20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #10 oorlog

365 plates #10 oorlog

In de 365 plates van vandaag vind je oorlog. Nou was vandaag sowieso al een vreemde dag, maar goed dat vertel ik morgen in een column. Mijn zusje en schoonbroer zijn hier sinds het einde van de middag, en hebben dus ook gezellig meegegeten. Nu had ik niet veel zin in koken, dus het idee om wat te bestellen sloeg ik niet af..

De oorlog op mijn bord was een lekker frietje met satésaus, curry, mayonaise en uitjes! Mijn favoriete manier om frietjes te eten tegenwoordig. En daarnaast had ik een kroket. Het smaakte prima! Beter dan dat van gisteren, daar heb ik afgelopen nacht voor heen en weer gewandeld naar de badkamer om te drinken. Niet zo geslaagd dus!

Morgen gaan we weer op de gezonde tour ! Wat is jullie favoriete snack bij de frietjes ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: