2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #92 lekker knutselen aan Bij Zus

knutselen

Mijn weekend zit er weer op. Na een geweldig leuke zondag had ik ook nog een gezellige maandag. Maar ook wel lekker rustig. Ik ging met Aranka lunchen en was lekker bezig met knutselen aan Bij Zus.

Schrijven en een beetje poetsen

knutselen

De ochtend begon met Jewel weer begroeten, die had ik na zondagochtend niet meer gezien. Ze begon gelijk te snuffelen van waar ben jij geweest?! Daarna ruimde ik wat dingetjes op en konden we gaan wandelen. Terug thuis was het tijd voor ons ontbijtje en daarna ging ik aan de slag met de blog. Eerst het dagboek en daarna het weekmenu. En toen was het al half 12! Ik ging nog met de stofzuiger door de benedenverdieping en niet veel later stond Aranka voor de deur.

Lunchen en bijkletsen

We hadden afgesproken om samen te gaan lunchen. Uiteindelijk belandde we bij Bakker Bart op het terras in de zon. Heerlijk! Ik nam een bartje met filet americain en een sinaasappelsapje. We hebben goed bijgekletst en we kwamen nog een oud klasgenoot tegen. Terug van het lunchen lieten we Jewel een groot blokje uit, dan was zij ook weer haar energie kwijt. Tenminste dat dachten we, want toen ik ontdekte dat ik hele plukken haar bij haar kon weg halen haalde zij een complete trucjes doos open.

Aranka ging weer naar huis en ik had bedacht om te gaan bloggen. Dat werd uiteindelijk filmpjes kijken en even chillen. Moet ook kunnen eigenlijk. Daarvoor was het mijn zondag. Wel maakte ik foto’s van het overhemd dat ik heb gekregen voor een review. Daarover lees je volgende week meer!

Aan het einde van de middag ging ik aan de slag met het avondeten. Gewoon een agv’tje. Ook weer eens lekker! Niet veel later kwam Kenneth thuis en konden we samen eten.

Een hele bos haren en knutselen aan Bij Zus

Na het eten nam ik de kam van Jewel erbij en heb ik een hele bos haren bij haar weggehaald. Een leuk klusje, maar wel pittig met een mevrouwtje die het zelf niet zo leuk vond. Na het kleine trimbeurtje was het tijd voor onze wandeling en ze had geluk. Ze had namelijk in de gaten dat Yoni bij haar tattoo studio was, dus ze ging op de rem. En toen kwam Dennis haar knuffelen, daar was ze heel blij mee! Mooi om te zien hoe goed ze ze nog kent. Terug thuis was het voor Jewel etenstijd en ging ik aan de slag met de afwas.

De rest van de avond heb ik me geamuseerd met knutselen aan Bij Zus. Ik heb de lay-out even aangepakt en het was heerlijk om daar mee te rommelen. Ondertussen keek ik wat Youtube filmpjes en kwam ik even helemaal tot rust. Voor ik het wist was het half 11, tijd om de boterhammen te smeren en naar bed te gaan. Ietsje te laat, maar goed, dat krijg je als je lekker bezig bent!

En dat was mijn dag weer. Een gezellige dag en het was fijn om lekker bezig te zijn met Bij Zus. Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 14, 2019 / 12:12 pm

    Weer leuk om te lezen Kelly. Al bij al heb je het toch heel goed. Er komen tenminste veel leuke dingen voorbij. Voor ons was het en dag, waarna we een stuk onzekerheid over de elektrische tijd konden afsluiten. De monteur heeft hard gewerkt en een oplossing gevonden. Nog een fijne dag Kelly en tot het volgende nieuwsberichtje! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: