20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 days &Zus #99 een nieuwe telefoon voor mij

telefoon

Een nieuwe dag, een nieuwe dagboekbladzijde. Gisteren was een hele gezellige dag. Lekker productief bezig voor Bij Zus, winkelen met José, een nieuwe telefoon en nog even telefonisch bijkletsen met mama. Ik neem je graag mee!

Een fijne productieve ochtend

De ochtend ging ietsje anders dan normaal. Ik sliep een beetje uit en daarna ging ik met Jewel wandelen. Ik nam me voor dat ik tot 9 uur mocht wakker worden en daarna aan de slag ging voor Bij Zus. Zo gezegd, zo gedaan. 9 uur zat ik achter mijn laptop en kon het schrijven beginnen. Eerst het weekmenu en vervolgens nog 2 andere artikelen. Al met al was ik er tot een uurtje of 12 mee bezig. Kwart over 12 vond ik het tijd voor lunch! Ik maakte wraps en die at ik onder het kijken van een Youtube filmpje op. Na het eten was het tijd om Jewel uit te laten!

Toen ik wilde vertrekken belde Kenneth, hij vertelde  me dat hij niet thuis kwam en dat hij richting Polen moest. Nou, ik had het niet meer en al helemaal niet toen bleek dat het een grapje was en hij onderweg was naar huis! Ik schrok me een hoedje. Gelukkig voor niks! Ik liep mijn rondje met Jewel en terug thuis dook ik nog even achter de laptop. Vervolgens kwam Kenneth thuis, wat overigens wel heel fijn was. En het kwam ook best wel goed uit gezien mijn middagplanning. Ik deelde de cheesecake op in stukjes, zodat ik zowel bij mijn ouders als bij Ger en José wat kon achterlaten om te proeven. Rond 20 over 1 stapte ik de auto in onderweg naar Roermond!

Een nieuwe telefoon voor mij!

Mijn eerste stop was bij mijn ouders! Even de taart afgeven en Olaf knuffelen. Want hey, die kansen grijp je als het even kan. Vervolgens ging ik naar Ger en José om taart af te geven en José op te halen. We gingen namelijk samen naar de stad!

Donderdag vertelde ik al over mijn telefoon avontuur en dat ging gisteren verder. Ik was blij dat ze me op de Go Go Go deals hadden geattendeerd, want het scheelde enorm. Geen aansluitkosten en nog een fijne korting er bovenop. Dus ik ging dat regelen en José ging ondertussen naar de brillenzaak. Ik kreeg mijn telefoon mee en toen ging ik op jacht naar José die ik in de winkelstraat weer tegen kwam. We gingen samen naar verschillende winkels en het was heel gezellig. Toen we alles hadden gehaald wat we moesten halen gingen we richting oma Fien!  Even kijken hoe het met haar ging en er kwam iemand voor haar gebit. Toen dat allemaal was geregeld bracht ik José thuis, gaf ik even wat af aan mama en toen reed ik ook door.

Nog even bijkletsen

telefoon

Kenneth had de aardappelen al aangezet en ik maakte de rest van het avondeten af. Na het eten was Jewel zo onrustig dat ik haar maar eerst uit liet, dan hadden we dat gehad. Vervolgens deed ik ook nog even de afwas en toen vond ik het hoog tijd om mijn nieuwe telefoon uit te pakken. Wat een machtig mooi ding! Aankomende donderdag zal ik er wat meer over vertellen in een aparte blog. Toen ik alles had ingesteld belde mama niet veel later om even bij te kletsen. Dat hadden we ’s middags niet kunnen doen. Ook dat was heel gezellig! 3 kwartier later hingen we weer op, want het was al laat. Nog even wat drinken, boterhammen smeren, knuffelen met Jewel en toen weer op naar bed.

Al met al vond ik het een hele gezellige dag! En ik ben mega blij met mijn nieuwe telefoon. Een hoesje is onderweg en dan durf ik hem ook mee te nemen naar het werk. Hoe was jouw maandag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 21, 2019 / 12:02 pm

    Hier ging het goed, weer wat verder met de tuin, langzaam maar zeker komen we weer in rustiger vaarwater. Iedere keer wat afstrepen helpt! Je vrije dag was ook goed gevuld, maar je hebt er van genoten, dan genieten we mee als we het lezen. Vandaag somber en wat killer, maar prima weer om buiten wat te doen. Een fijne dag verder, Kelly! Groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: