2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #93 Tiktok, schrijven en naar oma Fien

tiktok

Na een weekje of 2 ging ik gisteren eindelijk weer langs bij oma Fien! Verder had ik natuurlijk weer een werkdag en had ik lol met de app Tiktok. Ga je mee?

Schrijven, rommelen en werken

tiktok

De ochtend begon natuurlijk weer met onze dagelijkse dingetjes. Tegen 9 uur ging ik aan de slag met het dagboek schrijven. Met een uurtje kon die online en was het wachten op bericht of ik kon gaan werken. Ondertussen ging ik verder met Pinterest, want die moest ik dringend bijwerken. 11 uur tikte voorbij en ik had nog geen bericht, dat werd dus ’s middags werken. Balen! Ik rommelde nog een beetje aan, lunchte met boterhammen en ik liet Jewel nog een rondje uit. Dan kon ik met een redelijk gerust hart gaan werken.

Half 1 was ik op het depot en eigenlijk viel de hoeveelheid mee. Ze hadden 3 zakken post en een zak pakketjes voor me. Maar in feite had het ook goed in 2 zakken gekund. Een normale hoeveelheid voor een dinsdag dus. Uiteindelijk deed ik er bijna 2,5 uur over. Na het werk fietste ik snel naar de winkel voor wat broodjes en soep. En daarna kon Jewel lekker in de tuin gaan rommelen en rustte ik even uit op de bank.

Het gaat goed met Oma Fien!

Rond half 5 zette ik Jewel weer in haar bench en ging ik naar José en oma Fien in het verzorgingshuis. Even kijken hoe het met oma Fien was en José ophalen. En eindelijk kan ik nu schrijven dat het toch weer goed gaat met haar! Godzijdank! Ze kletste met me als ik haar dingen vroeg, ze klonk helder en vertelde zelf ook dat het nu goed ging. Een pak van mijn hart! Ze gaat naar de huiskamer, vind het gezellig en het gaat gewoon goed. Het was zo fijn om die verandering te zien, want wat schrok ik de laatste keer dat ik een foto van haar zag.

Na ons bezoekje bracht ik José weer naar huis en niet veel later ging ik zelf weer naar huis. Ik maakte me pompoensoep warm met een broodje bapao en een broodje hagelslag. Een heel simpel avondmaal, maar soms moet je wat.

Weer lol met Tiktok

Kenneth deed voor mij de afwas en ging daarna naar bed. Ik wandelde met Jewel, kletste even bij met mama en ging daarna gehaktballen braden. Ondertussen had ik weer lol met de app Tiktok. Ik maakte een filmpje met een trend die nu gaande is op die app. En ik had er wel lol aan! Om 9 uur kwamen er nog mensen een drone halen die Kenneth verkocht en toen bleef hij nog even beneden kletsen. Altijd leuk! Rond kwart op 10 ging ik broodjes smeren en was het echt bedtijd.

En zo ging er weer een dag voorbij. Tijd vliegt, ik kom er zelfs wat van tekort. Maar goed, dat zullen wel meer mensen ervaren! Ik ben in ieder geval blij dat oma Fien weer op is geknapt. Hoe was jouw dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 15, 2019 / 12:07 pm

    dat is goed nieuws, heel fijn om te lezen. Zo kan iets ernstigs toch omslaan, heeft alleen wat tijd nodig en zeker op die leeftijd. Oma Fien is kranig! Een fijne dag Kelly, wij komen nog steeds tijd te kort, hebben ook nog veel in tehalen. Liefs oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: