2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 days &Zus #94-#95 einde voetbalseizoen en naar de tandarts

voetbalseizoen

Gisteren liep even iets anders dan gepland qua schrijfplanning. Dus op vrijdagmorgen heb ik gewoon een dagboek van 2 dagen. Woensdag had ik weer lol met Jewel en ging ik naar de laatste voetbalwedstrijd van het voetbalseizoen. En donderdag moest ik naar de tandarts, werken en gingen we even naar de stad.

Woensdag, 15 mei 2019

Schrijven, werken en koken

De woensdag begon weer zoals normaal! Ik schreef het dagboek van dinsdag, wachtte op een pakketje en daarna kon ik vliegensvlug gaan werken. Oh wacht, ik maakte ook nog een hilarisch filmpje van Jewel voor Tiktok. Er was gelukkig niet zoveel post, dus ik was zo klaar. En toen kon ik gaan koken. Ik maakte farfalle met roomsaus, super lekker! En daarna ging ik een groot blok wandelen met de lieve Jewel.

Lol met Jewel

voetbalseizoen

Terug thuis schreef ik het recept van de farfalle en moest ik enorm lachen om onze kleine rebel. Ze had een bromvlieg gespot tegen het raam en die moest ze vangen. Dus ging ze op de rugleuning van de bank klimmen om erbij te komen. Maar toen realiseerde ze zich ook dat dat niet kon, want de hele bank kiepte bijna om. Rond half 5 was het tijd voor broodjes en daarna reed ik vlug naar Roermond. Ik had namelijk met papa afgesproken om naar Fortuna Sittard te gaan.

Einde van het voetbalseizoen

voetbalseizoen

Fortuna Sittard speelde namelijk de laatste wedstrijd van het voetbalseizoen tegen Feyenoord. Het was volle bak, echt volle bak. De wedstrijd zelf, daar heb ik niet veel over te melden. We verloren met 1-4. Heel erg jammer en het had iets anders kunnen zijn. Maar goed in mijn ogen hebben we hoe dan ook gewonnen. We mogen nog een jaartje mee in de eredivisie en dat is een hele prestatie! Op de terugweg stopte we nog even voor wat lekkers en dat aten we thuis op. En rond half 12 was het tijd om naar huis te gaan en te gaan slapen.

Donderdag, 16 mei 2019

Nieuwe abonnement afsluiten

Gisteren sliep ik wat meer uit, want Kenneth was ook vrij. Een soort weekenddagje, maar dan anders. We moesten namelijk naar de tandarts! Kenneth’s kies werd gemaakt na de laatste wortelkanaal behandeling en ik voor controle. Dus de dag begon met een goede wandeling met Jewel en daarna even ontbijten. Ik ging weer snuffelen naar een nieuw abonnement en toen vond ik een handige pagina op T-Mobile waar ik mijn informatie door kon geven om erachter te komen wanneer ik over kan stappen naar ze. En wat bleek, dat kon nu al! Tja, wie mij kent, die weet dat ik dat mij niet 2 keer laat zeggen, dus ik wilde actie. Maar goed, daar was pas ’s avonds tijd voor.

Voor het eerst naar mijn nieuwe tandarts

Bij de tandarts lag Kenneth 1,5 uur in de stoel en daarna mocht ik. Normaal vind ik dat helemaal niet eng, nu vond ik het enorm spannend. Ik ging namelijk voor het eerst naar mijn nieuwe tandarts. Maar ik ben er wel blij mee. Ik had geen gaatjes, daar zijn zelfs foto’s voor gemaakt en alleen het tandsteen is verwijderd. Top!

Onderweg naar huis haalde we snel een broodje, die at ik vlug op en rond 2 kon ik beginnen met werken. Maar het was chaos, het was zo veel en ik had 2 wijken. Ik belde maar gelijk de planning om te vragen wat te doen. In eerste instantie moest ik gewoon kijken hoe ver ik kwam, maar mijn leidinggevende kwam gelukkig op het idee om iemand anders te vragen en die wilde me komen helpen. Ik heb hem 10 keer bedankt, zo blij was ik! Hij maakte de rest van de ene wijk af en ik deed de andere wijk nog. Rond half 6 was ik klaar met werken en daar was ik heel blij om.

Toch nog even naar de stad

Terug thuis maakte we hele simpele broodjes shoarma en keken we The Walking Dead en rond 7 uur reden we nog even naar de stad. Eerst langs Specsavers voor Kenneth zijn bril en daarna naar T-Mobile. Eenmaal daar bleek dat als ik nog een paar dagen zou wachten ik goedkoper uit zou zijn. Dus besloot ik die 4 dagen maar te wachten. We haalden nog een ijsje, wandelden een rondje door de stad en deden nog een paar kleine boodschapjes. Terug thuis wandelden we nog een blokje om met Jewel en daarna keken we nog even The Walking Dead met macarons op de bank.

Uiteindelijk waren het 2 hele volle dagen, waarvan ik er eentje ervaarde als complete chaos. Niks voor mij. Maar goed, het voetbalseizoen was mooi, de tandarts is fijn en ik kan niet wachten om mijn nieuwe telefoon te halen!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 17, 2019 / 3:40 pm

    en die twee dagen staan ook weer in je dagboek. Fijn, dat je een tandarts hebt naar je zin. Hou die tanden maar goed bij, des te langer gaan ze mee. Groetjes van oma en een fijne dag nog! xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: