.

Even helemaal niets

Mocht je je afvragen hoelang Jewel alleen is geweest, gelukkig niet zo lang. Kenneth was iets na 5 uur thuis. We bakten zelf frietjes, die smaakte goed na zo’n dagje. En voor de rest deden we niet veel meer. Kenneth de afwas en ik liet Jewel nog een dubbele blok uit. Zeg maar een ronde die we normaal in 2 delen, gewoon op het gemakje, want tempo kon ik niet meer maken. De rest van de avond heb ik nergens meer naar om gekeken. Ik ging nog even onder een warme douche en daarna was het bedtijd.

Het was een hele pittige middag, maar we hebben hem weer gehad. Daar hebben we gelukkig de komende tijd geen last meer van. En nu pas denk ik aan mama’s riedeltje “donderdag, oh donderdag, de schoonste dag der dagen, ’s morgens nog een halve week, ’s middags nog slechts 2 dagen.”. Zo kon je gisteren wel omschrijven, aftellend naar het weekend!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Josę
    mei 10, 2019 / 10:15 am

    Ja van die dagen zitten er wel eens tussen. Maar niet getreurd bijna weekend. Gr xxc

  2. oma
    mei 10, 2019 / 12:13 pm

    Bij de post werken, altijd verrassend. De éne keer heel veel en een andere keer weinig en vaak er tussen in. Het weer is de laatste tijd ook nog somber, maar de volgende week wordt het beter. Vandaag ben je misschien snel klaar, dat wens ik je in ieder geval, Kelly! Nog even en je gaat meelopen met de vierdaagse in Nijmegen.Groetjes en een fijne dag, oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: