2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #91 mee uit naar FC Groningen

FC Groningen

Het is weer tijd voor een leuk en gezellig dagboek! Gisteren, zondag, ging ik namelijk samen met papa en de supporters van Fortuna Sittard naar FC Groningen! De wedstrijd zelf was nou niet bepaald geweldig, maar de dag was wel onwijs leuk.

Heb je de lampen wel uitgezet?

De ochtend begon lekker vroeg, 7 uur ging namelijk mijn wekker. Aankleden, boterham smeren, Jewel uitlaten, brokjes klaar zetten en toen gauw naar Roermond. En daar was ik om precies 8 uur, ongelooflijk, echt lekker op tijd. Zelfs papa viel het op. Ik feliciteerde mama met Moederdag, ik dronk nog een glaasje fris en toen gingen papa en ik naar Sittard. Met mijn auto om precies te zijn. En dat zeg ik nu voor de komende opmerking..

De bus vertrok rond half 10, we zaten met ons gezellige clubje bij elkaar en we hadden 4 uurtjes reizen voor de boeg. Papa kwam toen we net waren vertrokken en praktisch Sittard uitreden met de briljante opmerking “Heb je de lampen wel uitgezet?”. Natuurlijk kon ik mij dat niet herinneren en heb ik de rest van onze reis oplossingen bedacht en gedacht, heb ik het nou wel of niet gedaan. Gelukkig weet ik dat mijn auto een rot geluid maakt als ik het vergeet, dus eigenlijk moest ik hem wel hebben uitgezet.

De reis was zo voorbij! We hebben gelachen, gekletst, gesmikkeld van lekkere broodjes en slaatjes. En ik heb natuurlijk weer lekker naar buiten gestaard, want ja daar kan ik mij uren mee vermaken op die hoogte.

FC Groningen – Fortuna Sittard

FC Groningen

We kwamen via een industrieterrein aan in Groningen. Heel grappig, maar ook een beetje jammer, want zo zagen we de voorkant van het stadion niet. Maar we zagen wel de spelersbus, dus dat was een schrale troost. De binnenkant van het stadion was prachtig. Zo mooi groen en groot! Ongelooflijk! Echt heel tof. En ook de catering daar was ik heel over te spreken. Zo leuk, vanmiddag deel ik met jullie wat we hebben gegeten.

FC Groningen

De wedstrijd zelf was matig. De eerste helft waren ze lekker bezig, maar in de 2e helft zat eigenlijk helemaal geen pit. En dat terwijl FC Groningen voor stond. Pas toen een van mijn favoriete spelers het veld op kwam, kwam er ook actie. Maar, dat was een kwartiertje voor het einde. Dus we verloren met 3-0. Het had 3-1 kunnen zijn, ze hadden zo een mooi schot kunnen maken, maar hij ging langs de goal af. Helaas!

Eredivisie Sittard is er bij!

FC Groningen

En toch hadden we feest! Vitesse won namelijk van de Graafschap en zo blijft Fortuna Sittard in de eredivisie. Ge-wel-dig! We maakten er een feestje van op de tribune. De spelers snapte het niet helemaal, maar gelukkig viel dat kwartje ietsje later. Hoe dan ook, buiten het stadion moesten we wachten tot we konden vertrekken, dus vierden we feest met vuurwerk en liedjes. En toen begon de terugreis naar Sittard.

De terugreis ging nog sneller dan de heenreis. Lekker naar buiten kijken, brainstormen voor mijn blog en natuurlijk ook kletsen. Bij Venray kregen we te horen dat de spelers ons wilden bedanken voor het support, dus kregen we nog een extra stop. Heel bijzonder! Uiteindelijk zijn we met z’n allen op de foto gegaan en hebben we nog een filmpje gemaakt. Heel leuk. En daarna gauw naar Sittard. Daar waren we uiteindelijk rond kwart over 9.

Stonden de lampen aan?

Het werd spannend, want zou mijn auto starten? En jawel hoor, dat deed hij! Gelukkig! We reden nog even naar de Mc Donalds om wat te eten en daarna bracht ik papa thuis. Nog even kletsen en om half 12 reed ik naar huis. Het was in ieder geval een super leuke dag en ik heb enorm genoten.

Een lang dagboek voor de maandag, maar wel gezellig. Hoe was jouw zondag? Ik hoop dat alle moeders een hele fijne Moederdag hebben gehad.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 13, 2019 / 5:16 pm

    Een heel aparte dag, Moederdag 2019, en op naar Groningen met de Fortunafans. Een hele belevenis, verloren en toch een “happy” end. Wij hebben een fijne Moederdag gehad. Een goeie opkomst van de familie, het was gezellig en gelachen om een bel met kuren. Een fijne dag verder Kelly, mooi weer. Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: