2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #89-#90 even terug naar de Havo

havo

Zondagochtend, tijd voor een nieuw dagboek! Een langer dagboek dan normaal, want we voegen weer 2 dagen in een blog. Vrijdag had ik een korte werkdag en ging ik even terug naar mijn Havo verleden. Zaterdag was een werkdag, gingen we op Moederdag bezoek en hadden we verder nog een fijn weekenddagje. Lees  je mee?

Vrijdag 10 mei 2019

Even terug naar de Havo

havo

De vrijdag begon uiteraard met een werkdag. Eerst trainen met Jewel, dat ging overigens en gelukkig nog steeds goed. Daarna even schrijven en vervolgens gauw aan de slag met de post. Ik had 2 wijken, maar de hoeveelheid viel reuze mee, dus was ik met 2 uurtjes weer klaar. Terug thuis was het tijd voor een boterhammetje en niet veel later kwamen Ger en José 5 kg frietjes voor in de diepvries brengen. Die had Ger gekregen. Ideaal! We kletsten even bij en toen gingen zij naar de camping en ik wandelen met Jewel. Die moest dringend haar energie kwijt. Terug thuis kreeg zij haar brokken, rustten we nog even samen uit en daarna ging ik alvast koken. Toen dat klaar was reed ik naar Roermond om Jill even te helpen. Die had wat dingen met haar huiswerk en ik wierp er mijn Havo blik op. Conclusie? Het is maar goed dat ik naar het MBO ben gegaan.

havo

Pas rond half 7 reed ik weer naar huis. Kenneth was al wat eerder thuis, dus die was al bij Jewel. Ik warmde mijn soepje op en stokbrood met kruidenboter. En daarna haalde ik nog wat kleine boodschapjes bij de winkel. ’s Avonds had ik nog een geheime missie en toen was het al snel weer bedtijd!

Zaterdag 11 mei 2019

Een goed gevulde zaterdag

11 mei is voor mij altijd een bijzondere dag geweest. Het is namelijk de verjaardag van opa en van Jive. En, een jaar geleden heb ik mijn tatoeage laten zetten voor opa, oma en Jive. Een hele leuke herinnering! Om de verjaardag te vieren maakte ik voor mezelf wentelteefjes. Ideaal, want dan had ik gelijk weer wat leuks voor op Chocotijd. Ook ging ik verder met mijn geheime missie en rond half 11 kreeg ik een appje dat alles weer binnen was op het depot. Als een kip zonder kop ging ik richting depot. Er was amper post, maar wel reclame, dus ik was toch nog even 2,5 uur aan het werk.

Terug thuis had ik heel even een momentje op de bank en daarna ging ik gelijk lopen met Jewel. Na de wandeling maakte Kenneth zich nog even klaar en toen gingen we naar papa en mama. Vandaag, zondag, zijn papa en ik naar Groningen toe. Dus gingen we voor Moederdag even op zaterdagmiddag langs. Het was erg gezellig! We hebben aardig wat af gegiebeld en mama was blij met de dingetjes die ik voor haar had gehaald.

Rond half 6 gingen we weer naar huis, maar niet voor dat Kenneth en ik samen de weekboodschappen hadden gedaan. Met een hongerige vriend is dat nog best een uitdaging, als in er verdween behoorlijk wat de kar in. Als avondeten aten we nasi met zoetzure balletjes en straciatella yoghurt na. Jewel en ik wandelde nog een groot blok, ik ging verder aan mijn geheime missie en ik had een avondje achter mijn laptop. Niet super lang, maar een begin is een begin.

En zo hadden we een oud Havo vrijdagje en een goed gevulde zaterdag! We houden onszelf wel bezig! Hoe was jouw zaterdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 12, 2019 / 9:55 am

    Ja, vandaag Moederdag en papa en jij zijn de hele dag op pad. Een heel fijne dag. Onze zaterdag begon weer met stroomproblemen, niet gezond, maar verder is de dag wat rustiger verlopen dan de hele week.
    Daar komen Tilly, Dave en Mitch. Kelly een heel fijne dag en knuffel van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: